Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Dusia ja krwawiłam książkowo równe 6 tygodni i to była raczej woda zabarwiona krwią a więc rewelacją oprócz ponad 20 szwów hahaha ale minęło 6 tyg połogu dzień przerwy i dostałam okres haha
Kasiu ja kupiłam Ali czapkę z rękawiczkami w Debenhems czy jakoś tak dam Ci zaraz linka jest z wieszku wełna w środku polar - strasznie ciepła i urocza 😁
nusia muzyka fajna dlatego kto lubi taki typ muzyki szacunek dla tych ludzi ale sama za takim typem nie przepadam 🙂

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

😁 Kasia zajebiste buciki zapisalam strone w ulubionych bardzo nietypowe! 😁 a ja lubie takie zgaszone kolory boskie sa .Podam dalej napewno :P
Aisak komplet tez slodki napewno Alicja slicznie w tym wyglada. Ja zaluje ,ze tu w kompletach nie ma szalikow.....

My niedawno do domku wrocilysmy po spacerku itd. bylysmy w Asdzie z kolezanka i jej corcia, ta psiapsiolka Zuzi i cale szczescie,ze z nimi bo UWAGA moj maz mi wczoraj karty zapomnial oddac i na szczescie kolezanka zaplacila. ehhhhh faceci.....no i pozniej jeszcze do niej na kawe, dziewczynki za rece chodzily jakie one sa urokliwe, tak bardzo sie uwielbiaja 🙂 sama rozkosz na nie popatrzec jak sie razem bawia,wolaja itd ,strasznie sie ciesze,ze tak sie to poskladalo wszystko ,ze one sie znaja i wychowuja razem 🙂 a i ja mam dobrego czlowieka obok 🙂

Obiad sie robi, mi sie w brzuszku buzuje, chyba okres sie zbliza i zbliza.....znow bezkrwawy bedzie zapewne.. ale co Wam powiem to moge sie pochwalic ,ze libido wraca w koncu 😁 ciekawe na jak dlugo ..:P
aaa i bede robic polowanie na kota wiecie, bo widzialam ogloszenie na mojej ulicy na szybie ,ze czarna kotka zginela itd, mloda, a ja ja widzialam ze dwa dni temu w moim ogrodku wiec dzis wystawilam zarelko w miseczce i kostki z obiadu wczorajszego .Podpase sa i moje przylapie 😁

• Mamusie
laski, ale co wy opowiadacie, pewnie ze sa w kompletach szaliki, widzialam ostatnio w matalanie, w next chyba tez, ale nie jestem pewna, poza tym e bay jest tego tez pelno : np
http://www.ebay.co.uk/itm/Girls-Warm-Hat-and-Scarf-Set-age-1-2-years-12-24-months-/170932238494?pt=UK_Hats_Kids&hash=item27cc5af89e

ten Twoj komplecik Kasiu dla Alusi fajny, ale mnie odpada, bo zupelnie nie pasujacy zarowno do butow jak i kurtki 🙂

to mi sie podoba bardzo
http://www.ebay.co.uk/itm/2in1-Baby-Boy-Girl-Toddler-Winter-Warm-BEANIE-Hat-Cap-Scarf-1-4-yrs-/221147217290?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D3130675219820749459%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D4%26sd%3D170932238494%26
ale to z hong kongu by szlo i dziwny ten rozmiar 1-4 😮

😁 a ja z kolei z Chinami mam doswiadczenie, kiedys kiecke zamawialam nie przyszla przez miesiac , oddali mi kase i wogole sprawa zamknieta ,a po kolejnym pol miesiaca jednak dotarla ale potraktowalam to jako gratis od zycia.
A teraz doszla czapka na 2 latka niby i jest dobra, doszla w 3 tygodnie tak jak bylo w opisie ale ja zawsze biore poprawde na rozmiary po tym jak legginsy zamawialam w zeszlym roku pisalam Wam jak siegaly mi za kolana 😁 heheehe

• Mamusie
Sieeeema.U nas dzis masakra.Julia cala noc lapala sie za bandaze i plakala 😞I w dzien tez masakra i tylko mama i raczki.Plecy mnie napierdalaja,ze szok.Bylam dzis na zastrzyku.Zamiast w torebke maziowa dostalam go w nerw,bo lekarze podwazyli opinie tego nawiedzonego neurochirurga z maja.Wysmiali go,ze jak on nie zdiagnozowal odpowiedniego nerwu,skoro tylko jeden jest odpowiedzialny za dretwienie nog i brak czucia w palcu...kazali mi isc do GP po skierowanie na kolejna konsultacje,bo w zasadzie leczyli mi nie to co trzeba! Masakra nie?3h tam spedzilam,bo z racji,ze mialam zastrzyk bezposrednio w nerw,to musieli mnie na obserwacji chwile zostawic.A teraz sie tak zle czuje,ze szok.Nogi mam zdretwiale,trzese sie jak galareta i czuje sie ja nacpana 😞 Podobno do jutra ma minac..oby....

MonisiaD napisał(a):
A co do zakupow z Chin,to ja w zasadzie co kupialam,to albo przychodzilo inne niz zamawialam,albo uszkodzone..Ale fakt,zawsze mi refunda dawali 😁 A co do butow,to kupilismy kozaki w Clarksie,bo Julii trzeba bylo odpowiedni rozmiar na szerokosc kupic

Monia a Juli nie zmieni sie rozmiar stopy teraz?

• Mamusie
😘
ja nigdy nie kupowałam bucików z Clarksa jakoś nie są w moim typie niektórą są ładne ale większość nie na mój gust ale wiadomo co człowiek to inne gusta i dzięki temu istnieje rynek 😉 haha Ja w tym roku chyba kupię z Dichmana jak rok temu 🙂
My byłyśmy na haloween u znajomej ale po dwóch godzinach uciekłam taka Ala była niedobra 🤨 Nie wiem co się z Nią dzieje 🤔

• Mamusie
mi sie akurat z clarksa podobaja buty dla dzieci, ale oprocz zimowych, z zimowych nie ma z czego wybierac 😜
ale dzis mialam makabryczny sen 😲 😲 😲
snilo mi sie, ze ktos porwal Kaya i na drugi dzien znaleziono ja martwa , masakra jakas, najgorzej ze nie moglam sieo budzic 🤨 🤨 🤨 🤨 tego nie da sie opisac, co czulam, pamietam, ze chcialam sie zabic i lezec z nia w jednej trumnie 🤨 🤨 🤨 🤨

Jesssu Kasia czego Ty sie naczytalas czy naogladalas? Okropny sen......
Ja sprztamnie poddaje sie, na raty bo rzepa u nogi nie lubi odkurzacza wiec poki co dol sprzatam jak Michal wroci to pojde gore ogarniac.

• Mamusie
😘
Kasia jaki sen 🙃 Współczuję musiałaś się przerazić jak się obudziłaś 😞

Mi butki z Clarksa wydają się takie szerokie i jakieś wielkie może dlatego wchodzą na nóżki dzieci z wysokim podbiciem bo są duże same w sobie 🙂

Maja ja też mam ostatnio tak, że mogę spać cały dzień tylko nie mam jak 🤨 To tak pogoda chociaż u mnie dzisiaj ładnie ale mróz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie remont będzie trwał jeszcze jutro !! czyli 5 dni 🤨 A jaki mam sajgon 🙃 A tu niedługo kuchnia będzie robiona 😮 To dopiero będzie co myć 🥴

Monika masz skarba teściową !! 😉