Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

bry 🙂
Kasia, mialam pisac to samo co Maja juz napisala kopiuj i wklej 😉
tak ladnie na dworze a ja w pracy... i jutro tez caly dzien w bunkrze.
kupilam Mance w Wilkinsonie zestaw filizanki z czajniczkiem taka bzdurka za 3 funty a Manka caly czas komus robi herbatke 😁 misie i lale sadza na kanapie albo nam robi 😜 a dzisiaj jak nigdy nie chciala w lozku rano z Jackiem lezec i filmikow ogladac na komorce (gdzie zazwyczaj jej pierwsze slowa rano to "alo, alo") tylko od razu poleciala po zestaw herbatkowy 😉

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nusia a zdecydowals jaki tatu??? pokaz jak juz wiesz 🙂 A Marylka napewno szaleje 🙂 Zuza ma dwie filizanki z tej kuchenki smiesznej i tez robi herbatki ,malo tego z patelni kaze mi jesc 😁
A ja sprzatnelam ogrodek,kosiarka by sie przydala musze pozyczyc od frenda na raz. I niedlugo grilka kupimy zeby smaka sasiadom narobic 😁
moja bejbi spi.

Maja zrobie zdjecie jak bedzie redi 😉 bo to moje z glowy takie cus i juz od tygodnia tlumacze temu co to bedzie robil jak to ma wygladac i ciezko tak droga mailowa 😁

a co do trawy w ogrodku to nozyczek nie masz? 🤪 albo koze sobie kup, trawe ci bedzie zjadac a ty mleko bedziesz miala 😉
ja w ogordzie mam beton okropny i jak Manka zjezdza ze slizgawki to musze ja asekurowac, zeby nie spadla na niego. kupilam maty z pianki, a najchetniej to bym nimi caly ten beton przykryla 😜

MajaCh napisał(a):
Nie no Nusia zajechalabym sie nozyczkami 😁 a koza duzy zwierz hehheehhe moge miec tu zwierzaka w sumie...... 🙃 🤪

a juz tam zajechala, zamiast chodakowskiej 🤪 😁 😜

• Mamusie
Hej Kochane 🙂
Macie racje będę kopiować jak coś 🙂
Dzisiaj mam wolne a więc napiszę co u Nas 🙂
Staram się Was nadrabiać ale ogólnie jestem mało na kompie bo duużo pracy w hotelu - sezon się zaczyna a więc i pokoje zajęte i jest młyn :/
Ostatnio przechodzę jakich chyba kryzys fizyczny bo ręce od łokci w dół odmawiają mi posłuszeństwa i momentami mam tak, że trzymam coś w ręku i mi to wypada bo tracę czucie w palcach :/
Od 4 do 16 lipca mam urlop 🙂 Kupiliśmy bilety i lecimy do Polski a tam od 6 do 12 lipca jedziemy do Ustki z moją Mamusią bo ja nigdy morza Bałtyckiego nie widziałam a więc czas najwyższy 🙂 Pokój w Pensjonacie już zabukowany 🙂 Chcieliśmy na Majorkę albo gdzieś gdzie ciepło ale w lipcu to koszt około 1700funtów w Anglii a z Polski to około 14.000zł ! bo też chcieliśmy z moją Mamą 🙂 A więc poprzestaliśmy na Polskim morzu 🙂
Ala jest bardzo niedobra. Rządzi nami i rozkazuje nam jak tylko umie :/ Nie mam już na Nią siły czasem.
Poza tym wszystko jakoś się układa 🙂
To tak chyba wszystko w skrócie 😁

Kasia super, ze jedziecie nad morze. Ala bedzie w niebowzieta 😉
i niedajcie soba rzadzic, bo tak juz zostanie 😜
Manka miala teraz bardzo niegrzeczny tydzien i jak wybuchala krzykiem i placzem bo chciala czegos czego jej nie bylo wolno, to zostawialam ja w miejscu dramatu i szlam do innego pokoju, po chwili MAnka przychodzila jak gdyby nigdy nic 😜 malpki probuja nami rzadzic i wykorzystywac 😉
Manka kaze mi rozpuszczac wlosy za kazdym razem jak mam zwiazane "mamus wlosy" i ja dla swietego spokoju je rozpuszczalam; Jacek zwrocil mi uwage , ze to tez moze byc proba "kontrolowania mamy" 😜

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
My robimy tak samo - Ala jest zostawiania w stanie szału w pomieszczeniu a my wychodzimy aby nie stracić kontroli i nie na krzyczeć na Nią.
Ja teraz muszę 9 dni robić aby mieć jeden dzień wolnego także dla mnie pogoda nie gra roli bo i tak całe dnie w pracy 🤨
nusia co to za koncert ? A raczej kto gra ? 🙂
Lecę praniem się zająć 😁

bry 🙂
u nas pogoda pikna 🙂 byly my juz w parku i na zakupach. wrocilysmy i mowie do Manki, ze teraz idziemy spac. a ona nie aaa manini duzia nie pac, po czym glowa na poduszke i kima 😁
braciszko moj przyjezdza takze odsapne chwilke i biore sie za gotowanie
buzka kochane 😉
a Kasia to jest legalne w ogole, ze tak dlugo wolnego nie masz?