Skocz do zawartości

Aerobiczna 6 Weidera, | Forum dla mam

nika1306_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nika ja znalazlam taki szybki trening, ale na cale cialo,a jest opisane ,ze tylko na brzuszek:P i wlasnie go przecwiczylam z czarnym panem, wykonczyl mnie hhehehe 🙂 wiec polecam, aa i polecam duzo wody z cytryna jesli nie karmisz,zwlaszcza na czczo z ranca 🙂wymywa resztki sluzu z jelit i przelyku 🙂a to link:
http://www.youtube.com/watch?v=qYViKxdVun8&feature=related

a ile przybralas w ciazy??????? ja to wstyd powiedziec 😜 27 kilo az...... ale sie jadlo krowki paczkami 🙂 kooocham krowki:P
po porodzie spadlo tylko 6 kg, bylam zalamana, cesarka.
potem z kazdym kolejnym dniem bylo coraz mniej, no ale w pewnym momencie waga stanela, dopiero bylam zalamana, a zabronione cwiczyc.......ale po cichu troche i tak cwiczylam, unikam soli bo zatrzymuje wode to prawda , i tak przez miesiac 8 kilo w dol.ale cwicze codziennie po 15-30 minut, zalezy ile mala spi:P
chwilowo znow waga stanela, ale wierze,ze chwilowo....aaaa i karmie piersia troche - pol na pol.w tej chwili mam 9 kilo do zrzucenia, mysle,ze to sukces i tak 😁

• Mamusie
Maja ja w ciaży przytyłam 22kg 🥴 , przy i po porodzie straciłam tylko 15 wrr , kilka tygodni poznie jeszcze 5kg tez miałam cesarke.. ale w sierpniu pojechałam na wakacje na cały miesiac i to 5kg mi wrociło . wiadomo piwo grill... a teraz mi tak skacze ta waga gora doł . w spodnie wchodze ale jest mi tak ciasno ze wszystko mnie boli ..
cwiczenia fajne musze wyprobowac.. 😉 ale od jutra przechodze na ta diete Kopenhaska.. kiedys stosowałam i byłam bardzo zadowolona..
a małego nie karmie piersia to ta wode moge sobie wyprobowac.

nika zrzucimy 🙂 Ty juz nie karmisz,a jak sie odstawia od piersi tez podobo sa wahania wagi,przewaznie trszke w gore, wiec mnie to tez czeka:P
Poki co dzielnie cwicze i spacerujemy 🙂 Badz dobrej mysli,wszystko rodzi sie w glowie 😉

• Mamusie
No i w końcu ja się wzięłam... w dzień porodu ważyłam 90kg... w ciąży przytyłam 26... schudłam już 19... Pierwszy dzień szóstki za mną... 🙂 boję się, że jak skończę karmić piersią to przytyję dlatego wolę już teraz wzmocnić mięśnie i jakoś uelastycznić ten brzuch, zaznaczę że miałam cesarkę. POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI 🤪

• Mamusie
Nequitia napisał(a):
No i w końcu ja się wzięłam... w dzień porodu ważyłam 90kg... w ciąży przytyłam 26... schudłam już 19... Pierwszy dzień szóstki za mną... 🙂 boję się, że jak skończę karmić piersią to przytyję dlatego wolę już teraz wzmocnić mięśnie i jakoś uelastycznić ten brzuch, zaznaczę że miałam cesarkę. POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI 🤪

Magda dasz rade najgorsze sa pierwsze 3/4 dni a potem juz lepiej 🙂 trzymam za ciebie kciuki 🙃

• Mamusie
Nequitia, powodzenia 🙂

Ja w ciąży przytyłam 11 kg. Z 84 kg udało mi się zjechać do 64 kg, kiedy karmiłam ją piersią (11,5 m-ca) i wiadomo ograniczałam lub nie jadłam niektórych produktów. Z czasem jak mniej ograniczałam jedzenia i mniej karmiłam to zaczynałam trochę przybierać na wadze, ale wahała się niegroźnie. Niestety po odstawieniu małej od piersi waga zaczęła rosnąć. Podczas ćwiczeń nie stosowałam żadnej diety i pomimo to waga wskazuje tyle ile waga przed ciążą - 73 kg 😞 😞 😞 Trzeba ograniczyć słodycze i jak wykuruję się to biorę się za jakieś ćwiczenia.

• Mamusie
No niestety wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale to jest zła waga, fajnie było jak ważyłam 64 kg, a już najlepiej byłoby jakbym znalazła się przedziale 58-60 kg. Mam skłonności do tycia i jak uda mi się schdnąć to prędzej cz później przytyję - łakomczuchem nie jestem, ale lubię zjeść i lubię słodycze.

A w ciąży przytyłam tak mało, bo przez ponad jej połowę miałam słodyczo wstręt i jadłam małe porcje dań, bo takimi się wówczas najadałam, w tej drugiej połowie już trochę zmieniło się, a pod koniec ciąży to miałam jazdę na Snikersa i Sprite hehe

Anulka jaw ciazy coca cole pilam litrami, a przed i po nie lubie 😁 i krowki wpieprzalam az sie uszy trzesly 😁 i masz efekty......
Wiesz na mnie dziala odstawienie chleba, jjem ten cieniutki jak wasa tylko jakas inna firma chyba Rivita. Bo wedlug mnie to weglowodany nas tucza i zalegaja w jelitach, czyli i ziemniaki i makaron, chociaz ja je jjem teraz ale zadko i poki co waga leci w dol po pol kilo tygodniowo. Cale szczescie !!! 😁

• Mamusie
No tak niektóre produkty tuczą 😞 ale u mnie chyba główną przyczyną jest podjadanie oraz drożdżóweczki, batoniki itp., no i późne jedzenie obiadu np. ok.18/o 18 tak jak mąż wraca - lubimy razem zjeść posiłek i tak to już jest. Musiałabym znowu wrócić do 4-5 posiłków mniejszych, a nie 2-3 dziennie. Ehhh...czasem zazdroszczę osobom, co jedzą ile i co chcą i nie tyją.

ja tez im zazdroszcze,a znam takie znam.......no i sama wiesz co nie pozwala Ci zrzucic :slodycze, drozdzoweczki mniaaaam jakbym ja tu miala takie pyszne jak polskie to tez bym nie schudla hehehehe 😁 Znasz swoje cialo dbaj o siebie z wiekiem metabolizm zwalnia!!!!! 🙂 ja ciagle o tym pamietam. i wczoraj znow cwiczylam ,a sie spocilam jak prosie.... 😁 😉

• Mamusie
No to ja muszę zacząć od nowa 🙃 odpuściłam po 8 dniu... a tak dobrze mi szło... no ale był grill i późno wróciliśmy, a rano nie zdążyłam i dupa, dupa 😁 się jakoś próbuję usprawiedliwić 🤪 hehe ale brzuch jakby lepiej... przynajmniej wiem, że mam mięśnie jeszcze gdzieś tam 😁 no i jakiś się zrobił bardziej zwarty i elastyczny... ale nie wiem czy to wynik tego tygodnia ćwiczeń czy po prostu tak by było gdybym nie ćwiczyła...
A co do wagi to do zrzucenia jeszcze 4-5 kg 🤢 zostało 🙂 ale z 90 spadła waga na 70 🙃