Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

oj a ja to nagrzeszyłam 😞 w pt po zakupach pojechaliśmy do maca 😠 później znajomi przyjechali to chipsy,orzeszki...3 drineczki 😞 no a wczoraj na imieninach u rodziców to też wódeczka, kotleciki z piersi kurczaka i sera żółtego, pieczarki,sałatka z tuńczyka 😠 😠
dzisiaj msza za dziadka od A. była i po do cioci śniadanie to lajcik,obiad to roladka kluski kaputa czerwona..później 3kawałki ciasta..no i o 17.przyjdzie kuzynka A. na kinectcie pograć z szampanem i ciasteem 😞
od jutra biorę się za siebie!!!!!jestem tak zła na siebie!!!
a za tydzień urodziny moje i mama torta ma upiec,więc dziwne jakbym nie zjadła,ale wcześniej zmykamy z mężusiem na kręgle 😁

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A mnie brzuch boli.. wtrąciłam z mężowatym pizzę.. łosz kur.. co oni zrobili:/ zjadłam bo mnie nosiło ale normalnie była praktycznie z samą cebulą 🥴 😮 😮

Dziecka pójdą wieczorem spać to będe spalać kawałek ciasta u rodziców 🙂

o Tusia za tydzien w sb? to napewno wypijemy Twoje zdrowie hehehe
ja nie poszlam na spacer bo wialo, teraz jest ladnie ale zaczelo sie juz sciemniac, przespalysmy z Zuza pore poobiadkowa ponad 2h!!!! heh 🙂 i jadlam dzis miche kaszki mannej z mlekiem na obiad 🙂 bo chcialam zeby mala sprobowala a sama przepadam 🙂

• Mamusie
Moje drogie a ile ja nagrzeszyłam przez te dwa dni...brak słow, czuję się jak jakaś bomba 😁 mało tego szwagier pracuje w Niemczech i przywozi zawsze czekolady a ja uwielbiam niemiecką czekoladę z orzechami 🤪 ☺️ jak się dorwałam to zjadłam całą jakbym nigdy cekolady nie widziala ☺️ ☺️ i tak moja obietnica żeby słodkiego unikać poszła się rypać... 😠 😠 ale jestem na siebie zła, zwykle przed okresem nie mogę nad sobą zapanować ,ale żeby teraz.... 😠

• Mamusie
Oj my dzis u znajomych na obiedzie bylismy i tez ostro nagrzeszylam.I jeszcze wczorajszy kebab z siostra i litry piwa haha.Niestety mam slaba silna wole 😉Ale widze,ze nie tylko ja 😁 A ta czekolade niemiecka sama uwielbiam 😁 Dobra uciekam sie myc,poki Piotrek mloda usypia.Dobranoc i do juterka

ja kiedyś piłam tą herbatę i moja mama,ale raczej dla jej smaku,bo nie widziałyśmy efektów...
no ale grejfrutowa jest mniaaaaaami 😜 😜 🙃

a ja wciągnęłam właśnie sałatkę jarzynową z młodym i po połowie bułki 🙂 oczywiście on dostał troszkę sałatki,bo to majonez 🥴
dziś na obiad do teściów,bo teściowa jutro jedzie spowrotem do Niemiec 🤪 🤪 🤪 i wróci na roczek,tzn.co 6czy8 tyg.ma się tera zmieniać.(dla mnie mogła by tam cały czas siedzieć)

kurde mnie to by się jakieś efekty przydały,ale w jaki sposób przy takim obżarstwie ... :/
a Maja tak za tydzień w sb mam urodziny, dlatego pisałam,żebyście się za mnie napiły Monią 😁

😘
kurde wczoraj mało poćwiczyłam 😞
podbrzusze mnie znów bolało i traka jakaś słaba byłam, że ledwo zrobiłam po 3 serie kilku ćwiczeń... 😞 a spociłam się przy tym jakbym z 1,5 godz machała...
od rana w biegu - badania, śniadanie mojemu, a potem napad na ciucholand 🙂 i kupiłam pare ciuszków chłopcom i sobie 😁
i cieszę się bo fajnych firm, jak nowe i za grosze 😁

Perełko my tu wszystkie chyba na ŻPM 🙂
ja się muszę w końcu porządnie zmobilizować bo normalnie mi przykro.. zawsze czymś zawalę i efektów żadnych 😞
zaraz sobie chyba porobię troszkę brzuszków 🙂