Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ninatrn no właśnie sie zastanawiałem co z praca bo ostatnio wdpominalas ze dostałas oferty i po tym cisza. Ani sie nie pochwalilas gdzie i co będziesz robić, no chyba ze tylko ja nie jestem wtajemniczona.
Ja tez już od września w pracy na part time, ale tylko 1/4 etatu. Większość moge robić w domu bo to tylko 8 godzin na tydzień. Pieniądze małe ale co tam - nie mam co narzekać. W nowym roku znów sie rozejrze.
Jadę zaraz do GP bo chyba z bioderkami coś nie tak. Ale generalnie to strasznie ciężki dziś dzien 🤢

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ninatrn boots robi duzo szkolen fajnych po ktorych mozesz pozniej sama salon otworzyc 😁
Mi tam sie do pracy nie spieszy 😁 ale daje nam czas ...jak pisalam Michal pracuje na wieeeele roznych zmian wiec sie nie zgramy to wlasnie i Zuzie do przedszkola damy. Mysle ,ze od stycznia zaczne nowe moje osobiste rozwojowe szalenstwo.
A poki co mielismy problemy z agencja nowa......nie chcieli Michala jednej pracy zaakceptowac do przychody rocznego ale znalezlismy rozwiazanie -benefity policzyli jako staly przychod i ok,zmiescilismy sie w kwocie bez tej drugiej pracy,ktorej nie traktuja jako stala- mimo,ze tam pracuje ponad 4 lata ,no ale juz luz.Byly stresy niemale a teraz drinkujemy zeby sie rozluznic ..... 🙂

Bylismy dzis na playgruepi i fajnie bylo chyba bedziemy miec nowych znajomych 😁
i co jeszcze. Nie wiem czy to taki czas ale miedzy mna a mezem w koncu nie ma spiec 🙂 jaka ulga......to chyba jednak trzeba po prostu przeczekac 😁

• Mamusie
Dzien dobry
Maja oierwsze to napisze ze sie ciesze ze uklada Wam sie z mezem :-) Ostatnio tyle par w okolo sie rozchodzi i to tez malzenstwa z dziecmi przykre to jest.
Ninka gratuluje pracki i zycze powodzenia :-) Ja te robie na pol etatu i poki co nam to wyatarcza.Z reszta ciagle darzymy do zrealizowania planow naszych i juz co raz blizej ;-)
Monia co tam sie stalo ze Cie wkurzyli?????

• Mamusie
Doberek 🙂My dzis z krolowa wstalysmy prawie o 9 😁 😁 😁 Szooook 😁 😁 😁 😁 Sylwia nie dosc,ze kolesia widzialam pierwszy raz od 2 m-cy,to on nawet mnie nie pamietal,czepial sie,ze zle robie cwiczenia..ktorych zapomnial mi zadac 🤪 🤪 🤪 a na koniec stweirdzil,ze bol plecow,problemy z chodzeniem i dretwienie nog jest ok...i ze mam jak najszybciej sie umowic na nastepna wizyte..a ze on ma szkolenie,to najblizszy wolny termin jest 1.11!!Aaaa i zapomnialam dodac,ze wg niego bol sie pogorszyl,bo napewno duzo siedze i leze...no to trafil jak lysy o kant kuli hahaha...A i wczoraj mi mocno cos na plecy uciskal,mowilam mu,ze to boli jak cholera,a dzis mnie tak napierdala,ze ciezko mi sie ruszac 😞

• Mamusie
Hejka,

Monia - co za pajac z tego fizjoterapeuty. Idz do swojej przychodni i poskarz sie. Ja bym nawet powiedziala, ze byl bezczelny!!! 😠 bo jak inaczej nazwać jego zachowanie.
Jula, widze dba byś zawsze coś do roboty miała 😁, Z tymi kredkami to Maja ma racje. Za dzieciaka to rodzice od razu na nowo tapetowac ściany musieli albo wszystko odmalowac. 😆

Co do bioderek, mały ma nierówne faldy na nogach. Pomimo iż nic nie klika mamy skierowanie na USG. 😞 Mam nadzieje ze taka jego uroda, a nie problem z bioderkami. No ale sprawdzić trzeba.

Ninatrn powodzenia w pracy. Bedzie dobrze. Nie wiem co robiłas w poprzedniej pracy, ale myśle, ze to dobry start by budować nowa ścieżkę kariery. 😎 A co z Olkiem kiedy będziesz pracować?
Idzie do żłobka czy opiekunka czy z mężem zostaje?

Maja, muszę przyznać ze Twoje plany zawodowe brzmią bardzo tajemnczo 😎

Miłego weekendu mamuski 😘

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
nasze dzieci maja to szczescie,ze sa te zmywalne kredki i mazaki.....my tego nie mialysmy a malunki byly tylko za firankami ,zeby nie bylo widac :P

Nie dzieciaki,tylko my hehe 😁 My tez nie mielismy scanu bioderek i w Pl lekarz tez sprawdzal na oko.Moje dziecko wlasnie zamknelo sie w szafie w sypialni i kupe tam zrobilo 😁 Midorada z nia faktycznie nie idzie sie nudzic 😁

Ale natrzaskalam malej fajnych zdjec 😁 bym robila i robila bez konca a ona spaaaac chce heh
Ninatrn piekne zdjecia zajebiscie mi sie podoba kolor szminki w kontrascie z wlosami. Super !!!
Kasia ktos musi pracowac kochana,zeby ktos mogl odpoczywac nie 😁 masz wolne z tego co pamietam wraz z wyjsciem z pracy 🙂 wiec milego urlopowania!

• Mamusie
Jestem z siebie mega dumna..pomalowalam sobie salon 😁 😁 Od razu jasniej sie zrobilo,jak odswiezylam.A sie nie odzywalam,bo nie mialam kiedy.Od rana dopiero usiadlam.Po sniadaniu przemeblowalam sypialnie,potem cala klatke schodowa odkurzylam,przygotowalam obiad,poszlam na silownie,saune i fitness,a po powrocie zabralam sie za ten salon..i dopiero usiadlam,bo posprzatalam i wszystko na miejsce odlozylam..a teraz pije piwko...jedno i mam humora hahaha 😁