Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Misia pokaż koniecznie, mobilizuj! 😜 ja to teraz mAM JAKIEŚ TAKIE SFLACZAŁE TO CIAŁO, NAWET Z ŁYDEK TŁUSZCZ ZNIKA ZAUWAŻYŁAM, MIĘŚNIE CZUJĘ ALE TA SKÓRA JESZCZE TAKA DZIWNA JAKBY JEJ ZA DUŻO BYŁO 😲 😮
o kurde caps mi się włączył a nie mam czasu poprawić, bo jeszcze skalpel machnę zaraz... ☺️
Madzia ja nie widziałam Twojego zdjęcia 😞

• Mamusie
pokażę, ale bez głowy :P
BTW ja dziś zrobiłam 105 minut ćwiczeń (rozgrzewka z Ewą i Melcią, pośladki i ABS z Melcią, a potem Superset i Balance, a na koniec Skalpel i rozciąganie 🙂 za to teraz ciasto wcinam, bo mi mąż od cioci przyniósł. Normalnie orgazm mam, takie dobre, jeszcze ciepłe :P serniczek, szarlotka i kokosowe 😁DDD

• Mamusie
Dzień doberek 🙂 nie miałam czasu wczoraj zrzucić fotek w jedną i dlatego nie było, ale dziś już mam 🙂 ja już po turbo i Melci (pośladki i ABS, które robię codziennie). Co do fotek to zdjęcie brzucha z bliska jest z teraz, bo wcześniej nie zrobiłam. Jedynie tyle co na tych fotkach całej sylwetki. No i na tamtych patrząc od lewej to jest luty, marzec i kwiecień 🙂
http://imageshack.us/photo/my-images/849/zestawieniez.jpg/

Misia Twoj brzuch jest megaaaaaa! Zapierniczam dalej z cwiczeniami...poki co to czeka mnie sprzatanie mieszkania...ale na wieczor jade z koksem:-) jejciu dziewczyny takie zdjecia mega motywuja..
Madzia sliczny tatuaz!

A ogolnie weszlam,bo chcialam zebyscie mi napisaly jakies naturalne sposoby na rozruszanie metabolizmu..zaparcia..znow sie pojawil problem

• Mamusie
Tusia Maja ma rację, pij dużo wody 🙂 ogólnie myślę, że jedzenie co 3 godziny też przyspiesza metabolizm, bo przewód pokarmowy cały czas pracuje. Dlatego ważne jest, żeby nie iść głodnym spać. Jak chodzisz spać o 24 to zjadaj lekką kolację o 21, to nie jest za późno. Poza tym ja jestem zwolenniczką otrębów pszennych i płatków owsianych. Wpierdzielam w ilościach przeogromnych i to też mi pomaga. Ogólnie odkąd jestem wege to problem znikł. I przede wszystkim ruch, zobaczysz 🙂 będzie dobrze.
Dziękuję za miłe słowa 🙂 niestety ostatnio pozwalam sobie na więcej słodkości... a ze mną jest tak, że jak zjem trochę to potem wpierdzielam na maksa, więc w moim przypadku musi być ograniczenie do zera. W wielkim poście wytrwałam bez alko i słodyczy i było okay, teraz też tak muszę. Ale to od soboty, bo jutro idę do cioci na imieniny :PPPP hehehe tej co mi wczoraj ciasto dała 😁DDD hahaha muszę u niej trochę pojeść, bo zawsze za wszystko dziękuję i potem mówią, że pewnie w domu mam lepsze 😞 a to wcale nie tak.
Madzia czekam na Twoje foty 🙂

• Mamusie
Misia zrobie ale u mnie to raczej nie widać 😁ja się zabrałam za celulit bo w jednym miejscu nie mogę się go pozbyć 😠
a i wiecie co musiałam coś źle ćwiczyć bo mi jeden pośladek się podniósł a drugi nie 😮 i to widać na zdj.(czego wam nie pokażę 😜) mój mówi ,że od torebki bo noszę na jednej stronie ale wątpię 🤨

• Mamusie
Magda to ja mam brzuch z prawej strony bardziej umięśniony 😁 hahaha a w ogóle to i tak skóra wisi, ale z tym już nic nie zrobię... na to jedynie skalpel, ale chirurgiczny... tak samo na udach 😞
BTW właśnie na fb Ewy oglądam zdjęcie laski po 3 mc ćwiczeń. Tu to dopiero widać różnicę, zwłaszcza na udach. Mam nadzieję, że i u mnie po 3 mc w końcu uda spadną. Chociaż ja na diecie nie jestem i jem pewnie ze 2000 kcal.
Magda już Ci się nie dzwię czemu robiłaś Turbo, extra jest 🙂 ja w przyszłym tygodniu zrobię podejście do Killera... może kiedyś jeszcze też Szok trening. Robiła któraś z Was? Skalpel II też jest okay, ale nie dla mnie, bo kolana mi siadają 😞

Magda moze byc duzo powodow czemu jeden posladek sie bardziej umiesnil,np plaskostopie, to,ze torebke nosisz ciagle z jednej storny tez bo wtedy kregoslup inaczej stale pracuje i obciaza stale jedna strone czyli miesnie sa same z siebie juz mocniejsze z jednej strony. A jak jedne miesnie sa mocniejsze to podciagaja te nizej i masz babo placek 😁
Misia ja nie robilam szok treningu za duzo miejsca na to potrzeba 😁
Swoja droga dziecie zasnelo ide pocwiczyc 🙂