Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

Monia a kiedy wyniki u chinczyka macie??
Kasia biedna Kaya.....masakra.
Moje dziecie ciagle na kolana sie laduje, jak oglada bajki ,jak jje wszytsko!!!!! szok ...idziemy sie zaraz wyganiac troche po parku bo znow bedzie w domu mi sajgon krecic :P i moze nozke zmierzyc ...ale buty odjechane znalazlam na ebayu......chyba je kupie 😁
http://www.ebay.co.uk/itm/Infant-Girls-Red-Flower-Detail-Suede-Fashion-Boots-Sizes-3-7-BNIB-/300775114467?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var&hash=item46079806e3&_uhb=1#ht_661wt_1163

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maja, butki bardzo mi sie podobaja i juz tez sie zastanawialam, czy nie spapugowac i nie kupic, ale... wlasnie - podbicie - kozaczki kupowac bez przymiarki to dosc ryzykowna sprawa... latac potem i oddawac 🥴
dobra wiadomosc - Kaya zrobila juz 2 kupki, 2ga byla taka juz zupelnie normalna, tyle, ze trauma chwilowo trwa... 🤢 mam nadzieje, ze zapomni 😞

Zapomni Kayka na pewno. Jak juz poczuje, ze kupka idzie tak jak dawniej 😉
MAryla wlasnie zasnela, u mnie na rekach. Odlozylam ja i spi, zobaczymy jak dlugo. Doszlam do wniosku, ze z tym spaniem to problemy jak zwykle po urlopie. musi sobie przypomniec, ze w domku nie spi sie z mamusia i tatusiem. za kazdym razem po wyjezdzie to pzerabiam. jakby ja cos bolalo to w dzien bylaby tez niemrawa a zachowuje sie normalnie 😉

• Mamusie
Majach, ninatrn polecala 50shades of grey 🙂 więc zaczynam czytać. Tylko trochę czasu brakuje

Kasiak biedna ta twoja córeczka 😞oby zapomniała jak najszybciej.

Moj maluszek coś ma problemy z kupka, i na dodatek wszystko co zje ulewa. Głodny jest a pić nie może bo ma katar 😞 smutno mi. Na dodatek tesciowa mnie dobija bo tylko widzi ze on ulewa to do szpitala chce z nim jechać. A mnie jej nerwowe podejście bardzo stresuje 😞 co mały zaplacze u mnie na rękach to już go mi wyrywa jakbym krzywdę mu robiła 😞 nawet w nocy jak mały płacze przychodzi do nas do sypialni i sprawdza co my mu robimy 😞

Jeja Marylku koniecznie porozmawiaj z tesciowa..... teraz jest bardzo wazny czas dla Ciebie i maluszka poznajecie sie itd.... no i moze ulewac jeszcze troche...i z kupka tez moze jeszcze troche sie regulowac my do 3go miesiaca mialysmy problemy...i wiesz co pomoglo??? kminek taki prymata , pol lyzeczki zaparzone w pol szklanki wody i troszeczke wypila i po kilku godzinach czasem wczesniej kupka byla..albo czopki glicerynowe skubalam tylko koncowke i jej dawalam po max 4h kupka byla. ale to za czesto niedobrze bo sie moze uzaleznic,ze tak jej latwo bylo.
a ksiazke jakas bym chetnie poczytala bo jak mala zasypia to ja gram w tetrisy na tel hehehehe wiec mam czas wieczorem w lozku a Michal ma czesto noki to akurat nikt by mi nie jecal zeby swiatlo zgasic 🙂
Kasia pisalam niedawno wlasie,ze Zuzia ma jedna 4,5 G druga jeszcze 4ka. Ciagle ma jedna wieksza jak mierza.

• Mamusie
Marylu, chyba czas, aby tesciowa do siebie wracala 😉
tu mi sie przypomina jak moj M czasem mowi do swojego syna, jak do nas przyjezdza - czuj sie jak u siebie, ale nie zapominaj ze jestes w gosciach 😉 🙃
a powaznie - pewnie ona robi to nieswiadomie, albo ma taka nature, wscibiania swojego nosa gdzie nieporzeba 😉 , moze za bardzo chce pomoc.... dziewczyny maja racje - tu sie obedzie bez powaznej rozmowy, trzymam kciuki. sprobuj z nia sama porozmawiac, jak kobieta z kobieta, jesli jest madra, to zrozumie, a jak nie zrozumie, to wtedy maz jej niech wytlumaczy 🙂

• Mamusie
ale mam jeczydupka w domu. lewa dolna 1 sie przebila juz i teraz prawa 1 sie przebija... Olus jeczy i placze non stop... juz nie wiem co mu dawac 😞 😞
marylu pogadaj z tesciowa bo tak nie moze byc...tak jak pisza dziewczyny to jest Wasz czas...

wczoraj skonczylam czytac ostatnia czesc 50 Twarzy Greya i teraz szukam kolejnej lektury 🙂