Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej ja mam chwile bo tata poszedl z maluchem na spacer,a zaraz kolezanka z dzdzia wpadnie.
Nudata widzialam filmiki bomba 🙂 ale Pat jest sliczny takie bystre oczka ma !
Nusia zazdroszcze ....u nas nocki ostatnio to jakas paranoja, od 2-3 sie rzuca, marudzi, co jakis czas wedruje z zamknietymi oczami po lozku juz sie zastanawiam czy moze mleczko przestalo jej sluzyc....
Kasia u nas jeszcze nie pada ale sie zanosi zreszta w pogodzie przewiduja ,ze kolo 16stej zacznie....to pewnie nie przestanie kilka dni znow ehhhhhhh, a Kaya jaka juz kumata 🙂 Dumna mama nie 🙂??? I nie zazdroszcze krwawien..a moze te paluchy Ci puchna bo masz wlasnie cykl rozlegulowany,a jak sie ma okres to i woda wolniej sie uwalnia z organizmu..dlatego sie czujemy jak wielkie ...-tu sobie dopowiedzcie heheheh
a Gocha tylko na FB aktywna, na nas sie wypiela, z panem ladnym raczej sie nie widzi pamietacie pisala,ze zmienila prace i sie duzo dzieje 😉 napisalam jej smsa , zobaczymy co odpisze 😜
Kurwaaa kupilam czarny lakier do paznokci , pomalowalam i wyglada jakbym do popiolu palce wlozyla, ohyda jakis trefny, bleee 😜

Kasia filmik zostal zablokowany z powodu brak praw do rozpowszechniania muzyki (tak przypuszczam) 😜 kiedys tak mialam, ze jak wystawilam filmik i w tle byla muzyka to od razu dostalam maila o prawach autorskich 😉

Kasia ja tyz nie moge obejrzec filmu......
mala spiocha,Michal w pracy na 2ga zmiane, wzielam sie za papiery i co? chyba klopociki, mam uaktualnic child tax credit skladalismy na Michala ale zawsze tam jest opcja zeby wszystko opisac nie?w sensie,ze ma zone i moje dane ble ble ble, a teraz mam ten uaktualniajacy formularz i tu pierwsze zdanie,ze on sklada sam nie jako "couple" Jestem pewna ,ze wczesniej podawalam wszystkie dochody itd. bo to akurat nas RAZEM zamykalo w tych "ilus " tysiach rocznie naliczonych.No i mam stresa teraz, chyba lepiej isc do revenue niz wysylac ten formularz i czekac na reakcje.....ajajjaaaaj zawsze kurwa cos

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Kasia filmik zostal zablokowany z powodu brak praw do rozpowszechniania muzyki (tak przypuszczam) 😜 kiedys tak mialam, ze jak wystawilam filmik i w tle byla muzyka to od razu dostalam maila o prawach autorskich 😉

tylko, ze ja go normalmnie otwieram z forum, ale moze dlatego, ze to moj filmik... 🤨

• Mamusie
Doberek 🙂Ja zaraz jade do siostry,wpadlam sie tylko przywitac.Maja mam nadzieje,ze dzis juz spokojniejsza jestes 🙂A wczoraj bylam na tej zumbie.Matko,ale ubaw.Cala lekcje sie przewracalysmy...ze smiechu.Lekcje prowadzi brazylijczyk,na ktorego sie babki napalaly,bo tak dupa krecil haha.Mowie wam,pol godz przed zajeciami juz biletow nie bylo.Cudem weszlymsy,bo i dobrze,bo bym sie chyba rozplakala,jakbym takie cos przegapila haha

Semka lepiej juz Monia troche, dzieki ,reszta nalezy do Michala bo mam dosc sie stresowac 😠
Fajnie,ze na zumbie Ci sie podoba oby Ci sie nic w kregoslupie nie przesuwalo przez te wygibaski 😉
U nas dzis nocka spokojniejsza troszke 🙂 w koncu zreszta! ale teraz nadrabia jeczydupka bo nie chce jej dac laptopa wstretna mama 😁 😜 musze isc na poczte a pogoda do doopy.....

• Mamusie
czesc dzieczyny 🙂 pogoda rzeczywiscie paskudna... my w srode bylismy na zajeciach z baby moves ale doszlam do wniosku ze Olek jest jeszcze za maly na to... byl najmlodszy w grupie. wszystkie dzieci albo raczkowaly juz albo chodzily... a moj biedny nawet nie umie jeszcze sam siedziec... ale pojde na baby massage. po zajeciach byla taka ladna pogoda wiec postanowilam z przyajciolka pojechac na zakupy i jak wpadlysmy do H&Mu to konca zakupow nie bylo widac... cala suszarka nowych ciuchow dla Olka wisi i sie suszy...
dzis mielismy jechac odwiedzic moja kolezanke ktora tez jest w ciazy ale cos ja brzucho zaczal bolec wczoraj wieczorem i pojechala do szpitala... tak wiec zostajemy dzis w domu.

• Mamusie
dobry 🙂
u nas pogoda pod zdechlym azorkiem.
dziewczyny mam pytanie... jak wam idzie nauka nocniczkowania?bo u nas nocnik sluzy do wszystkiego byle nie do tego co trzeba... 😮
a teraz Pat wyjada okruchy chleba z podlogi-najpierw sam dokladnie nakruszyl a teraz dokladnie zjada 😁

• Mamusie
No to widze ,ze Olus taki glodomorek jak Milanek 😉 Tez duzo mleczka pil jak byl malutki 🙂
A my juz po bawialni i bylo super :-) Milan szalal ,ze sama w szoku bylam jak sie cieszyl!Mamuska tez zjezdzalnie przy okazji zaliczyla... hyh ☺️
Nudata Milan zrobil pare razy do nocnika siuru ,ale jak tylko Go daje to piszczy ,nie chce siedziec 🤢
A Zuzia dowod ma to pelnoletnia juz jest :P

• Mamusie
Nareszcie w domku!Padam na ryj!Klade Jule spac i tez zaraz w kimono,bo ledwno co stoje...a tu jutro zdruga tura urodzin i nic nie gotowe.ciesze sie,ze siostra jutro do Polski leci,bo bede miala chwile spokoju i w domu pomieszkam...wiem,ze jest podlym czlowiekiem,ale jak mam jej nie pomoc,jak ona jest w 7 miesiacu ciazy i powinna lezec w szpitalu,a nie w domu...mam nadzieje,ze tesciowa zgodzi sie przyleciec troche jej pomoc,bo to jeszcze 2 miesiace,a ja za tydz fizykoterapie zaczynam.Dobranoc do juterka