Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ten czas leci...
Wszystkich Św w następnym tygodniu, do świąt strzeli....
No i pierwsza wigilia z maluszkami 🙂
A rok temu miałyśmy już nasze Fasoliny 🙂
Kazali mi korzystać z bigosów i kapusty z grochem, a ja przytulałam kibelek 😁 A teraz nie zjem 😞 Po rewolucjach z grzybową boję się znowu....

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej mamusie 🙂
tosia nie mow i tu o swietach bo u nas juz snieg zapowiadaja 😞 😞 😞jak ja nie lubie zimy, sieta i owszem moga bys bialae bo to caly urok 🙂ale z tymi dekoracjami to juz przesadzaja zeby tak szybko je sprzedawac.a i calus dla Jaska...w koncu mamy 3 m-ce 🙂
u nas ostatnie nocki straszne msly w staje co 2 godz i to z zegarkiem w reku....i je ponad 40, min tak wiec w nocy jestem jak zabi....a i moja waga niestety rosnie 😠 😠 😠 😠 😠cholera a tak juz bylo fajnie

• Mamusie
Hej mamusie
u nas znowu nocka ok. tylko że 22.40 poszła spac, pobudka o 3, 7 i wstałyśmy o 9.20 🤪
Pogoda beznadziejna, wieje i strasznie pochmurno, nie wiem czy pójdziemy na spacer jakiś krótki

Buziaczki od cioci dla Jasia i Filipka 😘 😘 😘

Ja na rota też nie szczepię i też mi lekarka powiedziała że jest dużo wiecej wirusów.
Pneumokoki? Sama nie wiem, bo są tak różne zdania na temat tego szczepienia i lekarze też mi różnie mówią. Muszę jeszcze poczytac i się zastanowic.

A święta? Z jednej strony cieszę się zawsze na święta, a z drugiej strony zostanie mi wtedy jeszcze tylko 2 miesiące z małą w domu i do pracy będę musiała wrócic 😞 Ale przydałby się ten rok z dzieckiem w domu 😞

• Mamusie
Kurcze jakoś mi tak smutno jest, doła mam jakiegoś 😞
Mała zjadła i śpi w łóżeczku, a mnie głowa pęka, pewnie z tej pogody.

Moja siostra czeka na wyniki z tomografii komputerowej głowy 😞
Non stop od 3 miesięcy głowa ją boli, a do tego zaczęła chudnąc i niedobrze jej się robi.
Lekarze przebadali i kazali tk zrobic. Mam nadzieję że nic tam nie znaleźli 😞 A to czekanie na wynik tak się dłuży

Chyba kupię Quinny Moodd'a, za kasę ze sprzedaży X, bo chcę za niego 1600 (kupiłam za 1899), a tatuś przesłał trochę kasy to wydam 😁
Chociaż obawiam się, że będzie tylko ozdobą przy huśtawkach 😁
Ryzykujemy. 🙂
Najwyżej znowu sprzedam jako nieużywany, bo spacerówkę w XLanderze używałam raptem 5 razy 😁
Zostawiłabym sobie tego Xmove'a ale kurde nie uśmiecha mi się trzymanie gondoli i wogóle. Chcę się pozbyć, a to Quinny to miłość od pierwszego wejrzenia 🤪 😁
Tylko teraz najważniejsza sprawa, KOLOR 😁