Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

W końcu mam chwilkę, od rana Jasiu nie śpi dłużej niż 20min 🤢 Dopiero teraz usnął na dłużej więc szybko obiad i reszta sprzątania no i oczywiście Wy 🙂

Tosia opowieść o Twojej Babci powaliła mnie na nogi... Jestem w szoku!!! 😠
A Jasiu-Shrek boooski! 😁 😘

Kasiala mój Mężul nie chodzi sam na spacery, bo najzwyczajniej w świecie nie ma na to czasu chyba że o 20 wieczorem 😁 Chodzimy razem w niedzielę

Ania kobieto zacznij jeść bo w końcu znikniesz!!!

Ula nie przejmuj się główką Antosia tylko Mu zmieniaj stronę na której leży. My tak mamy ale już widzę poprawę

Co do smoka to My nadal bez 🤪 🤪

Monkado super że Kornelka w końcu zrobiła kupkę!

• Mamusie
Cześć mamusie!!!! w koncu mam czzas cos tam napisac. Mały grzeczny ale dzis wrocilismy ze szczepienia to troche marudzi i krzyczal strasznie!! 😞 Waży juz 5640g 🙂 nie mialam czasu pisac a jak w koncu znalazlam to laptop padl i trzeba bylo kupic drugi, musze jeszcze posprzatac dzis bo jutro ma ostatni raz polozna przyjsc i jeszcze jutro usg bioderek. A do tego mam malego yorka w domu i syf totalny bo nie mam czasu nauczyc jej zalatwiac sie na dworzu ehhhh pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie i postaram sie troche nadrobic forum.pa

• Mamusie
Kamilka spadła mi z wagi i nie wiem czy to nie przez to jej ulewanie
mamy wagę w domu to mogę ją ważyc codziennie
no i dzisiaj już myślałam że zobaczę 4 kg a tu 3800 😞
zaczynam wariowac, bo przeciez ona cały czas na cycku wisi to może ja faktycznie mam coś nie tak z pokarmem
może jakby się najadała to spałaby w dzień, a tak to nie śpi 😞

Ale dzisiaj mam co pooglądać, nasze maluszki są wyjątkowo piękne!!!!! 🙂
Kamilka-usta a'la Angelina 🤪 będą chłopaki szaleć!
Emilka-usteczka też filmowe 🤪 I jaka bujna czuprynka!
Kornelcia to już big dziewczynka! Ślicznosci! 😘
Oliverek to istna mamusia 🤪 Jest cudniasty! 🤪

Mój Ogr w końcu padł... 🙂

Cioci Kini dziękujemy za życzenia 😘 Twój Jasiul to taka klucha jak i mój 😁 Bo waga urodzeniowa, to chyba różnica była z 50g? 😁 Mój to ma normalnie cellulit na udach hahaha, muszę mu coś mniej kalorycznego serowować, bo niedługo oczu mu nie będzie widać spod tych polichów.
Monia jaki pojazd dostałaś?Pochwal się 😘
Aniu,moja koleżanka urodziła córeczkę 3500, mała teraz według obliczeń położnej powinna mieć 3700, a waży 3400. Kazała raz dziennie podawać mleko modyfikowane,żeby wyrównać wagę, chociaż ja sama też nie wiem czy bym się odważyła mieszać 😞

• Mamusie
Kasia oklask dla Emilci 🙂

Czarnylok biedny ten Miłoszek z tym pobieraniem krwi co 2tyg.. 😞 mam nadzieje że już niedługo nie będzie to konieczne!

Tosia oj tak Kornelka po mamusi lubi dobrze zjeść 😁

Ania nie waż Kamilki codziennie tylko raz w tygodniu! tygodniowo powinna przybrać ok 150- 220g a ważenie codzienne jest bezsensu bo u takich Maluszków są duże wahania dobowe a nawet godzinowe wagi bo to zależy od tego ile zjadły, kiedy zjadły, czy zrobiły kupkę a może dwie kupki w niewielkim przedziale czasowym a może wogole a może poprostu miala gorszy dzień i mniej zjadła a jak są upały to zje więcej itp itd (tak nam mówili na szkole rodzenia) więc zapisz dzisiejszą wagę i nast pomiar za tydz 🙂 I moja Kornelka też nie śpi w dzien tylko marudzi a na pewno sie najada zobacz na jej zdjęcie jaki pulpet! 😁

Monika Oliverek cudo 🤪 😘

• Mamusie
Rosi no właśnie ja byś mogła napisać coś więcej o tym zapaleniu serduszka bo właśnie Kornelka od wczoraj tak dyszy ciężko jak je i przerywa i musi odpocząć ale je w sumie 20min czyli tak jak wcześniej.. ale czy Zojeczka miała przy tym np gorączkę albo jakieś inne objawy?

• Mamusie
hej dziewczyny,nie ma co dzieciaczki cudowne i rosna jak na drozdzach, Monika jak tak ogladam zdjecia Olivera to jest bardzo podony do mojego filipka 🙂przynajmniej prodke maja taka sama 😉 😉my jak co wieczor walczylismy z bolem brzuszka i juz nie wiem czy to od tego co jem czy poprostu ma kolki.mojego filipa myje co dziennie w krochmalu i na piersiach juz widze roznice ale policzki nadal takie wysypane 😞 😞chyba zauroczyli mi to dzieco taki byl sliczniutki ta teraz jak biedrona w kropezki 😮przespanej nocki zycze