Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/56436033.jpg/][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/1725/56436033.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Doberek.Dzis nocka juz ok,nie moge narzekac 😁 😁 😁
Ja pierdziele,Maja patrze na to zdjecie i widze Michala 😁 😁 😁 Ta sama mina cwaniaka haha.Bedziesz miala z nimi wesolo w domu 🙂 A i bardzo sie ciesze,ze udalo sie jednak wszystko w JC zalatwic 🙂A z mezem sie nie klocic,bo to nie ladnie hehe 😁 😁
Sylwia ale masz zajebisty avatarek,uwielbiam go 🙂 🙂

Kasia ale to jutro chyba 😜
Ja juz pranie jade od rana , znow jakis szalej usiedziec nie moge, podlogi pomyte, kurw.....cos mi sie olejowego rozlalo w kuchni i ciagle myje ta podloge,a ona ciagle wyglada jakby sie lepila a sie nie lepi fuuuuuuuuuuj.Oszaleje z tym 😠

u nas jest goraco ze hoho 🙂 Maryla spi, wczesniej bylysmy w ogrodzie. nalalam jej wody i nie zdazylam rozebrac a ta w ciuchach i butak chlup! 😁 ale miala radoche. udalo mi sie sprzedac wozio a dzisiaj przychodzi babka po krzeselko do karmienia. odgracamy sie troche 😜 ide je wyszorowac, moze sie opale przy okazji 😜

• Mamusie
Ale swietna Kaya, jaka wygadana.
Udalo mi sie sprzedac kolyske, Iza wyrosla z niej 2 miesiace temu i tylko miejsce zajmowala.
Moja cora ma dzis 7 miesiecy-uwierzycie? Bo ja nie moge.
Chyba nastepne zeby ida bo slina sie leje ciurkiem i Iza ciagle cos mamla w buzi, najlepsze sa pietki od chleba.

Kaya jaka wygadana juz 😁
mam dla was pomysl - salatka owocowa w polowce arbuza. MAryla miala z niej tyle frajdy (chociaz zjadla tylko jablka 😜). pol godziny sie bawila owocami, mnie karmila i wszystko bylo "wow" 😜 a potem sie bawila pusta polowka arbuza

http://www.youtube.com/watch?v=FAjdgxo4gQQ&feature=youtu.be

• Mamusie
dochodze do wniosku ze mam bydlo zamiast sasiadow 😠 😠 od 7 godziny probowalam polozyc spac malego 😠 kiedy wreszcie przysypial ktos u nich albo trzaskal drzwiami albo biegal po schodach walac nogami niemilosiernie 😠 😠 😠
dopiero teraz udalo mi sie go uspic a te cholery nadal biegaja!!
odkad sie wprowadzili tak jest i chyba napisze do councilu bo ilez mozna !!
nawet spokojnie do egzaminu sie pouczyc nie moge... i wszystkie gary w domu az podskakuja !!

hej,Minatrn moze najpierw z nimi pogadaj..
Kurde Kasia jaka ona jest duza jak ten czas leci dzis spotkalam kolezanke z cora wlasnie tez ma 8 miesiecy, szok, ja ja pamietam jako brzdaca jak Zuza..
Mia to buziaki dla Izuni :* i zazdroszcze sprzedazy, u nas widac tak te rzeczy nie schodza .......bo juz i ogloszenie dalam na sklepie i z ceny zeszlam polowe i nic.Po prostu nikt nie potrzebuje....
Nusia ona jest genialna !
Ide spac jakis ten dzien meczacy, maluch spi Michal ma nocke w pracy wiec moge sobie poczytac w lozku bez jeczydupek. hehe
spokojnej nocy :*

Monia - arbuza na pol i wydrazasz, a potem wrzucasz pokrojone owoce jakie tylko chcesz i gotowe 😁 😁
a wozek dawalam i na gumtree i na londynek i to wlasnie na londynku udalo mi sie sprzedac. po prostu musi sie trafic kupiec

• Mamusie
Doberek.Po ciezkim dniu znowu ciezka nocka byla 🥴 🥴:unsure 😁obrze,ze na ten basen chodze,to sie troche rozluznie.I musze wam sie pochwalic,ze po 4 dniach zdrowego jedzenia i basenie waga dzis pokazala -1,5kg 😁 😁 Ale super hihi,zwlaszcza,ze spadlo mi to w te 4 dni.Wiem,ze najpierw woda i to co w jelitach schodzi,ale i tak sie ciesze 😁

• Mamusie
a juz prawie nie mam nic z rzeczy po Kayi 😜 wiekszy wozek poszedl do Pauliny mojej, jak i play maty i zabawki rozne, ubrania wszystkie spakowalismy i wyslalismu=y na Ukraine, tam jest mala dokladnie o rok mlodsza, wiec nawet sezonowo ubrania pasuja 🙂
jak mi sie nie chce isc dzisiaj do pracy, mam na popoludnie 🤨 lubie na rano, wtedy jeszcze normalnie mam czas na wszysstko
Nusia, a Marylka jaka ma sile, bo ten arbus, pomimo, ze prawie pusty to i tak sporo wazyl 😉