Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Madzia u nas tylko kat dziala.Wystarczy,ze jej powiem,ze jak dolicze do 3 to idzie za kare do kata i teraz w 90% przypadkow przy 2 jest spokoj 😁 A jak tam wyladuje,to stoi tak dlugo,az sie sama uspokoi,potem przychodzi,przeprasza i jest spokoj.I tylko w ten sposob idzie ja utemperowac,bo jak kiedys klapsa jej dalam,to mi sie w twarz zaczela smiac 🙃 🙃 Maja zdrowko 🙂 Sweety ciesze sie,ze Nick juz zdrowy

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a moj wstał z drzemki i wymiotuje 😞

Może też ta grypa go dopadła?
ja juz nie wiem co tydzien Go cos dopada juz mi brak słów na te ciagłe choróbska 😞 😞 😞 😞

Nic nie poradzimy na takie rzeczy niestety 😞

• Mamusie
Gosia a może coś je co mu szkodzi?
Monia mój jak dostał klapsa nigdy nie zaśmiał mi sie w twarz ale nie chcę go bić ,żeby potem tego on nie robił niestety córka go bicia nauczyła 🤢
natomiast Angelka ma niecałe 6 lat i jak kiedyś dostała po dupie to śmiała się prosto w twarz. 😠

• Mamusie
Madzia ja mlodej nie bije,moze z 3-4 razy w zyciu klapsa ode mnie dostala i to wtedy juz bylam u kresu wytrzymania.Wole wlasnie ja do kata wstawic,bo raz nie robie jej tym krzywdy (i po fakcie nie zjadaja mnie wyrzuty sumienie) a dwa to przynajmniej na nia dziala i odbiera to jako kare.A klapsow unikam wlasnie dlatego,ze przemoc rodzi przemoc no nie?Gosia na pocieszenie ci powiem,ze u nas chorobska siedza od pazdziernika,od kiedy Julia miala operacje.Od tego czasu ciagle cos.Madzia gratuluje zycia bez pampka i meeeega zazdroszcze 🙂

• Mamusie
ech Wy matki niedobre malutkie dzieci karać 😜 hehe dobre sposoby macie, przecież moja by w kącie nie ustała 😮 jak Wy to robicie? przywiązujecie ich hehe 😁 ja jej daje inne kary, nie odzywam sie jak mnie porządnie wkurzy, nie bawię sie z nią i jestem obrażona, o bajkach może zapomnieć,postoi, poboczy się i przyjdzie sie przeprosić 😁
a tak w ogóle to dzień dobry, biorę się za skalpel bo potem mam dużo roboty związanej z tą 18-nastka siostrzenicy, nie wiem czy Wam pisałam, ale robimy jej przyjęcie niespodziankę, bo rodzicow nie ma w kraju i chcemy żeby jej było miło, więc trochę zajęć w związku z tym mam 😉
miłego dnia 😘