Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziendobry 🙂 Ale paskudna pogoda........przelezalabym caly dzien w lozku najchetniej 😉
Milanek juz ladnie bryka,a tylko miesiac starszy od Zuzu 😮 A ona jak nie umiala dalej nie umie i nawet jej sie nie bardzo chce przewracac z pleckow na brzuszek, tylko robi mostek i podrzuca dupka i mowi,eeee,eeee i patrzy na mnie to oznacza, mama,przewroc mnie na brzuszek i wtedy jest git z 20 minut nawet steka na brzuszku.
Tyz chyba pojdziemy na miasto na chwile moze cos znajde chociaz niekoniecznie....Michal pojechal do Currysa po Tv bo znalazl przez neta ciekawe czy juz otwarte 😁
A i dzis gosci mamy po poludniu..jak mi sie nie chce ..........!!!!!!!!!!
A i musze Wam powiedziec,ze po wigii lodowka juz prawie pusta,to dobrze,ze robilam male porcje wszystkich dan teraz z rok nie spojrze na rybe po grecku czy kapuste, tesknie za pomidorkiem,ogorasem, salata....... 🤪
Milego dnia babeczki :*

• Mamusie
Maja niby miesiąc różnicy ,ale to jednak u takich mniejszych dzieciaczków jest dużo!Po za tym nie ma co porównywać ,bo każde rozwija się ''po swojemu'' 😉 Jeszcze bedzie tak ,ze Zuzia zacznie szybciej biegać 😉
A my właśnie wrociliśmy i kupiłam ładną bluzeczkę i żakiecik ... nie idę w sukience jednak, poza tym to będzie skromna uryczostość 😉 na kościelny zaszalejemy kiedyś tam 😉
Aaa ludzi troszkę było... pod Rivier kolejka stała już o 9 aż otworzą hehe a jak weszlismy to sie baby tak rzucily na te szmaty ,ze sie smialam z Radkiem w glos normalnie hehehe
A u nas tez zarelka tak w sam raz , jeszcze troche zostalo salatki i rybki 😉
Sledzie pochlonelam juz wszystkiem...kocham! :P
No nic ja mam w planach dzisiaj juz troszke rzeczy spakowac,bo po jutrze lecimy... 😮 🙃 🤪
Milego po poludnia kochane :*

hejka
Goska bedzie zono 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪
Sylwia ale Ci fajnie,ze lecisz......
Ja lece na mozg.......dziewczyny ale detonejszon wczoraj mialam, dzis tylko jak leze to mi sie w glowie nie kreci....kilka drinow za duzo. Nigdy wiecej 😁 a Michal sie teraz ze mnie bedzie smial caly dzien 😁

oj tam oj tam ja jak bralam na spoontana slub to powiedzialam,ze zawsze mozna sie rozwiezc 😁 toc to nie koniec swiata jest 😉
A ja dopiero doszlam troche do siebie ajjjjjjjj ale dziecko mam najgrzeczniejsze na swiecie bo mogla mnie dzis zterroryzowac 🙃
A i mamy zajebisty tv ale nie ma kanalow narazie tylko internet. Bo nie umiemy jeszcze ustawic 😜

a ja mam lenia i katar 😜

Gosia tak jak pisze Maja zawsze mozna sie rozwiesc 😜 faceci czesto mysla ze jak jestes zona to jestes ich wlasnoscia i przestaja sie starac itp

swiete slowa Nusia 🙂
Dziendobry z rana o 12stej 😁 Dzis juz mi lepiej only zoladek wariuje 😁 i znow pranie wisi hehhehe
wyspalam sie za wszystkie czasy, wczoraj po 20 poszlam spac zaraz po wykapaniu Zuzi.
No i Sylwia pojechala 🙂 !!!
Gosia ja tez zalatwialam slub bedac tu,a w Pl cywilny. I powiem Ci co bylo najwazniejsze - zaswiadczenie czyli w naszym przypadku Michala umowa o prace,ze nie mogl wczesniej przyjechac pozalatwiac wszytskiego. Na jego umowie jest termin tylko od kiedy do kiedy jest zatrudniony i luz. To przetlumaczylismy u przysieglego w Pl za 50 zl i z tym do Urzedu stanu cywilnego. Oczywiscie wczesniej siostra Michala zaklepala nam termin slubu, godzine i ustalila szczegoly typu czy szampana sami przyniesiemy czy oni maja dac czy muze chcemy czy orkiestre, my mielismy z plyty jakiegos marsza granego. Ogolnie to bylismy tylko my i swiadkowie. A i mialam dwie Swiadkowe 😁 moja siostra i Michala siostra. Nie ma reguly,ze musza byc rozne plcie 🙂
Najgorzej pozniej - zmiana nazwiska w dowodzie ,a to wiesz,juz wielka lacha pan w urzedzie gminy, a mi sie spieszylo i nie jestem mila jak ktos jest niemily itd. 😁 ale to juz inna baja ,aaaa no i pozniej w paszporcie zminialam nazwisko...ja sie balam tego bo polecialam do Pl na nazwisku panienskim ,a wracalam na nowym ,a w dowodzie mialam ciagle przeciez panienskie ,ale przecie na biletach tez mialam na stere wiec luz. A dowod odebralam przy kolejnej wizycie, paszport chyba mama odbierala nie pamietam. To tyle jak cus mi sie przypomni to Ci napisze.

wow!!! zazdroszcze 😞 ja mam kochane ale leniwe dziecko 😁
Gosia a rzeczy...macie gdzies tam carboot? idz i sprzedaj albo oddaj do lumpa 😁
ale macie dobre serducho :*:*:*

a ja walczylam w ogrodku ze 4 godziny!!!!na poczatku Zuzia ze mna byla w lezaczku ja ubralam cieplo itd. sluchajcie po 40 minutach zaczela marudzic a tak to sobie gadala ja sie patrze a ona buzia we krwi!!!! jezyk sobie przygryzla i przy zapieciu czapki ma rzepy i jeszcze je ssala i podrapala to ale sie zestrachalam przez chwile i szybko wymylam wyczyscilam a to tylko jezorek oczywiscie na czubku 😮