Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
powinni to przyjac pod reklamacje dziecko w takim miejscu samo nie polamie (mam na mysli optykow wymigujacych sie od przyjecia reklamacji)
nie daj sie im splawic
i rada z mojego wlasnego doswiadczenia (20 lat w brylach) dobrze ogladaj okulary jak odbierasz czesto sami je uszkodza przy wkladaniu szkiel i regulacji oprawek
kilka razy mialam uszkodzone zylki albo poszczerbione szkla 😉

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
Misia napisał(a):
Tu mało kto jest na diecie 🙂)) ale pogadać fajnie jest 😁DD
a czyli nie musze sie wstydzic ze zasmiecam watek 😁 😁 😁to dobrze wiedziec bo ja to Wam nigdy nie chciałam przeszkadzac bo ja nie na diecie 😁

ty małpo to nas czytałaś a nie pisałaś????????? a ja się zastanawiałam czemu listopad zamarł 😁 😁

• Mamusie
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
Misia napisał(a):
Tu mało kto jest na diecie 🙂)) ale pogadać fajnie jest 😁DD
a czyli nie musze sie wstydzic ze zasmiecam watek 😁 😁 😁to dobrze wiedziec bo ja to Wam nigdy nie chciałam przeszkadzac bo ja nie na diecie 😁

ty małpo to nas czytałaś a nie pisałaś????????? a ja się zastanawiałam czemu listopad zamarł 😁 😁
☺️ ☺️ ☺️ja jestem codziennie chociaz na chwilke jak mały nie wisi u mnie na rekach 🙂a teraz tez wisi ale bajke oglada wiec nie przeszkadza 🙂

• Mamusie
To wątek o diecie dla tych bez diety hahaha 😁

U mnie na obiad była kiełbaska smażona z cebulką i ziemniaczki mój pierwszy i ostatni posiłek na dzisiaj. Jutro nadrobię mniaaaaaaaaaam pączkami oczywiście 😁 😁

Misia widziałam na fb fotki z asortymentu super są przyciągają oko na prawdę 😉

Ja w dzień bardzo dużo kalorii bez ćwiczeń spalam bo ciągle coś w domu robię haha właśnie podłogi u góry posprzątałam i pościel przebrałam 😁 Na dole jeszcze pomyję bo jutro znajome na wyżerkę wpadają 😁 😁

• Mamusie
Madzia co do okularów to bardzo nie ładnie, że wcisneli Ci bubel. Na pewno dziecko ich tak nie popsuło ponieważ co by musiało robić z tymi okularami aż tak żeby wypadło szkło ! To oni coś odwalili. Śrubkę dokręcili na siłę plastik pękł od środka dlatego nie widziałaś i dziecko nosząc okulary uszkodziło je do końca a pękający plastik poluzował szkło, które wypadło. Gdyby Jej spadły albo by upadła na twarz w nich były by porysowane, wykrzywione albo coś.