Skocz do zawartości

hobby | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Mamusie
ja mam nietypowe hobby - odkad pamietam interesowaly mnie autka... wiec jesli tylko mamy okazje jezdzimy z moim t na jakies zloty czy "car party" 🙂 zawsze chcialam by nauczyl mnie driftowac i obiecal ze jak juz jego fiacior bedzie jezdzil to mnie nauczy (on to juz wogole ma zboczenie na punkcie aut) 🙂

monic87 napisał(a):
ojej, dwa razy mi sie wkleilo

Ja bnie widzę niestety zdjęcia. Ja też napisze coś o swoim hobby ale musze mieć wiecej postów żeby wstawić fotkę.

• Mamusie
Moje hobby....Hmm nie wiem czy to hobby, ale jak mały śpi staram się krążyć w necie i ogłaszać bezdomne psiaki. Zakładać im wątki, zbierać fundusze na leczenie itp.
Aaaa no i oczywiście moja największa pasja-działeczka 😜 Kwiatki, kwiatuszki, krzaczki, owoce i warzywa hehe 😉
Więc jeśli, któraś z was zgłodnieje jadąc przez Gorzów zapraszam na grilla 😁

Oo Iwona super!
ja nie mam aparatu jakiegos tam dobrego, a lubie sobie popstrykac fotki mojemu modelowi a ma ich muuuultuuum 🙃
az do znudzenia biegam za nim z aparatem:P

No i grazgam sobie po scianach kartce itd.. 🙂

Ooo Monic87 to widze ze masz jobla na auta jak szwagier.. hehe ale on to az przesadnie 😜 nawet w czevchach byl na zlocie ze swoim bingielkiem 🙃 🙃

• Mamusie
my to racezj blizej jezdzimy...raz tylko w niemczech na zlociku bylismy

i mialam kiedys tez takie swoje autko o jakim marzylam (jeszcze rok temu) ale niestety sprzedalam - bylo trzydrzwiowe a przy maluszku to malo poreczne...no i mialo kubelki wiec trzeba mnie bylo wyrzucac z autka bym wysiadla w ciazy 😜

• Mamusie
buuterfly napisał(a):
Iwonka kiedy można umówić się na sesję? 😜

hehe to tylko hobby,żadna ze mnie profesjonalistka 😁 😁 ale jak chcesz kolega z naszej grupy fotograficznej zawsze chętny... 😜 😁 on ma lepszy sprzęt a co za tym idzie robi świetne zdjęcia, no i jest czasowy 😉 🙂
może jak będziesz kiedyś w woj.świętokrzyskim i odwiedzisz taki zamek "Krzyżtopór" w Ujeździe( to moje rodzinne strony) to możemy się umówić bo w tym zamku to wychodzą superowe foty 😉 🙂

• Mamusie
ja sobie "dziergam" biżuterię, ozdabiam różne rzeczy metodą decoupage, planuję się zabrać za masę termoutwardzalną i robienie kartek, ale to kiedyś, jak Młoda będzie większa 🙂
jak to godzę? Zwykle dłubię w swoich szpargałach podczas jej drzemki, albo w nocy, jak już uśnie. Ale czasu na to niewiele mam...

• Mamusie
Ajaj, trochę moich pasji póki co poszło w kąt... ze względów finansowych chyba bardziej niż Witkowych. 🤨

Amatorsko fotografia i obróbka zdjęć. Ale póki co odkładam pieniążki na aparat + dobry laptop. A mojemu małemu modelowi też w kółko cykam zdjęcia, ale to głównie dla rodziny, która jest daleko a chce być z nim na bieżąco, heh, więc do aguagu to się raczej nie odnosi. 😉

Do tego rysunek, bazgrołki, hie, hie. 😉 No i kiedyś coś na kompie...ale właśnie teraz nie mam na czym (piszę na notebooku, a to za słabe na to 🥴 ).

Komiksy. 😜 Kiedyś kupowałam i czytałam, teraz z racji cięć w budżecie więcej pożyczam i czytam. 😉 W tym też komiks japoński.

Książki, książki... przeróżne... 😜 😜

Filmy. 😎 Głównie oglądam na kompie, ale jak się uprę i chcę coś zobaczyć na dużym ekranie to nie ma zmiłuj! 😁 😉

Pisanie wierszy... ☺️ Do szufladki... ☺️

Śpiew. 🙂 Kiedyś coś więcej, teraz tylko tak domowo. Ale chyba już i tak cała okolica mnie słyszała. 😁

A jak i śpiew to i muzyka - rock, metal. Hm, no to tu fakt, kiedyś często się chodziło na koncerty, teraz nie bardzo jest jak. 🤨 Ale i tu się kombinuje i się czasem gdzieś jeszcze pójdzie. 🙂

• Mamusie
buuterfly napisał(a):
Sathi czytam to co napisałaś i poczułam się jak stara baba. Czy nasze najlepsze lata są za nami? Tylko dlatego, że mamy dzieci i blokadę? Mam 23 lata a czuję się jak emerytka przez to wszystko.

ja myślę, że nasze najlepsze lata są dopiero przed nami 🙂 🙂 zobaczycie ile talentów w sobie odkryjemy podczas zabawy z dziećmi i ile radości nam to da 😉

Aniu, żebyś wiedziała, że wszystko biegiem... 🙂 na szczęście moja Młoda potrafi w dzień przespać 3 h, więc zdążę zrobić pranie, ugotować jakąś zupę, ogarnąć co nieco i zostaje trochę czasu na zabawę 😉
książki też czytać lubię, ale na to już (Już?! JESZCZE!) siły ani czasu nie mam 🙂

• Mamusie
buuterfly napisał(a):
Sathi czytam to co napisałaś i poczułam się jak stara baba. Czy nasze najlepsze lata są za nami? Tylko dlatego, że mamy dzieci i blokadę? Mam 23 lata a czuję się jak emerytka przez to wszystko.

Buuterfly dlaczego poczułaś się stara? Jaka blokada? 😞
U mnie póki co największy problem to finanse, ale mam to na celowniku, he, he, pieniążki jakieś się odkłada, coś się kombinuje. 😉 No dobrze, jeszcze mam problem ze swoim zdrowiem (który też się łączy z finansami), ale staram się patrzeć optymistycznie. 😆

Kwasiek_ hm... czas na hobby... No to u mnie prędzej mieszkanie się ciut zaniedba, itd. niż ja np. porzucę pasjonującą książkę, albo wciągający film. 😁 Taki ze mnie dziwny typ... mój facet się już przyzwyczaił, że robię najpierw rzeczy najmniej ważne. 🙃

My mamy Rovera 25.... cholerstow jak nie wiem... Mojemu zawsze sie podobalo bo male zgrabne i dupa ciagle w naprawie 😜 heh ale co tam tak juz jest z uzywkami 😉
nastepny kiedys tam musze jaka Hondzie wychaczyc 😁 ehhehe teraz na moje bedzie 😜