Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

gosiaa21 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
dobra grajacy nocniczek zamowiony 😁

przed chwila pisalas ze kupisz zwykly najzwyklejszy 😜

no przeciez zwykły 😜 mi chodzilo o bajery takie jak ma Kasia dla Kayi 😜

oki 😉

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzieki Mia za linka, faktycznie sloiczki sa z jogurtem,przeciez ona je jje juz od dawna i bardzo lubi 😜 😁 nie pomyslalam o tym,
Gosia i co ten nocnik robi fanfary jak wpadnie cos do niego? 😁 😁

a ja mam faze ebaya. godzinami moge ogladac pierdoly, przez noze, militarne rzeczy , kuchenne no WSZYSTKO to jest jak hipnoza 😁 chyba musze jakas blokade zalozyc 😁
A zapomnialam Wam napisac jaki pyszny obiadek zrobilam! chyba mi dupe rozerwie do rana 🤪 🙃 ☺️

Nusia pytasz o obiad?
Nigdy nie robilam wczesniej tak sobie z glowy - 2 male glowki swiezej kapusty poszatkowane , kilka marchewek startych na wiory i to dusilam w kostce warzywnej okolo pol godziny, do tego ziola rozne,papryka slodka kamisa i zrobilam zasmazke - cebulka z odrobinka máki i to polaczylam. Bylo przepyszne naprawde..ale ta cebulka plus kapusta zrobily bombe w dupie 😁 😁 😁 😁
Jeszcze mam jedna porcje na jutro, mam nadzieje,ze Michal bedzie mial gloda i zje

MajaCh napisał(a):
Gosia ona ma troszke inny kolor niz na opakowaniu ale i tak jest baaaardzo ladny! i niedroga byla,polecam. prana juz ze 3 razy i kolor nie zlazi.

ja wlasnie zapisalam sie w wilkinsonie zeby mi emaila wyslali jak posciel bedzie, bo jest out of stock 😜 a jest przecudna

🙂 ja na nia dlugo chorowalam,a Michal mi jej nie chcial wczesniej kupic bo myslal,ze droga,a sie zdziwil jak zobaczyl cene 😜
Druga strona taka szara jest ale tez ladna 🙂
Zuza zasnela prawie o 21.30!!!

wiecie co....12go wyslalam ta paczke do Polski jeszcze nie doszla a teraz jeszcze nie ma mojego numeru w rejestrze!!! do wczoraj byl " w realizacji" a dzis nie ma .A kontakt z nimi to jakas porazka!

jeszcze cos, mowilam Wam o tej plesni ,ze ciagle z wilgocia w domu walczymy, ja mowilam Landordce to ona myslala,ze to przez to,ze pranie w domu susze 😮 a teraz Michal gadal z sasiadem i uniego tez cos sie dzieje,a to po tym jak kiedys lazienke nam zalalo, rynna byla zapchana.Tak myslalam,ze jest szczelina miedzy tynkiem ,a sciana i to podmoklo. Teraz pewnie znow sie przytkalo i sciana jest zamoknieta. U sasiada sufit sie zapada !!!!! Jutro bedziemy dzwonic do Landordki bo MUSI cos zrobic, za duzo stracilismy juz przez ta wilgoc......ehhh moje torebki 😞
Ide.Dobranocka!

hej Dziewczyny. Maja cudny avatarek 😁 Zuzia to taka mała śmieszka ;-*
u nas noc nawet ok..jedna pobudka,nawet nie wiem o której,bo wzięłam Alana do nas,żeby zasnął, bo był strasznie rozbawiony i w łóżeczku bankowo by nie zasnął.no jak już u nas pzysnął to go przeniosłam,później wstał na mleko o 5.30, no i standardowo od jakiegoś tygodnia pobudka 6:45 🙂 no ale się już przyzwyczaiłam. Za niedługo będzie miał drzemkę, a ja ogarnę sobie trochę kuchnię i łazienkę,bo masakra. Teraz siedzi wśród zabawek i po kolei włącza każdą grającą zabawkę,zaraz oszaleję 😜
a tak pytanie z innej beczki..Czy wasze dzieci również uwielbiają siedzieć w łazience? A no i do tego uwielbia bawić się butami..na szczęście swoimi..ale fioła na punkcie butów to chyba po chrzestnej będzie miał ;-) tylko,że to chłop,a nie baba 😜 ale znam też takich facetów co na punkcie butów mają fioła 😁
a dzisiaj wieczorem Monia wyjedzie z PL 😁 😁 😁 i w poniedziałek najpóźniej sie do nas odezwie tutaj,tzn. ona to na peewno już w niedziele,ale ja możliwość pogadania z nią na skypie będę miała w pn jak chłopów naszych nie będzie 😜
a tak w ogóle to:
Juleńko Kochanie Ty moje wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 10miesięcy 😁 100% uśmieszków,natomiast 0% łez na tej Twojej przesłodkiej buzince! 😘 😘

Juz nie mozemy sie doczekac az Monia i Kasia wroca 🙂

Maja mozesz nagadac landlordce ze zuzia kaszle i choruje przez ta plesn i nie bedziesz jej placic jak czegos z tym nie zrobi - jezeli bedzie uparta 😜

u nas wczoraj byl pan od myszek i znalazl 3 dziury pod szafkami kuchennymi. wystawil trucizne i za 2tygodnie wroci zeby pozalepiac dziury

tusia maryla uwielbia jesc buty, a najbardziej smakuja jej moje kapcie. jak tylko je gdzies zostawie to leci jak perszing zeby chociaz na sekunde do pyszczka wlozyc zanim mama zabieze

• Mamusie
Poczytałam co naskrobałyście ,a troszkę było 😉
Ale uciekam...teraz nie mam czasu w ogóle ,ciągle coś się dzieje 🙂Ze znajomymi się spotykamy, tona kręgle,piwko jutro chyba lecimy na discooooo 🙃 😁 nie pamiętam kiedy tańcowałam :P
A w niedziele Chrzciny :-) Aaa no i zostaje w Polsce dłużej! 🙂 Dobra uciekam buziaki dla Was i dzieciaczków!:*

Hej 🙂 Zuzia pierwszy raz od niewiemkiedy wstala na bubu o 5.20!!!! w sumie to dluzej by spala ale sie krecila wiec poszlam jej zrobic i 150 zrobilam wypila wszystko i spala do 8 mej!!! 🙂 szok, prawie cala noc spala! to prawda,ze dzieci same sie przestawiaja tylko trzeba obserwowac. Teraz krzyczy na mnie, sie az wydziera i pakuje wszystko do buzi chyba sie zaczelo...posmarowalam dentinoxem chwila spokoju takie mam wrazenie,ze ma napuchniete dziasla....
Nudata wspolczuje.....nie wiem jak to kiedy dziecko choruje......Zuzia miala tylko raz uczulenie...
Nusia landordka nie bedzie marudzic , w porzadku jest ,sama ma malutkiego synka urodzila tydzien po mnie ,a miala termin na dzien kiedy ja urodzilam...no a ja urodzilam tydzien wczesniej 😜 a poza tym to jej obowiazek. Ale z kazda pierdola jak dzwonimy to zaraz przyjezdzaja a to jest powazne bo cala sciana jest podmokla na to wyglada i po prostu moze jej sie zniszczyc to mieszkanie,a ona tu sama wczesniej mieszkala i ma do niego wielki sentyment, tak mowila.
NO WIEC I POCZYTALAM JULKA MA DZIS 10 MIECHOW!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO MALUTKA I JAK NAJMNIEJ LEZ< JAK NAJWIECEJ SLONKA I USMIECHOW 🙂

• Mamusie
czesc 🙂
Tuska Vanesska tez lubi sie kapciami - moimi bawic i je grysc 😁 a w lazience siedzi i sie bawi zasłona od prysznica 😁
a u nas DZISIAJ 🤢 dopiero byli bojler naprawic i narazie działa 😁
Maja co do wilgoci to my jak sie tu wprowadzilismy to po poprzednich ludziach byla masakra, wszedzie jej pelno mały pokoj, kuchnia o lazience nie wspomne... sie wkurzylismy na poczatku bo jak nam pokazywali mieszkanie to wszystko bylo pozakrywane.. .ale odmalowalismy.. i jest jako tako.. ten koles byl oszczedny malo grzal w zime i dlatego tak wychodzilo my grzejemy, wietrzymy i nic sie nie dzieje na szczescie 🙂 ale tu w UK jest pelno mieszkan zawilgoconych 😞