Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Laurka na pierwszej drzemce a ja wpadłam do Was z kawką.
Tatuś nas dziś zaskoczył i po drodze z pracy kupił dzieciom prezenty na dzień dziecka 🙂 Najbardziej to ja byłam zaskoczona 🙂 A jutro z tej okazji spędzamy dzień poza domem, bez względu na pogodę. Jeśli będzie ładnie, to niestety bez tatusia bo ma robotę koło domu i w polach... W planach mnóstwo atrakcji: http://tomcat.emcgroup.kei.pl/solne_miasto/!repository/Boxes/3/umig-plakat-na-dzien-dziecka.jpg

• Mamusie
No i mamy w domu małego" bostończyka ",byliśmy u lekarza i niestety to ten wirus.
Całe szczęście ,że tylko mamy raptem 4 krostki ,ale jedna wyszła wczoraj więc jeszcze może wszystko przed nami.
No i wczoraj na działce pogryzły ją komary 😞 Macie coś sprawdzonego dla maluszka na te owady ?

• Mamusie
Cześć 🙂
Stęskniłam się za wami!
Dopiero wróciliśmy. Krzyś ma dwa nowe ząbki. Wciąż jest leniuszek i nawet do raczkowania się nie zbiera 😉 jedyne co to podnosi rączke w stylu papa do dziadzia..
Raczej nie dam rady nadrobić zaległości więc dajcie znać co się działo przez ostatnie dwa tyg. Czy wszystkie dzieci zdrowe ? i jak wy mamusie się czujecie? ile dzieci już chodzi 😁?
Buziaczki dla wszystkich solenizantów!

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
Witam 🙂 my ostatni dzien u dziadkow, jutro wracamy na swoje 😉 a od pon do pracy i zloba...ciekawe jak tam ula sie odnajdzie po 2 tyg nieobecnosci 😲

Natalia fajnie, ze sami sie gdzies wybieracie, ale kocertu tej "grupy" nie zazdroszcze 😜

Sandra super wiesci 🙂

Dlaczego nie??? ja uwielbiam 😜 😜 😜

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂

My dziś intensywny dzień 🙂. Tymek wogole w dzień praktycznie nie spał, po zakupach o 11; 30, na jakieś 20 minut usnal wracając autem i to tyle... byl taki zmęczony, ze aż ciezko bylo mu zasnąć , a w dzień mial tyle energii, ze nie moglam sie nadziwic, co wyprawial, im bardziej go chciałam uspac, tym bardziej szalał 🤢 spi juz 1, 5h a ja jestem taka padnięta...zaraz prysznic i się szybciej pewnie położe 🙂.

Niech Wiki wraca szybko do zdrowia 😘

Marylu w końcu wróciłas 😘 jak minal "urlop" w Polsce 🙂? Gratulacje dla Krzysia za nowe umiejętności i zabki 🙂

Sandra trzymam kciuki za przeprowadzkę aby wszystko poszlo po Waszej mysli 🙂

Natalia udanej zabawy !

Doti to super Mąż zrobił niespodzianke 🙂

Karolka bedziecie musialy znow wrocic do tej mniej fajnej rzeczywistosci..widac,ze fajnie Wam u dziadków 🙂 no i odpoczywasz od Mężą 😜 😜 😜???

• Mamusie
Witam .
U nas paskudna pogoda ,a atrakcji dla dzieci co nie miara 😠
Dziękujemy ,Wiki czuje się o dziwo super nic poza tymi 4 kropkami się nie dzieje ,może lekko podniesiona gorączka .
Od kiedy zaczęła stawać bez trzymania zauważyła ,ze nam się to podoba i teraz cały czas staje i piszczy ,żebyśmy zobaczyli i bili brawo.
Ciekawa jestem kiedy zrobi pierwszy krok.
A wszystko to dzięki pchaczowi taka samodzielna się zrobiła .

• Mamusie
Leee, mnie ktos juz 100 razy o pchacza pytal i ciagle nie ldpisuje.. Sorry ☺️
Ja jestem zadowolona, aczkolwiek troche odjezdza na panelach, przynajmniej jeszcze wtedy kiedy maluch nie wie o co chodzi, wiec trzeba uwazac 🙂
Ale Nadia dosyc szybko pojela co i jak..

U nas tez oblesnie ;/ A maz pojechal na LEdnice.. wiec bedzie dopiero nad ranem..

A Titka dwa dni temu jadla kisiel. Wcinala az jej sie uszy trzesly ;D

• Mamusie
My na kółka założyliśmy te opaski gumowe co się na rękach nosi i jest ok nie ślizga się 🙂

Dziewczyny te co mają FB zagłosujcie na Wiki w konkursie gerbera 🙂 ☺️
[color=red]********* [link usunięty - naruszanie zasad regulaminu] *****[/color]

Oczywiście dziękujemy za głosy . Chyba codziennie można oddać jeden ,ale nie jestem pewna 😉 😜

Sandra jak zrobiłaś kisiel ?

• Mamusie
mixidixiaga napisał(a):
My na kółka założyliśmy te opaski gumowe co się na rękach nosi i jest ok nie ślizga się 🙂

Dziewczyny te co mają FB zagłosujcie na Wiki w konkursie gerbera 🙂 ☺️
[color=red]********* [link usunięty - naruszanie zasad regulaminu] *****[/color]

Oczywiście dziękujemy za głosy . Chyba codziennie można oddać jeden ,ale nie jestem pewna 😉 😜

Sandra jak zrobiłaś kisiel ?

Ostrzegam,
proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Admin