Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Byłam u przyjaciółki się wypłakać... mój widzi, że coś jest nie tak ale nic mu nie mówię bo zacznie mnie atakować, że zazdrosna o byłego jestem... nie trzeba mi dodatkowych kłótni:/

Magda ja jak robiłam to robiłam po 15 min na każde udo:P i co drugi dzień robiłam brzuch i nogi 🙂 i w sumie wrócę do tego bo kurwa dośc wyglądania jak ostatnia szmata...

zjadłam u koleżanki kilka ciastek.. ale i tak więcej wypaliłam papierosów:/ strasznie się chujowo czuje. nie cieszy mnie ta wiosna wcale 😞

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Byłam u przyjaciółki się wypłakać... mój widzi, że coś jest nie tak ale nic mu nie mówię bo zacznie mnie atakować, że zazdrosna o byłego jestem... nie trzeba mi dodatkowych kłótni:/

Magda ja jak robiłam to robiłam po 15 min na każde udo:P i co drugi dzień robiłam brzuch i nogi 🙂 i w sumie wrócę do tego bo kurwa dośc wyglądania jak ostatnia szmata...

zjadłam u koleżanki kilka ciastek.. ale i tak więcej wypaliłam papierosów:/ strasznie się chujowo czuje. nie cieszy mnie ta wiosna wcale 😞

Gosia ale powiedz mi czemu ona tak się zachowuje ? udaje twoją gorszą kopię i jeszcze bierze sory za określenie zużytego faceta z którym byłaś rozstałaś się .Aż tak ona ma siebie za nic ,że musi udawać kogoś kim nie jest?Ile ona ma lat?

• Mamusie
GoGr napisał(a):
sama bym chciała wiedzieć czemu. Po co mi to robi 😞 lat 18

chore po prostu nie ma własnej wartości a to jak ona się teraz zachowuje świadczy tylko o niej samej....a ty cycki do przodu i bądź dumna że jesteś sobą 😘 😘 😘

Monia pokaż się w kiecce 🙂