Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Madzia to znaczy, że interes się rusza jak wypompowana wracasz 😜
a ja od dziś biorę się z powrotem za Chodakowską, Gosia diety nie trzymam i nie będę z pewnością (znając siebie) ale przynajmniej ujędrnię trochę to sflaczałe ciało ☺️ 40 min dziennie powinnam wygospodarować- nie odpuszczę!
Misia a jak u Ciebie? Ty ćwiczysz i cwiczysz.....pewnie już masz super ciało 🤪 zazdroszczę 😜

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja bym chciała choć jeden zakwas poczuć :P

znalazłam dzisiaj fotkę w kiecce co na weselu byłam (nawet zapomniałam, że ją zrobiłam bo rzadko ostatnio używam aparatu do zdj, raczej na szybko telefonem:P) i wiesz co? wesele było m-c temu a ja bym już dzisiaj tej kiecki nie ubrała 😞 masakra jest..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/59/sos3.jpg/][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/3311/sos3.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Gosia jaka seksowna ta sukienka 🤪 wow 😉
pewnie nie jest tak źl, to się dzieje tylko w Twojej głowie 😜 ja mam tak samo, dopiero jak zaczęłam ćwiczyć to widzę ile mam sadła na tyłku, brzuchu i cellulitu na nogach ☺️ no ale ja nie jadłam, ja żarłam i to głównie słodkie...więc mam czego chciałam 🤨 ale dopóki będą czekoladowe lody to nic mnie od nich nie odciągnie.... 😁

No właśnie z tymi lodami też mam problem ☺️ jestem gorzej niż dziecko!!! mogłabym jeść lody non stop.. w każdych ilościach:/

☺️ ogólnie zła jestem bo brzuch brzuchem ale plecy mam takie tłuste, że hej... ramiona fatalne.. no i znów się garbię 😞

Witam sobotnio... co tu ostatnio taka cisza?
jak ja mam czas i wenę wpadać to żadna nie ma 😞

posprzątałam sobie dom a teraz musze siebie ogarnąć bo dzisiaj do pracy:/

czy dobrze pamiętam, że Maja miała w planach dzisiaj ćwiczyć z Ewą? w Warszawie? czy coś mi się pomyliło?

• Mamusie
Cześć kochane moje kobietki 🙂))
Dawno nie pisałam, bo czasu nie mam... praca, praca, praca 🙂 a w wolnym czasie Antek i treningi. Doba jest za krótka. Mogłaby chociaż ze 2 godziny więcej mieć 🙂
Co tam u Was słychać, jak ćwiczenia, diety i w ogóle?
Ja Wam powiem, że jak zaczęłam w lutym trenować tak teraz nie wyobrażam sobie dnia bez treningu. Ale już nie ćwiczę z Ewką. Zmienił mi się trochę cel, który chcę osiągnąć. Nie chcę już schudnąć, raczej przybrać na masie mięśniowej, a ćwiczenia Ewy powodowały, że chudłam. Przerzuciłam się na Mel B, ale z hantlami po 2,5 kg. Od tygodnia za to robię P90X. Dietę mam około 3000 kcal i powiem szczerze, że tak do 60 kg chciałabym nabrać mięśni 🙂)) zwłaszcza góra. W ogóle skończyłam A6W i Squat Challenge. Powiem Wam, że rewelacja jeśli chodzi o brzuch :P faktycznie sześciopak się robi, a przede wszystkim mięśnie stają się bardzo mocne 🙂 Polecam 🙂 tylko nudne jest... ogólnie mój mąż namówił mnie na P90X i razem trzaskamy jak młody zaśnie. No i w ogóle minął wczoraj rok mojego wegetarianizmu 😁 No i to chyba tyle. A jak u Was? Magda jak interes? Kwitnie 🙂 Gosiaczku śliczna jesteś i zawsze będziesz :**** Iwonka a u Ciebie jak ćwiczenia? Pozdrawiam Was kochane :****** postaram się częściej zaglądać 🙂

• Mamusie
więc tak interes jak każdy na poczatku idzie słabo alllle uz mam kilka klientek ,które są zadowolone i powiedziały ,ze mnie odwiedzą 🙂 więc pomału ale do celu 🙂 dzisiaj np.miałam niby 2 osoby zapisane a dodatkowo zrobiłam tak zwanych przolotowców 😁 którym skromnie powiem spasowałam ☺️ więc myślę ,że w ciągu roku nabiję sobie tyle osób ,ze nie będę się martwić czym zapłace rachunki 😉

• Mamusie
Misia zazdroszczę Ci, bo wiem, że gdybym nie przerwała treningów to dziś byłabym już szczęśliwa, zaczęłam ćwiczyć znów, bo tylko wtedy moje ciało jakoś się trzyma, nie zależy mi na tym zeby chudnąć, tylko na tym by mieć jędrne ciało bez boczków i tłuszczu na nogach...(zwłaszcza po ich wewnętrznej stronie)tam mi od razu tłuszcz rośnie jak tylko nie ćwiczę 😠
Gosia masz rację Maja miała dzisiaj ćwiczyć z EWĄ 🙂 a ja czekam na zdjęcia...swoją drogą ja też powinnam mieć coś profesjonalnego z tego wesela co byłam, bo oni mieli tylko fotografa, bez kamery więc robił mnóstwo zdjęć, może gdzieś się załapałam hehe 😉
Madzia powolutku, byle do przodu, klientów na pewno będzie coraz więcej 😉

laski chyba znalazłam motywację:P
mam sukienkę na wesele w lipcu. jest ok ale nie podobają mi się w niej moje bądź co bądź tłustawe i przygarbione plecy więc dzisiaj zaczynam. motywujcie! pomóżcie 🙂 ja mam nadzieję, że tym razem nie zniechęcę się po 2 dniach.. (zgodnie z tym co podają wszelkie horoskopy i te inne bliźnięta straaasznie szybko się nudzą:/ niedawno to wyczytałam ale niestety zgadza się.. nie znam drugiej tak niecierpliwej osoby jak ja sama:/) także trzymajcie kciuki!!!

Maja jak po wielkim treningu? 🙂

p.s. chyba mam dobry dzień dziś:P dostałam @ i pms mnie opuściło 😁 😁 😁

Przyda się! MIsia jak fotami się pochwalisz to z zazdrości będę z Chodakowską i bez jak sarenka skakać całymi dniami:P

bo jak się dzisiaj w lustrze u mamy zobaczyłam to aż wstyd ☺️ nawet nie chcę wiedzieć ile ważę.. na pewno to mam 3 cm więcej w pasie:/