Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oj dziewczyny przykre to, że tak się nasłuchacie od swoich.. ja to jak powiem, że gruba jestem i chyba przytyłam to mi mówi,że nie..przynajmniej on teo nie widzi..ale czasem wydaje mi się, że on tak mówi, bo wie, że chce tak usłyszeć.. no a jeśli chodzi o seks to jest, ale u mnie jest ciężko z tym moim libido..strasznie rzadko jest..no a czasami jest, a tak naprawdę to mi się nie chce. Ostatnio powiedziałam,że ostatni raz tak naprawdę ze szczerą ochotą robiłam to po porodzie..
On się tylko uśmiechnął..Czy wiecie czym można skutecznie podwyższyć to swoje libido?

taaa tylko jak tu odpocząć 😞
ja przytyłam 11kg.. niby nie dużo, ale mam rozstępy na brzuchu i na nogach..niby mało widoczne, ale jak tak stane pod światło to widzę..szczególnie na udach..to co to będzie jak się opalę.. Chciałabym iść na solarium, ale jak to jest jak karmię piersią?

• Mamusie
Doberek ;*

monic87 napisał(a):
Monia a ty juz sprzedalas po Zuzi wozek?

nie na strychu leży i czeka na narodziny bratanicy/bratanka męża... 🙂 w styczniu ma się urodzić 🙂 a czemu pytasz?

ja wczoraj fajnego spontana zrobiłam zostałyśmy z Zuzką na noc u kumpeli też ma roczną córeczke 😉 nie umiałyśmy się naklachać :P do 1 w nocy 🙂
co do wagi to ja jestem zadowolona waże teraz 56kg chce dobić do 50kg ale nie wiem czy się uda 🙂 pracuje nad brzuszkiem i boczkami 😉
a Zuzka teraz spi mam chwilke na obiad a o 15 do pracy...
a i Adam dzisiaj wraca... 😉

ja też dzisiaj 3 dzień z brzuszkami .. ja ważę 70kg, a chciałabym tak do 65kg spaść.. z brZuszkami może brzuch się zmniejszy,ale co z boczkami? Mam PS# move i mam trenera fitness, ale nie mam zbytnio jak ćwiczyć.

• Mamusie
Oj to ja przy Was niezły grubasek jestem, bo ważę 76 kg. Mam płyty z gazety shape i muszę się chyba wziąć za ćwiczenia, ale też nie mam kiedy tak jak tuśka. Pasowałoby tylko wieczorami, ale wtedy jest też Paweł w domu i zajmuje telewizor. A ja nie chcę przy nim ćwiczyć. Jakoś się krępuję.

• Mamusie
Doberek ;*

Tuska nie jedziemy niestety tak pisałam problem z transportem 🤢 ehh... a szkoda 😞

a my dzisiaj wybieramy się z Adamem wieczorem na walke Adamek vs. Kliczko 😉 do knajpy w której pracuje 😜
zaraz lasagne dojdzie w piekarniku 😉 mmm...
miłego dnia ;*