Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

Monia znow na zajebistego landorda trafila, no niech mnie..... 😁
Ninatrn teorie masz? badz spokojna to idzie zapamietac, ja bylam baaaardzo chora jak poszlam na ten egzamin i udalo sie. Powodzenia 🙂
Mia niesamowite grzyby ja juz nie pamietam ,ze takie istnieja heh,
narobilam sie dzis nadziargalam az mnie oczy bola...pozniej spacerek z mala na rowerku bylysmy na placu zabaw z kolezanka jeszcze jedna i wracajac mialam isc do miasta ale nagle malej glowa opadla hehhe, wiecie jak to wygladalo, jak sie zlozyla!!!! w rowerku masakra , musialam ja na rece wziasc i pchac rowerek a ona spala ........spi jeszcze 😁 i dobrze 🙂

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kupilam mleko... jutro jade na wieksze zakupy to dokupie jeszcze 2 opakowania...
Monisia teoria na prawko tylko czasu nie bylo sie uczyc bo maly chyba wyczuwa kiedy chce sie pouczyc i nie chce spac
Maja juz raz tu poszlam na egzamin ale tak o zeby zobaczyc jak to jest i 2 punktow mi zabraklo przez zle przetlumaczone na jezyk polski pytania i odpowiedzi ;/ tym razem nie bede sugerowac sie a tak bardzo polskim tlumaczeniem...
ciekawe czy ja wogole jutro wstane ta wczesnie... egzamin zabukowalam sobie na 8 rano ;/
wogole to sie nawet ladna pogoda zrobila... niech w niedziele ladniebedzie bo jedziemy do Brighton... Olus pierwszy raz nad morzem bedzie 🙂 🙂

Ninatrn rzeczywiscie byly chyba 2 takie pytania bez ladu i skladu...ale mi sie udalo, ale na pocieszenie napisze Ci ze 3 razy juz praktyczny oblalam 😜 i az mi sie nie chce nastepnego probowac..wogole to jezdze teraz passkiem i uwierzcie lub nie to jest kobyla dzika, boje sie nim jezdzic!

• Mamusie
Maja chcialo ci sie swojego biznesu,to nie marudz,tylko dziergaj 😁 😁 Hehe,chcialabym Zuzie zlozona zobaczyc 😁 A ja wlasnie zrobilam 3 obiadki i swoj wlasnie wcinam..matko,troche za duzo chilli mi sie sypnelo,za to Julkowy rosolek-bajka 🙂Jeszcze tylko swojski makaron zrobie i porobione 😁
Ninatrn napewno zdasz.Jak to mowia,jak nie ty,to kto? 😁 Maja landlord ok,ale moj dawny Edzio to to nie jest 🙂 🙂 🙂Tamten jest niezastapiony hihi 😁 A co do grzybow,to ja cos czuje,ze trzeba sie do alsu wybrac,moze w niedziele.Slonko troche poswiecilo,wczesniej popadalo,moze cos sie nazbiera,skoro Mia nie wysyla 😁 Ja tu co roku do epping Forest na grzybki jezdze 😁 😁

Maja mialam to samo z Maryla, pewnie widzialas zdjecie na fb:P zanioslam ja do domu na raczkach ale jak tylko drzwi otworzylam to sie obudzila od razu.
pogoda nas zaskoczyla dzisiaj, pieknie sie zrobilo kolo poludnia 😁

Myslalam,ze juz nie zasnie....w sumie jeszcze nie zasnela ale chociaz pozwolila mi wyjsc z pokoju i zostala sama.......ufffffff Michal konczy o 22giej mam wieczor dla siebie ide sie rzucic do wanny zaraz 😁
Wogole to mam jakies cisnienie na ser calyyy czas moge jesc tylko zolty ser i mozarelle .

• Mamusie
normalnie mozg mi zaraz eksploduje od tych wszystkich nakazow zakazow i przepisow drogowych...
ale sie dzis z Olkiem natancowalam a jak sie glosno smial 😆
wymeczylam go tymi tancami ze biedak padl juz po 18...
a ja teraz sie relaksuje z maseczka na twarzy i piwkiem w reku 🙂

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Myslalam,ze juz nie zasnie....w sumie jeszcze nie zasnela ale chociaz pozwolila mi wyjsc z pokoju i zostala sama.......ufffffff Michal konczy o 22giej mam wieczor dla siebie ide sie rzucic do wanny zaraz 😁
Wogole to mam jakies cisnienie na ser calyyy czas moge jesc tylko zolty ser i mozarelle .

to milego pluskania 😉
ja tez zaraz sie zbieram, jutro rano do pracy.... tzn. o 8.00 bede juz konczyc prace 😜

• Mamusie
MajaCh napisał(a):

to milego pluskania 😉
ja tez zaraz sie zbieram, jutro rano do pracy.... tzn. o 8.00 bede juz konczyc prace 😜

Bry 🙂
Maryla jak wstaje dostaje butle z mlekiem, potem po okolo 2h sniadanie na mleku czyli albo platki, albo kasza itp a pozniej drugie sniadanie cos na chlebku. przed drzema butla mleka. po drzemie obiadek i pozniej jakies owocki i kolacja ale kolacje nie czesto zjada. no i butla do snu 🙂
dalej sie upiera, ze mama ma wlosow nie zwiazywac. przychodzi do mnie i palcem pokazuje ze mam gumke sciagnac 😜