Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka no bliźniak. i to jest najlepsze (bo ja wczoraj jak ćwiczyłam to mi się beczeć chciało tak mnie bolało... aż się trzęsłam.. a dzisiaj? nie ma zakwasów.. mój się śmieje, że mnie bolało na to jego połamanie się :P
bo już mieliśmy takie przypadki, że ja zdychałam nie wiadomo z czego a jakiś czas później okazywało się, że jemu się coś stało :P

a zdycham dzisiaj okresowo.. :/ jakoś tak gorzej niż zwykle.. więc dodatkowych brzuszków nie porobię. Wieczorem pranie muszę do mamy zawieźć i z bratem gdzieś pojechać a jak wrócę to mój na nockę a ja do ćwiczeń 😉

• Mamusie
Gosia no właśnie wiem o tym, że bliźniaki czują gdy drugiemu coś sie dzieje 🤨 mój teść ma siostrę bliźniaczkę i gdy on umierał to ona całą noc zwijała się z bólu...to niesamowite 🥴
Madzia dwa dni to nic, ja wyjątkowo nie odpuściłam w miniony weekend, ale za tydzień odpuszczę bo do szkoły jadę 😉

zrobiłam...
Ale ćwiczenia początkowe wykańczają moje nogi - palą żywym ogniem aż się trzęsę...
skopcie mi dupę ale dopiero 2 dzień a ja już mam myśli o poddaniu się :/ fak.. nie ma to jak słomiany zapał... :/
słabiutka jestem ;/

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Gosia dasz radę, początki zawsze bywaja trudne,ja mimo tego że zawsze cos tam ćwiczylam czułam to samo przy skalpelu 😉 Maja mówiłam Ci, że to uzależnia,ale to dobrze bo sport to zdrowie 😁 gorzej gdyby nam sie nie chciało ćwiczyć 🤨

Czesc 🙂 Gogr super,ze znow cwiczylas 🙂 wiem wiem,mnie tez palilo 😁 przy niektorych cwiczeniach dalej pali ,a poce sie jak swinia 😁 DASZ RADE ja jestem dwa razy jak Ty i daje rade 🙂 A apropos tego to weszlam na wage i kg mniej znow 🙂 pieknie 🙂 ciesze sie,za to moj maz wszedl na wage i ma depresje heheheeh ale mnie wkurza dzis, doope mi perdolami zawraca a ja mam LEB pekajacy dzis .Straszna noc .Za to slonce pieknie swieci 🙂

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Gosia mnie też palą i trzęsę się czasem 😉
Wczoraj skończyło się tylko na porannych brzuszkach bo wieczorem miałam koleżankę na winko 🙂
Ja też czasami myślę, że to i tak nic nie da te ćwiczenia bo nie widzę efektów a później myślę sobie że co ma być widać po dopiero 7 dniach ćwiczeń 🙃 hahaha

hej!
my robimy remont w domu i u teściów siedzimy..A. wraca z pracy to jeździmy do mieszkania z nim i tesciem...a tesciowa i szwagierka jak wroci z pracy z młodym siedzą... oni malują,a ja do komody i szafy sobie wkładam ciuchy..wywaliłam z 3 wory ciuchów tzn. położyłam i ktoś sobie wziął. uśpię młodego i sprobuje pocwiczyc,albo zaraz zamkne sie w pokoju i tesciowa sie mnim zajmie./

no ja skalpel też dopiero wieczorem. jak mój do pracy pójdzie...

teraz wróciłam od gina i mnie łeb napierdala...
a no i spotkałam znajomą, pogadałam z nią trochę i teraz mam doła 😞