Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzien bobry 🙂
Maryla miala przerwe od 3-5 na pogaduszki... idziemy zaraz na grupe niech sie dzikus wyszaleje. z nia juz lepiej a ze mna tak sobie. nos mam zatkany, uszy zatkane i to wszystko co sie zatkalo i wyjsc nie moze probuje broda wyjsc za pomoca wielkiego wrzoda 🤢 az sie boje w lustro spojzec

• Mamusie
Nusia zagrzej sobie na patelni sol,wloz w powloczke od poduszki i przyloz do zatok.Naprawde pomaga.A ja wczoraj pol dnia przez moje dziecko przewylam,dzis w nocy tez nic nie spalam..o 6 rano kleczalam i balagalam Julie o litosc..nieskutecznie 😞 Dzis jak Piotrek wroci,to wychodze sobie z domu.W d..mam to ze pada,wole deszcz od wiecznieplaczacej Julii.I najblizsze 2 noce spie w salonie,bo juz teraz ledwo co chodze.Ja juz nie wiem,co sie dzieje z moim dzieckie.Nie ogarniam jej 😞 😞 😞 Marylu gratuluje sukcesu 🙂

• Mamusie
Bry 😘
Kasiunia co jest????
Monisia przykro mi, że Julka daje Ci tak popalić 😞 Moja mnie czasem wykańcza, ale jest znośna bo jest grzeczna ogólnie i prawie wogóle nie płacze.
Niusia zdrówka !!! 😘
Ale pogoda ! 😠 Wczoraj było pięknie - mróz i słonko a dzisiaj jak zwykle PADA 😠 blee

• Mamusie
Kasia jak Kayka?
Monisia mam nadzieje że Krzyś nie pójdzie w ślady Julci i nauczy się ładnie spać 🤔 bo nim będzie miał roczek to ja oszaleje! też taka jęczydupa jest i marudził od 3 rano... co 20 min ryk. eh

Chciałabym już choinkę postawić, ale naturalną. Myslicie że wytrzyma do świąt i trochę po??! bo chciałabym już ten nastrój poczuć. Wprawdzie dom przystrojony ale brakuje zapachu choineckzi 🙂

MArylu zalezy jaka kupisz. Jak bylam w ciazy to przytachalismy z mezem choinke, ktora jak sie ja tylko dotknelo to gubila igly:P w zeszlym roku kupilismy mala sztuczna i w tym roku tez ja rozstawie. nie wiem jak Manini bedzie traktowac choine 😉
Monia biedna Ty 😘

• Mamusie
My co roku mamy żywa choinkę , zawsze wytrzymuje do po Nowym Roku spokojnie, symbolicznie kilka igiel może zgubi, ale nie dużo . W tym roku nie ubieramy choinki, ale w przyszłym chyba tez kupimy sztuczna , bo 50£ wydawać tak -o ! - co roku bez sensu, tym bardziej ze one i tak nie pachną .
Kaya teraz śpi , ma zapalenie oskrzeli , nic nie chce jeść ani pić , dziś zwymiotowala cała wodę która wypila. Jest bardzo słaba

A ja dostalam kartki swiateczne 😁 Dzieki Monia :*
Rano pilnowalam corki kolezanki i musialam Zuzie budzic ran zeby do nich pojechac ale fajnie grzecznie sie bawily . A teraz niedano wrocilismy z miasta moklismy jak psy,Michal mnie chcial zabic za to chociaz nie prosilam go zeby z nami szedl, ogolnie mam podly nastoj, jeszcze kolzanka ma wpasc na pseudopogaduchy bo ostatnio miedzy nami jakas slaba relacja. ehhhhh

• Mamusie
Maja polecam sie na przyszlosc 😘 😘 I przesylam ci pozytywna energie od siebie,bo sie troche podladowalam 😁
A ja dzis wyszlam sobie z domu na prawie 3h i od razu mi lepiej.Tym bardziej,ze dostalam kwiatki od meza i bede spac w salonie dwie noce 😁 Kasiu zdrowka dla Kai i ciesze sie,ze w koncu dostaliscie ten antybiotyk.Jak tam Kaya teraz?Dalej taka slaba?

Buzka dla Kayi 😘
i dla Mai na poprawienie humoru i dla Was wszystkich buzki 😘 😜
slyszalyscie o strzelaninie w usa? masakra, przed samymi swietami.a wiekszosc ofiar to dzieci w wieku 5-10 lat

• Mamusie
Ja wole takich rzeczy nie sluchac,bo potem dlugo to przezywam.Piotrek mi cos o tej strzelaninie mowil.Masakra 😞 A ja dzis mam dzien lenia ooo jak nigdy 🙃 🙃 🙃 🙃 Ale maz sie dzis dobrze sprawuje,cora sie zajmuje,teraz idzie ja kapac i klasc spac,a potem obiecal poprasowac,a ja leze pod kocykiem i koncze 3 czesc Greya 😁 😁 😁 😁 Normalnie dzien dziecka mam haha

my sie z kolezanka poplakalysmy. wyobrazcie sobie ze dowiadujecie sie ze w szkole do ktorej chodzi wasze dziecko doszlo do strzelaniny i nie wiecie czy wasze jest cale i zdrowe czy cos mu sie stalo. normalnie koszmar. teraz czytam, ze sprawca byl synem nauczycielki i wlasnie ja pierwsza zabil a potem dzieci w jej klasie, glownie pieciolatki... sorki ze wam zmulam o tym ale mi sie to w glowie nie miesci...

Dziendobry..ale pogoda! juz nie pamietam zeby bylo kiedys takie paskudne cisnienie, ciemno na dworze od chmur i deszczu....Zuzia siadla na nocnik i zrobila kupe ale w pampku i ciuchach..nie mam sily do niej a rano uciekala z dupka bo nocnik zimny....

• Mamusie
😘
U mnie dzisiaj ładnie 🙂 Mróz z nów i słonko, ale chyba coś się właśnie zaczyna psuć bo widzę jakieś krople na szybie 🤔
Co do nocnika to u mnie nocnik stoi w zabawkach Ali hahaha a uczę Ją na nakładkę na kibelek ale niestety tutaj też nie ma żadnych sukcesów 🙃
U mnie przygotowania do Świąt hmmm Dom już po porządkach a zakupy dopiero 20. grudnia. Wigilia u znajomych, pierwszy dzień Świąt jednak przyjdzie chyba brat a drugi dzień Świąt nie wiem jeszcze. Dzień po Świętach Alicja ma urodziny a więc będzie impreza 😁

Sylwunia 🙂)) nawet nie wiesz jak czesto mysle o Tobiei Milusiu 🙂!!!!
U mnieswieta juz ruszyly pod katem gotowania od rana WALI kapusta w domu bo sie pichci a ja ja godzinami gotuje zeby byla supermiekka.

Aisak to rozumiem ,ze z bratem juz sie pogodziliscie 🙂 To swieta beda wspaniale 🙂ja mam za 5 dni Michala siostre z mezem, zyczcie mi powodzenia bo juz trenuje "nieslyszenie glupot" .To ciezki przypadek,naprawde.