Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć laseczki 🙂
Dawno się nie odzywałam, bo tak jak Tusia napisała, nie mam humoru, młody mnie wykańcza. A dietę... hmmm... to była chwilowa myśl jednodniowa chyba z tym zawieszeniem diety... tata miał imieniny, więc zjadłam trochę więcej niż zazwyczaj :P a teraz głupie myślenie, że trzeba jednak się dietować :/ mój miał mi fotę dziś strzelić, ale tak ganialiśmy młodego, że zapomniałam 😞
Idę spać, bo to był ciężki dzionek.

Divi jak ja Ci zazdroszczę!
ja mam kryzys... wątpię, że uda mi się schudnąć 😞 ehhh... jak widzę to moje cielsko to mnie kurwica bierze...

rano znów pogadałam z Kubą 🙂 uczymy się kto jest kim dla kogo 🙂
Ja: Kuba a Ty jesteś moim...?
Kuba: no synkiem twoim.
J:A Matik to jest mój..?
K: tez synek.
J: A tata? Tata jest moim...?
K: yyyyyyy
J: (podpowiadam) Męęęę..... (chodziło mi o "mężem")
K: A! męściźną!!! 🙂

• Mamusie
Iwona dostaniesz ode mnie po dupie!!!!!!!!!!!!! na mnie mówisz ,że jestem chudzina a sama jak wyglądasz!!!!!!!!!!! chuda szkapo 😜 Tylko jedne miejsce musisz porządnie odchudzić bo nie pasuje do twojej figury i są to powieki ,które zasłaniają ci oczy 🙃 😁 😁 a no i jeszcze trochę na mózgu co byś zmądrzała ,że nie jesteś gruba!!!!!!!!!! 😘

• Mamusie
dzień dobry 🙂
Madzia jak wyleczysz Gośkę z tego że "jest gruba" to wtedy lecz mnie 😜 😜 wiem gdzie mam za dużo, a niestety już taka moja uroda że zanim "tam" schudnę to góra będzie skóra i kości... 😞 jeszcze tylko 2 kg i będzie git 😜
Misia czekamy na fotkę 😉
miłej niedzieli dziewczyny 😘

Że tak podłapie od MAgdy... Sucha Beskidzka! 🤪 🤪 🤪

a Monia sukienka śliczna!

dzisiaj nie zważyłam się przed śniadaniem tylko w trakcie i 100g więcej niż wczoraj. No a a śniadanie mężowaty zrobił jajecznicę..no i trzy kromki do niej z ogórkiem(za dużo) 😠 😠

🤪dziendobry wysuszone kabanoski 😁 z tej strony salceson 😁
Tusia glupolu nie waz sie codziennie !!!!!!!!!
Wy juz konczycie odchudzanie ,a przede mna dluuuga droga, pewnie do konca swiata zostane na tym wátku hehehe, poki co nie grzesze od poczatku 🙂 po kacu juz sladu nie widac na szczescie 😉 deszcz dzis u nas pada 🤨 chcialam na spacerek........mje dziwcze namietnie obgryza swoja szczoteczke do masowania dziaselek 🙂
Goska Twoje maluchy wymiataja hehehe 🙂

nie będę już 😜

oj nie martw się Maju przede mną też długaaa droga, ja na razie zgrzeszyłam tylko wczoraj xzy przed wczraj z tym dodatowym śniADANIEM(czyi 3), na które jadłam 2kromki z kiełbasą i chrzanem.

eee to ja wszystko co czosnkowe 😁
mandarynki i pomarańcze,a zaraz na początku miałam fazę na winogron.
Moja siostra za to czereśnie...do czasu aż się nie struła 😜

• Mamusie
Hejo hejo!
Zrobiłam bilans wczorajszych imienin i w sumie poza ciastem to jakoś dużo nie zjadłam. Za to dziś grahamkę... i jeszcze pół kajzerki po młodym...
Ja to chyba nigdy nie dojdę do tych 55 kg 😞(( zwłaszcza, że za tydzień urodziny młodego, potem tydzień później kolejna część... a na święta wyjedziemy to rodzinki M, a tam Babcie to nie pozwolą nam nie jeść... I kiedy ja mam schudnąć?!?!?!?
Co do foty to mój powiedział, że głupia jestem i mi nie zrobi...

no my robimy 17marca urodziny Alana,więc też pewnie będę jadła ciasto..ale to mi musicie wybaczyć 🙂 za tydzień do mamy i mój powiedział,żebym powiedziala mamie,żeby na obiad w pt zrobiła smażoną rybę,a ja na sobotę chcę łazanki,bo dawno nie jadłam 🙂)) a ja nie mam maszynki do mielenia mięsa

Misia moze Ty masz zwyczajnie anemie? co???? caly czas na diecie itd....
A ja mialam zachcianki-kapusta kiszona gorowala ,ogorasy i krowki heheh
Landusia wydziubalam opaske wedlug wskazowek, pozniej wrzuce jak modelka wstanie 😉

• Mamusie
Divi jak to możliwe że nie miałam Cię w znajomych? oj dziewczyny, dziewczyny gdzie wy tu widzicie jakaś chudą beskidzką? wszyscy mi mówią zę "dobrze" wyglądam...a nikt jeszcze nie powiedział że schudłam... 😞 aparat kłamie 😜
to wszystko przez mój wielki wysiłek jakim są ćwiczenia, i praca... nie oszczędzam sie naprawdę...do tego doszła teraz całkowita eliminacja słodyczy i to skutkuje, dzisiaj znów mniej na wadze było...ale zaraz do mamusi na obiadek jadę więc zaraz będzie więcej, bo mama nie odpuszcza nigdy 😁 😁
a tak na marginesie to powiem Wam marcóweczki, że ja też jestem mamą marcową, z tym, że moje marcowe dziecko ma już 9 lat 😉

aaaa... Misia, Monia pamiętacie...
KSM - Klub Seksownych Marcówek! 🤪 🤪 która z Nas to wymyśliła? Chyba Miśka! 🤪 🤪

ja na drugie śniadanie zjadłam 2 ciasteczka owsiane(dziś dodałam jeszcze sezam).
Dzisiaj u nas na obiad: kluski śląskie, rolada i modro kapusta 😜 😜 bo teść przyjeżdża na obiad i mój rządzi w kuchni.. a rolady zrobił mega..ja, Alan i i jeszcze z jedno dziecko albo dorosły człowiek by se pojadł 🤪 🤪
Odkąd jestem na diecie to wszystko jem na pół z Alanem, więc za dużo to ja nie jadam. No, a moimi jedynymi słodyczami są ciastka owsiane 🙂 🙂

raz na tydz. chyba,że ktoś ma na kawę przyjechać to wtedy robię, bo to 30min. max. roboty,a smaczne.

hehehe, KSM 😁
Zuzia wlasnie wymyslila DADADADA i bardzo ja to cieszy 😁
a to opaski
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/827/desktoprk.jpg/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/882/desktoprk.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

hej.
mam dzisiaj mega zły dzień. chodzę i haczę do mojego aż się w końcu pokłóciliśmy. Poszłam do cukierni po ciasto do kawy bo siostra z chłopakiem mieli przyjechać a tam nie dość, że cukiernia zamknięta to 2 psy na mnie wyskoczyły. A ja panicznie się boję psów. Niczego na świecie nie boję się tak jak psów.. więc poszłam roztrzęsiona do drugiej cukierni a do domu wróciłam spłakana ze strachu... jeszcze się trzęsę 😞
najadłam się słodkiego... jest mi w chuj niedobrze ;( W sumie to mam pierwszy od 3 lat normalny okres (w miarę normalny) i fatalnie się czuję.. dość, że podbrzusze boli to mi się rzygać chce cały czas i żeby było milej jeść 😞

no.. napisałam co wiedziałam i spadam. wpadnę jak unormuje mi się dieta. heeeeejjj chudziny