Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ogarnelam w kuchni, musze jeszcze znalezc miejsce na schowanie maszyny do kawy, bo M kupil w zeszlym roku na swieta i od tego czasu chyba ze 4 razy bylo to g... uzyte i tylko kurzem sie osadza 😠
Kaya wlasnie sie obudzila, troche sie pobawimy i tez wyrywamy na spacerek, trzeba wyslac zdjecia na ukraine 🙂

no a ja puściłam pranie, zmywarkę i właśnie mi się mięsko dusi na gulasz, bo mój mężuś po raz kolejy powiedział, żebym zrobiła kaszę z gulaszem i do tego ogórek kiszony 😁 to nic,że to samo było w piątek 🙂
mam ochotę na sałatkę gyros, sałatkę z tuńczyka, nadziewane pieczarki i kotleciki z kurczaka z serem 😁 na szczęście okres mi się kończy,więc to nie z powodu ciąży.. no i carrot cake bym zjadła 😁 albo ciasto 3bit bądź snikers 😁 kuźwaaa, a mnie smaki naszły 🙂

Gosia no to zabki ida 😉
Kasia miejsce na maszyne do kawy znajdziesz na ebayu 😁
ja zabralam sie za przedswiateczne porzadki. zaczelam od kuchni.
bylam rano z mala na wazeniu i wazy 10kg 700 czyli juz prawie w cale nie przybiera na wadze...
a teraz tatus poszedl z niunia do sklepu i ciocie asie zgarneli a mamusia zabiera sie za bigosik 🙂

• Mamusie
Kurde od kilku dni ogladam foteliki samochodowe i mam metlik w glowie,ktory kupic 😞Nusia i Kasia jakie wy macie?Ja waham sie miedzy 4 😞 Z jednej strony britax evolva wygrywa,bo ma pozycje pollezaca,ale wydaje mi sie,ze dla troche wiekszego dziecka tamte inne beda lepsze..Wrzuce linki moze wy cos doradzicie
Fisher Price
Ladybird
Mamas & Papas
Britax

eee nie sadze,zeby mala jeczala na zabki, swoja droga to musze jakis zel kupic awaryjnie bo jeszcze nic na zabkowanie nie mamy...
ona tak chwile zaplacze glosno i spi dalej, nie ma sensu jej czopka dawac narazie 🤨

wiedzialam ,ze Goska napisze o bieliznie haaaa wiedzialam ! hehehe Monia a jaka masz szczoteczke?? ja chyba kupie takie cus co sie na palec zaklada.
Gosia kiedy sama zaczela pic??? bo moja trzyma butle bardzo mocno tylko,ze sie bawi w trzymanie niewazne czy przy buzi heheh
a ja po jezdzie jestem i pije desperadoska hehehe, spoko poszlo wlaczamy rutyne mam nadzieje,ze za kilka godzin karze mi sie zapisac na egzamin juz..

• Mamusie
Maja kupilam taka z Colgate 0-3 latka i mala ja bardzo lubi no i do tego pasta aquafresh dla dzieci 😁 Gosia ja mam zwykly niekapek,ale mlodej nie kreci picie samemu.Czasem jak ma dobry humor,to sobie sama wezmie i popije,ale to bardzo rzadko.Wlasnie obejrzalam ten film bobasy..Daje do myslenia.Masakra,jakie rozne swiaty...