Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

tak, bo to zazwyczaj jest tak, że albo Ty mówisz..albo obie na raz..to wolę zamilknąć i słuchać Ciebie 🙂 a do słowa dasz mi tylko wtedy dojść jak zadasz mi pytanie 😁 a najlepsze jest to, że nie do kończę swojej odpowiedzi na to zadane pytanie, a Ty już na nowo gadasz 🙂
ale ja lubię te nasze "pogaduchy". Jaki był rekord? 😜

dobra, branoc 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Swinie juz z zadna z was nie bede gadac 😁 😁 Czkawki mi zyczcy,jak tak mozna.Tuska bo jak ja milkne,to ty i tak nic nie mowisz haha.Goska to moze ty chcesz ze mna na skypie pogadac 😁 😁 Malzonek karmi dziecie 😁

bo jak ty w koncu milkniesz to tuska jest w takim szoku, ze jej mowe odjmuje i zanim sie otrzasnie to ty juz gadasz znowu 😁 😜

strzał w dziesiatke hahaha

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
tak, bo to zazwyczaj jest tak, że albo Ty mówisz..albo obie na raz..to wolę zamilknąć i słuchać Ciebie 🙂 a do słowa dasz mi tylko wtedy dojść jak zadasz mi pytanie 😁 a najlepsze jest to, że nie do kończę swojej odpowiedzi na to zadane pytanie, a Ty już na nowo gadasz 🙂

dobra, branoc 😁

ZAlisz sie czy chwalisz,bo nie wiem jak mam to rozumiec 😁 No co ja za to moge,ze gadac lubie.No,ale dobra,jutro z toba nie bede gadac 😁

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
tuska8 napisał(a):

dobra, branoc 😁

ZAlisz sie czy chwalisz,bo nie wiem jak mam to rozumiec 😁 No co ja za to moge,ze gadac lubie.No,ale dobra,jutro z toba nie bede gadac 😁

to jest ciezkie uzalanie niedlugo jej psychiatra bedzie potrzebny przez Ciebie 😜

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
tuska8 napisał(a):
to nie 😜
dzisiaj ledwo się na gg odezwałam, a Ty skype właczyłaś 😜

ona Cie szpieguje 😁

E tam,sama zapytala,czy skype 😁 😁 Jeszcze malpo za mna zatesknisz haha.A w ogole mialo cie juz nie byc 😉 😉I pojde na 3 watek,na ktorym pisze,haha,bo marocwki umary smiercia naturalna...znaczy dogorywaja,a ja tam nie pasuje 😁

ale wy popieprzone jestescie hehehhehehe!!!!!!
Moje dziecie padlo wiec w koncu se moge pogadac, ogladam ciagle ten serial, Monia Ty lubisz kuchnie wiec obejrzyj sobie jakis odcinek 😉
A moja mama ma karte znizkowa w tej aptece z krzyzykiem, czy plusem jak kto widzi wiec mi kupi 🙂

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
ale wy popieprzone jestescie hehehhehehe!!!!!!
Moje dziecie padlo wiec w koncu se moge pogadac, ogladam ciagle ten serial, Monia Ty lubisz kuchnie wiec obejrzyj sobie jakis odcinek 😉
A moja mama ma karte znizkowa w tej aptece z krzyzykiem, czy plusem jak kto widzi wiec mi kupi 🙂

kolejna ubliza 😁 😁

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Tuska focha wyjebala hahaha 😁 😁 Glupia 😘 😘 😘 😘 😘 Goska mozna robic konferencje z kamerka.Ja tak czesto z moja przyjaciolka i jej dziewczyna gadam haha 😁 Maja ja nigdy nie mowilam,ze normalna jestem 🤪 🤪 A przypomnij mi jeszcze raz tytul,to podejrze 😁

dziewczyna&dziewczyna?? czy sie skumałam ? a Ty mialas isc spac chyba nieee?:P