Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ej laski to zrobcie kiedys konferencje i se razem pogadamy 😁 Sylwia a no z plecami pierdole sie juz jakies 4 lata.Czasem jest lepiej na kilka miesiecy,a potem wracaja ze wzmozona sila.W tej chwili dostaje tramal..mocniejsza od tego jest tylko morfina.Moj tata przed smiercia mial brac 1tabletke co 6 godzin,a ja mam wtej chwili zapisane 2 tabletki co 4 godziny...wiec sobie wyobraz w jakim jestem stanie..A no kawka z rana z Maja byla 🙂Z checia z reszta moich kobitek tez sie napije 🙂Tylko musze wiedziec,kogo szukac 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja tez jeszcze jestem zaraz jak male wstanie ide na poczte i moze jakis maly spacerek mliko sie mi skonczylo i owoce sie koncza i jogurty Lo matko znow z pelnym bagazem w wozku wroce 😠 🤪

Nuuusia musze Cie o coz zapytac wlasnie mi sie przypomnialo ja mam 16 marca ost. macierzysnki przelew. Czy ja powinnam zglosic do mojej agencji,ze nie chce wracac jeszcze do pracy ? czy mam olac bo nie mialam kontraktu tylko przez agencje pracowalam ponad 2 lata w jednym miejscu...chyba przejde sie do nich powiem,ze jeszcze nie wracam moze jakis papier musze podpisac zeby nie bylo szopki......i wlasnie czy pozniej moge sie zapisac przez internet w job centre czy osobiscie? bo pamietam jak niedawno pisalas,ze sie zarejestrowalas i jakos Ci dziwnie,a to bylo po poludniu....

i mi Sylwia i mi 😁 a wogole to masz przezajebiaszczy awatar nowy!!!!
Ja po ohydnym obiedzie, kapucha mi sie przypalila 😠 heh bo sie z dzidzia zagadalam 😁 teraz spi i mam chwilke 🙂

Maja do job centre mozesz sie umowic on line tzn wypelniasz formularz i oni dzwonia do ciebie zeby cie umowic na spotkanie. ja sie zarejestrowalam ale w poniedzialek zadzwonie i zrezygnuje. placa 60 kilka funtow tygodniowo, ale zabrali by mi to z housing benefitu. a tam musialabym co tydzien chodzic i udawac ze szukalam pracy a jak mi znajda prace i odmowie to mi zabiora zasilek