Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/42/desktop4c.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/5503/desktop4c.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
U nas tez rano w lozku butla,potem sniadanko.Dzis miala mega apetyt.2 razy melko przynosilam,wciagnela 300 ml a potem posrala sie po sama szyje 😁 😁 😁 😁 😁 A potem wstala i wciagnela 2 frankfuterki z kurczaka i pol kawalka chleba z maselkiem 😁 A zdjecia swietne.Milanek faktycznie ma duzo zabkow,a mine Zuzi znam doskonale...z wlasnego doswiadczenia 😁 Dziecie spi,goscie pojechali a ja sie biore za sprzatanie.
Wrzuce wam przepis na pyszne babeczki.Robi sie je 2 minuty,a piecze 10-15.Wlasnie je dla gosci zrobilam i byli zachwyceni 😁 😁

Babeczki:
2 jajka, ubic bialka, pozniej dodac zóltka i 8 tabl rozkruszonego slodzika, nastepnie dodac budyn (w zaleznosci jaki smak lubicie) i lyzeczka proszku do pieczenia , przelac do foremek i piec jakies 10-15 minut w 170 st.Z tego wychodzi 8 babeczek wiec robie z podwojnej porcji.
A do srodka mozna dodac co sie chce.Ja teraz dalam wiorki kokosowe i po wyjeciu polalam czekolada,ale jadlam je juz i z jablkami i z rodzynkami 😁 Polecam,bo sa szybkie,tanie i smaczne

• Mamusie
A w ogole sie wkurzylam.Dostalam list z GOSH o tej wizycie,co z Julia bylismy.Wszystko super,napisali,ze jest na waiting list,ze operacja bedzie,jak bedzie miala 18 miesiecy,ze usuna te kostki dodatkowe,tyle,ze napisali,ze Julia ma 14 miesiecy a nie 16! Zadzwonilam dzis do nich to wyjasnic.Przelaczali mnie do 10 osob,az w koncu polaczyli mnie z sekretarka konsultanta,ktorego widzielismy ostatnio...wytlumaczylam babce co i jak,kazala mi podac Julii date urodzenia,a tam takiej daty nie ma!!!A na tej waiting list to automatycznie wysyla sie wezwanie 3 tyg przed operacja,a ze daty nie ma,to bysmy sie nigdy wezwania nie doczekali!!!!Masakra,dobrze,ze mnie tknelo,zeby to sprostowac!Niech to zrobia jak najszybciej,bo paluszki wygladaja coraz gorzej i nie mam juz prawie butow na nie.....ehhh

Kurde Monia zawsze cos... ale znam to z autopsji.... bede film ogladac, sciagnelam juz sto lat temu....
Ogladalam tez dzis film"Extasy" mocny, polecam.

• Mamusie
bry wieczor 🙂
zdalam teorie i mialam te same pytania co rok temu i filmiki tez te same i nawet bylo to samo pytanie z blednym tlumaczeniem... sie nasmialam z tych glosow...
Monisia i dobrze zrobilas mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
za tydzien idziemy na pierwsze szczepienie ciekawe jak Olek zareaguje...
dzis przespalismy oboje caly dzien taka pogoda do dupy i cisnienie tez...
a te vouchery to rzeczywiscie jakas sciema mi tez blokowalo...
plecy mnie bola strasznie, ledwo chodze ;/ bylam u GP to mi powiedziala ze to po epiduralu i dala mi masc ktora wogole nie dziala ;/ przyklejam plastry rozgrzewajace smaruje mascia Deep Heat i przestaja bolec ale na chwile... z silowni musze zrezygnowac, dobrze ze chociaz maja tam basen to bede chodzila na aqua zumbe i poplywac...

• Mamusie
U nas czesc dalsza opalania. Upal ponad 30C i codziennie burza. Iza bedzie rozpieszczona jak dziadowski bicz po tym urlopie. Ciagle ktos ja bawi i nosi. Dzis dziadek kupil basenik i sie kapala, dla nas tez basen rozlozylismy bo inaczej sie nie da wytrzymac, pogoda jak w Dubaju. W weekend goscie ale na dzialce.
Zuza cudna, Milanek slicznie opalony a Kaya dba o linie dlatego sie nie przejada w dzien.
Monia grzyby dla Ciebie zebrane.

Dziendobry 🙂
Ninatrn....musze Cie zmartwic ale jeszcze dojdzie nieziemski bol kolan do tych plecow to z czasem przychodzi i z czasem odchodzi, plecy tez z czasem dojda do siebie ale mozesz delikatnie joge pocwiczyc takie rozciagania mi to pomagalo, mascie juz przetestowalam i wszystkie na chwile tylko pomagaja..
Ja chyba milion razy do Zuzi w nocy wstawalam.Ona chyba juz z przyzwyczajenia jeczy bo brzuszek nie boli chyba ,ze zeby sie w nocy uaktywniaja....masakra!!! wyslala mi babka juz zel ten mocny jak dojdzie to jej w nocy posmaruje moze to bedzie zloty srodek bo juz zapomnialam jak to jest spac cala noc, i jak to pisze to jakbym Monie czytala kiedys 😁

• Mamusie
czesc 🙂
ja dzis rano o 7 zadowolona wyszlam na silownie, podjezdzam patrze a silownia od 9 ;/ zapomnialam ze dzis sobota i sie wracalam...
do tego doszlam do wniosku ze strasznie tepa ze mnie strzala ;/ otoz zawsze zastanawialam sie czemu ten moj wozek jest taki wybrakowany...czegos mi w nim brakowalo, jakos tak za malo materialu sam plastik... i tak dzis patrze na filmiki jak ten moj travel system sie sklada i sie okazalo ze glupia ja nie zalozylam obicia na spacerowke ;/
i teraz mi wszystko gra 🙂 i ladniej wyglada...

Maja narobilas mi smaka na grzybki w sosie smietanowym 😜 😁
Nina to sobie pocwiczylas 😉
bylysmy dzisiaj na car bootsie dla z rzeczami tylko dla dzieci. kupilam malej kilka ciuszkow i domek z fisher price za 1.50:P
Maryli "mama rozpusc wlosy" ciag dalszy 😜 jak tylko widzi ze mam zwiazane to pokazuje i mowi "to" i nie odejdzie az nie rozpuszcze, a jak rozpuszcze to sie usmiecha i dalej robi swoje.
a i kupilam jej taka nakladke na kibelek, na nocnik nie chce a moze na duzym tronie zasiadzie 😜