Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

i ja sie witam u mnie z rana burza w papierach szlag mnie trafia jak Michal czegos szuka w dokumentach to wszystko tak miesza!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie bede ukladac wali mnie to. ostatnio posegregowalam,ze moje i Zuzi dokumenty mam razem ,a jego jest jedna wielka zmiksowana kupa. niech se uklada 😜
Zuzek spala do 6.40 na gloda.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć dziewczyny
U nas pobudka o 6... a mały na noc wciągnął może z 80 ? Myślałam,że będzie się budził,żeby dojeść,ale przespał całą nockę :-)
Monia mam nadzieję,że pomogą Ci te zabiegi na plecy!
U nas też papiery wszystkie są osobno.Radkowe,moje,Milana 🙂
Aaa już za 6 dni mężulek przylatuje ! Stęskniłam się

podlaczam sie pod zyczenia dla Kasi 🙂
Tuska u mnie tez wszystko bylo w oddzielnych teczkach uwierz....jak sie dosiadl to teraz jest taki miks w tych teczkach ,ze nie pytaj......heh
Sylwia wierze ,ze sie stesknilas 🙂
Nusia ja tez bede wystawiac ostatnio wystawilam 10 rzeczy i tylko 1dna sie sprzedala 😁 taki ze mnie sprzadawca hehehe ale mala rzecz a cieszy 🙂 a czemu tylko 10 moglam wystawic? 😮

Sto lat dla Kasi i gratulacje dla Maii Marzeny Janiny Chyll 😁 tak trzymaj!!!

Maja zeby sprzedawac wiecej rzeczy musisz potwierdzic ze to ty jestes wlascicielem konta na py palu i na ebayu. jak wejdziesz na ebay na "sprzedaj" to powinnas gdzies miec napisane co zrobic by zwiekszyc limit

hahahahaha SPADAJ Nusia!!!!!! za 4 dni Ci nakopie za to heheheheeh pamietasz?!!!! w przyszla srode okolo11bede na Vicotrii 🙂 Licze,ze i Ty bedziesz !!!! 😉Bo Monia to obowiazkowo musi mnie zaopiekowac 😉

MajaCh napisał(a):
hahahahaha SPADAJ Nusia!!!!!! za 4 dni Ci nakopie za to heheheheeh pamietasz?!!!! w przyszla srode okolo11bede na Vicotrii 🙂 Licze,ze i Ty bedziesz !!!! 😉Bo Monia to obowiazkowo musi mnie zaopiekowac 😉

bede bede chyba ze cos niespodziewanego wyskoczy 😉

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Gosia on takie sa ceny nibyorginalow...oby sie jej dobrze nosilo bo to juz sztywne buciki nie?

no raczej powinny byc bo chyba w tym roku zacznie chodzic wiec powinny byc sztywniejsze 😜 mnie ta cena dla maluchow przerazila bo ja pumy dla siebie ogladalam i byly zaledwie 8f drozsze haha 🙂

• Mamusie
dzien dobry 🙂
dziekuje Wam wszystkim za zyczenia 😘 😘 😘 😘
konczymy przygotowania i miala byc mala imprezka, ale jakos tak dziwnie ludzie sie powykruszali.... jedni przyzywaja kryzys w zwiazku, drudzy musza jednak do pracy, trzeci - samochod sie zepsul.... eh.... kogos tam nie zaprosilismy, bo ktos z kims sie nie lubi, a teraz nie przyjada.... trzeba bedzie chyba zrobic selekcje znajomych, "przyjaciol" itp....
Maju, 29 go powiadasz 😎

To Ci powiem,ze drogo u Was..w sensie i u nas sa takie ceny ale jest wiele wiele czestych promocji...a pumy sa najwygodniejsze na swiecie ze sportowych butow dla mnie.Ja mam swoje ulubione juz 3 lata i nie sa zniszczone,nic sie nie rozkleja i moge w nich do Polski na pieszo isc hehehe

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
MajaCh napisał(a):
Gosia on takie sa ceny nibyorginalow...oby sie jej dobrze nosilo bo to juz sztywne buciki nie?

no raczej powinny byc bo chyba w tym roku zacznie chodzic wiec powinny byc sztywniejsze 😜 mnie ta cena dla maluchow przerazila bo ja pumy dla siebie ogladalam i byly zaledwie 8f drozsze haha 🙂

Gosiu, dziecko do nauki chodzenia powinno miec butki bardzo miekkie, polecam wlasnie w clarcks
tam sa takie specjalne do nauki chodzenia 😉

• Mamusie
Kasiu Lachonie 200 lat,bo sto tp za malo hahhaha 😁
Nudatko ciesze sie,ze maz prace dostal.A widzisz tak sie zamartwilas.Marzenko gratuluje 7 😁 😁 Bedziemy sie teraz scigac.Dobra rywalizacja mobilizuje hahaha:* A ja wlasnie do was pisze,a malzonek odkurza 🙂Ma dzis wolne,to mu wynalazlam duzo prac 😁 😁 Potem jak mnie o3dwiezie i wroci ma pranie zrobic,posciele zmienic,lodowke rozmrozic,zakupy zrobic i wyjsc z mala na spacer 😁 😁 Mial jeszcze mieszkanie posprzatac,ale juz konczy,jeszcze tylko podlogi musi zmyc 😁 😁 Wkurzyl mnie wczoraj,to dzis pokutuje hahaha.A ja za godzine ide do pracy 😁

wrocilismy ze spacerku i najadlam sie pod korek........wzielismy abonamnet w O2 moj wariat ma nowke niesmigana blackberry i juz go ni ma siedzi w kácie i rozgryza a jaka radosc jak dziecko 😜 i dobrze niech sie zajmie i nie wchodzi mi w droge tylko jak podpadnie przez facebook to oswiadczam Wam ,ze bedzie separacja 😉