Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Jol 🙂Ja dzis 3 piwa wypilam i jest dobrze..chyba ze zmeczenia 😁 😁 Ale moj kochany malzonek uznal,ze wygladam jak Zombie,wiec chce do malej wstawac dzisiejszej nocy,a zebym ja sie nie budzila,to dostatam na noc stopery w prezencie 😁 😁 Maja zapytaj lekarza ile Zuzia mleka powinna pic,bo widzialam ostatnio 3 lekarzy i wszyscy mowili,ze to,co jest napisane na puszcze,to wcale nie jest norma,tylko sposob na klientow,zeby mleko kupowali..bo nie zaszkodzi,ale i nie pomoze..

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe 😁 widze, ze bardzo aktywne jestesmy wszystkie 😁
Ja znow sie zmobilizowalam dzis i meza tyz. Jak on nie bedzie chcial cwiczyc to go powiesze za jajca 😜

ja jak pojechałam do rodziców,tak od tej pory jadłam co popadło, dzisiaj ostatni dzien iezdrowego żarcia i zaczynam na nowo jeść tak samo jak jadłam i codziennie na siłownię.. w domu jakieś dodatkowe poranne ćwiczonka muszę wymyśllić.. jutro się zważę i zobaczymy ie przytyłam i od jakiej wagi zaczynam na nowo.

hej Dziewczyny,
ja wróciłam od rodziców wczoraj. A.dojechał do mnie w pt po pracy. Powiem Wam,że u mnie nagromadziło się jeszcze więcej wątpliwości.. 😞( Ale o tym zaraz..
W środę na wieczór poszłam z siorką na piwko do kumpeli,jak maluchy pozasypiały. Wróciłyśmy po 22. 🙂 W czwartek o 10.00 przyjechała kumpela na kawę i oczywiście Młodego zobaczyć 🙂 Posiedziała ponad 2godziny,wcae jej się jechać nie chciało, no ale gdzieś tam na 14.00 miała jechać, no a na 17.00 pojechałam do Olkusza z Młodym spotkać się z kumpelą z technikum(Ona widziała Go pierwszy raz), no i jest zachwycona. Po powrocie do domu, poszłam z siostrą na siłownię..po siłowni obróciłam z mamą winko :PPP Piątek - na 11.30 do dentysty,takie kuźwa opóźnienie,że wyszłyśmy po 13 :O później po 14.00 poszłam na kawę do koleżanki z Alanem, bo ona widziała Go tylko maluśkiego w wózku 🙂 to ta u której byłam na piwie w środę. Później zafarbowałam włosy na ... CZERWONO! 😁 była godzina ok. 20.30 mały spał,więc poszłam z moją młodą na piwo do tej kumpeli co zwykle 🙂) o 22.00 już byłyśmy spowrotem,bo mama zadzwoniła,że mój mąż już jest..a dlatego,że zwolnił się 2godz. z roboty wcześniej. Wróciłam,zjadł i poszliśmy spać. Odżyłam tam i szczerze mówiąc chciałabym tam na dłużej zostać..a wątpliwości pojawiły się dlatego,bo ten wyjazd miał dać nam odpocząć od siebie,zatęsknić.. a ja w sb uświadomiłam sobie,że nie tęskniłam.. 😞( U mnie normalne to nie jest,bo zazwyczaj po pół dnia już bym wracała ... Całą sb i ndz łaziłam przygnębiona,można powiedzieć,że troszkę unikałam mojego..W sobotę nie byo to trudne..bo naprawiał i mył ciężarówkę z moim ojcem,a później grill, w ndz poszliśmy na spacer,ale czułam się na nim jak ludzie,którzy spotykają się raz na ile,żeby spędzić czas z dzieckiem..w ndz przed obiadem jak leżałam sama na łóżku, przyszedł i zapytał się co mi jest i o co mi chodzi..ja oczywiście,że o nic..to powiedział mi,że jakby mnie nie znał..Wróciliśmy do domu,poszliśmy z młodym na huśtawki..na zakupy.. i na kolację mieliśmy hamburgery,w sumie to cheeseburgery..wykąpaliśmy młodego,zjadł mleko..no i A.poszedł Go położyć spać,bo się pokładał..no i otworzyliśmy wino,było ok...
Rozpisałam się sorki.

śniadanie: 2 kromki chleba tostowego z polędwicą sopocką..zaraz sobie herbatkę zrobię. No,a waga bez wizyty w toilet 72,4kg. Czyli co? kilogram więcej od wyjazdu do rodziców.

ja wczoraj powiedziałam mojemu,że chciałabym kiedyś coś ubrać i powiedzieć,że zajebiście w tym wyglądam..a on do mnie: A nie ma takich rzeczy, ja: nie.. On na to: A ta sukienka co ostatnio ją kupiłaś?Co z nią nie tak?

• Mamusie
Hej laski 🙂))
Tusia nie martw się... ja z moim cały czas się mijamy, mimo że w domu jesteśmy... myślałam, że jak pójdę do pracy to będzie inaczej, ale jak wracam to on idzie do siebie i ma w nosie wszystko. Jak tylko przekroczę próg domu to on znika u siebie, a ja od razu Antkiem muszę się zajmować. Więc teraz praca, Antek, zakupy, gotowanie, sprzątanie i na nic czasu nie mam. Na jogę powiedział, że mogę chodzić raz w tygodniu, bo on nie będzie jeszcze dodatkowo z młodym siedział, że wystarczy mu to co ja do pracy idę 😞(( w sobotę i w niedzielę miałam free. Myślałam, że na spacer pójdziemy. Poszłam, ale z kumpelką 😞(( ehhh... czuję się jakbym mieszkała ze współlokatorem. Chociaż nawet nie, bo jak mieszkałam z obcymi ludźmi to był podział obowiązków w domu, a teraz wszystko na moim łbie 😞((
Co do diety i ćwiczeń to muszę sobie kupić te bańki chińskie w końcu i hantle małe... na kinekcie piszą, że dla mężczyzn po 2,5 kg na rękę. Ciekawe zatem ile dla mnie?

hej......Magda ciesze sie Twoim szczesciem kobieto i zazdroszcze babska zazdroscia ;p
Misia przykro to czytac ale u mnie by to nie przeszlo ...to JA decyduje jak ma wygladac moje zycie. i juz. nie wyobrazam sobie,zeby po "dopiero roku" bycia rodzicem , tata , Michal powiedzial,ze wybiera zajecia typy"sratytaty" zamiast Zuzi 😮 i nie dlatego,zeby mi pomoc tylko dlatego,ze teskni i kocha ja. I chce byc rodzicem,chce ja wychowywac. Ona jest i to sie nie zmieni.
Tusia sliczny masz kolor wlosow widzialam na FB naprawde az sama o takim pomyslalam ale to za duzo jebania sie z tym by bylo u mnie wiec dla zdrowia moich juz i tak farbowanych wlosow niech zostana takie jak sa 🙂 A jesli chodzi o to co piszesz o zwiazku to tak mysle,ze fajnie ,ze walczysz bo kazda kobieta chcialaby sie czuc tak zaopiekowana jak na poczatku, jednak czas robi swoje,przyzwyczajenie, najwazniejsze umiec rozmawiac i szanowac swoje decyzje i potrzeby, te wzajemne tez oczywiscie nic na sile...
Tyle z mojej mozgownicy na dzis 😜
Zjadlam salatke z paluszkami rybnymi to ok ale do tego lycha musztardy i majonezu 😜

• Mamusie
A ja mojemu malzonkowi wczoraj powiedzialam,ze jest najkochanszym facetem pod slonce i ze zycie bym za niego oddala 🙂Ale tak jest,bo dla mnie jest nie tylko mezem,kochankiem,ale tez najlepszym przyjacielem z ktorym moge o wszystkim pogadac i na ktorego zawsze moge liczyc.I wiem,ze dla niego z mala jestesmy najwazniejsze 🙂A do tego ciagle mi powtarza,ze bardzo schudlam i mu sie podobam.Wczoraj szlismy w sklepie i szla taka mega zgrabna laska w sukience i mowie do Piotrka:dobra,po co ja sie odchudzam i tak nigdy tak nie bede wygladac..a on na to:no i dobrze,bo dla mnie ty jestes najpiekniejsza i nic bym w tobie glupku nie zmienil.Kocham cie taka,jaka wlasnie jestes 🙂 🙂Kilka prostych slow,a daly mi tyle radosci 🙂