Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Karola Ty tego nie czytaj to smutne.

Za pozno.
Straszna historia. Moja siostra jak byla w ciazy, to od tesciowej siotra byla w o dwa miesiace bardziej zaawansowanej ciazy. Wydawalo jej sie, ze normalnie czuje kopniaki dziecka itd. Poszla na kontrolne spotkanie do gina w osmym miesiacu ciazy i dziecko nie zylo juz od tygodnia! Zdarzaja sie bardzo makabryczne historie.
Nawet tesciowa mojej siostry dawala jej rzeczy po swojej najmlodszej coreczce i chciala je dla mojej siostry odzyskac, ale okazalo sie, ze tamta w rozpaczy wszystko zniszczyla i spalila na podworku. Nie dziewie jej sie. Ja tez nie wiem jakbym zareagowala.
Ale z tym, ze ta twoja znajoma jest wsrod kobiet, ktore maja dzieci, to przegieli. Przeciez oni powinni dostac nie tylko separatke, ale i pomoc psychologa!

Dowiem sie wiecej jak sie spotkamy, nie chce naciskac z pytaniami itd, same rozumiecie... Monia jej maz powiedzial mi tylko," teraz tego nie cofniemy,nie moge myslec co by bylo gdyby...."
Karolka ona tez ma prawie cala wyprawke dla maluchow w domu... musza sie z tym uporac. Mam nadzieje,ze ona nie bedzie sie obwiniac ,ze tak pozno zdecydowala sie na dzieci. Ciezko to ogarnac mnie samej a jeszcze ciezej co oni maja w sercu ....

http://uwaga.tvn.pl/422217,reportaze,trauma_dzieci__nad_ktorymi_znecaly_sie_opiekunki,wideo_detal.html

te o slabych nerwach niech nie ogladaja, bo ja golymi rekami bym te baby udusila

ah Monia a sofa bardzo bardzo ladna.Kiedys sie dorobie jak zaczne pracowac 😉 a Wam nie mowilam. Michal znalazl dla mnie pretekst zebym szybko wracala z Pl a ze nie pracuje taka Pani udostepni mi czesc swojego towaru na sprzedaz bo mam miejsce w domu, i 25% z kazdej sprzedanej rzeczy, zdaje sie,ze to beda glownie ciuchy. Mam nadzieje.

• Mamusie
Ciesze sie,ze sofa sie podoba 😁 Marylu my na poczatku tez tak kupowalismy,a teraz skoro zdecydowalismy sie tu zostac,to chcemy sie jakos fajnie urzadzic 🙂
Co do sofy,to ta co rok temu kupilismy byla wlasnie skorzana,bo Julia malutka byla i wszystko brudzila,a teraz juz jest wieksza,wiec mam nadzieje,ze jej nie poplami.Przynajmniej tej skorzanej sie teraz nie obrywa...najwyzej bede ja codziennie czyscic,ale bardzo mi sie ta podobala i chcielismy ja miec 😁 Z reszta bedzie nam pasowac do wystroju pokoju,bo sciany mamy takie ostro pomaranczowe 😁
A mi sie zapowiada fajny wieczor.Ania przychodzi na noc i mamy zamiar winko pic..zapas juz zrobiony hihi 😁

• Mamusie
Widac, ze tylko mi ta sofa sie nie podoba 😜 może coś nie tak ze mną ? 😮
Jak dla mnie wyglada na bardzo niewygodna, bo taka kanciasta i pod plecy tak nisko. 🤨 sorry Monia, ale Ty jesteś w porządku i wolisz prawdę i rozumiesz mnie , prawda ? 😘 ale ja wiem, ze mam wypaczony gust ( na szczescie M mA taki Sam 😉)
Maju, Zuzia dorasta bez dwóch zdań 😘

• Mamusie
Kaska troche cie juz znam i wiedzialam,ze ci sie nie spodoba i cenie to,ze jestes szczera,bo i ja mam taki sam charakter.A co do kwestii wygody,to moge ci powiedziec,ze jest super,bo moja siostra ma podobna i naprawde fajnie sie na niej spi.Dlatego wlasnie kupilismy ta,bo ma sprezyny i nie beda plecki potem bolaly 😁

w pracy jest dzisiaj dziewczyna, ktora pierwszy raz widze i sie okazalo, ze jest polozna a czasami pracuje jako operator 😉 zesmy sobie o porodach porozmawialy i az mi sie dzidzi zachcialo 🙃

MonisiaD napisał(a):
BTW co ty chcesz miec wysko pod plecy?Przeciez spi sie na prostym,a to jest proste hihi 😁 No,Andzia skonczyla prace,wiec weekend czas zaczac 😁

Kasce pewnie chodzi o to jak sie na niej siedzi a nie spi 😜

MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):
haha jakby wszyscy mieli ten sam gust to by nudno troche bylo na swiecie 😜
Jak ja bym chciala, zeby Marylka mnie wygonila jak sie bawi 😜 😉

I ja,i ja..ale u nas to zawsze jest mam chodz,mama patrz 😁

u mnie tez 😜 "mamus chodz do nas"

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
BTW co ty chcesz miec wysko pod plecy?Przeciez spi sie na prostym,a to jest proste hihi 😁 No,Andzia skonczyla prace,wiec weekend czas zaczac 😁

Kasce pewnie chodzi o to jak sie na niej siedzi a nie spi 😜

Dzięki Aniu, właśnie o to mi chodziło 🙂
W każdym razie cieszę sie Monia, ze sie cieszysz 😉