Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pierwszy dzień za mną! Pierwsze w życiu turbo za mną! jestem dumna/ szczęśliwa i pełna nadziei 🙂 mam nadzieję, że dam radę!!

Misi nie dorównam ale może chociaż trochę sobie poprawię 🙂 w życiu się tak ze mnie nie lało... a jaki mężo był dumny :P

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/853/eg3k.jpg/][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/5175/eg3k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

wybaczcie zdj ale "już po krzyku" 🙂

Zebyś Magda wiedziała 😁 nawt nie mylślałam, że misię tak to turbo spodoba :p kiedyś odpadałam jużprzy rozgrzewce i pasowałam a teraz liczę, że słomiany zapał ze mną nie wygra :p jak mi się nie będzie chciało to mnie wyganiajcie 😁

• Mamusie
Gosia ja tak wyglądam po każdym treningu P90X :PPPP
A co do Turbo to na początku nie dawałam rady, a teraz mogę powiedzieć, że to mój ukochany trening Chodakowskiej 🙂 zresztą pamiętacie jak mówiłam, że nie daję rady cardio.
BTW dziękuję bardzo za miłe słowa na fb 🙂 czekam kiedy ktoś napisze, że to nie ja lub inne takie bzdety. A foty z buzią nie wstawię, bo wyglądam na nich jak niedorozwój, bo zawsze rano po przebudzeniu robiłam 😁DDD hehe 🤪

• Mamusie
a ja nie mogę turbo (przynajmniej narazie) zakwasy odeszły w siną dal ale nadal wylewam siódme poty przy skalpelu 😠 już dawno nie było ze mną tak kiepsko, mam zwały na brzuchu gdy robię brzuszki 😮 jak ja mogłam tego nie widzieć? opona jak nic... ☺️ od dziś dokładam rowerek i skakankę 😉
tylko jest jeden problem...nie wiem co z dietą 🤢
Misia ale naprawdę chylę czoła przed Tobą bo wiem ile wysiłku Cię to kosztowało 😘

Iwonka ja właśnie nad dietą zaczęłam też myśleć 🙂 zjadłam właśnie truskawki z jog naturalnym i dorzuciłam trochę otrębów 🙂

prawdę powiedziawszy nie wiem czy skalpel bym teraz zrobiła... bo strasznie mi mięśnie osłabły a pasuje go robić precyzyjniej trochę 😉 natomiast turbo mi się baaardzo spodobało (koślawo mi wychodzi ale trudno:P robię ile dam radę:P) przede wszystkim dlatego, że "jest na spalanie"... a ja znów mam co spalać^^

Miśka też myślę, że powinnaś fotę bezpośrednio do Ewy podesłać 🙂 zazdroszczę Ci jak nie wiem :P

Mam baaardzo nieprzystosowany dom do skakanki:P bo chętnie bym poskakała.. a przed sąsiadami paradować nie zamierzam:P
nie chcę sobie dowalić tego i tamtego bo jak zwykle padnę na pysk. na razie będę walczyć ze sobą żeby się nie poddać z turbo 😉

• Mamusie
spoko tak Ci chciałam tylko podpowiedzieć bo wiem, że Ty masz "dół" zarąbisty i że chodzi Ci głównie o górę 😜
ale Misia dała czadu tak mnie zmotywowała, że hej, jeszcze Maja ma podobny staż ćwiczeń, więc apeluję jak tu zajrzysz to dawaj foty kochana 🙂

wcale nie taki zarąbisty ☺️ wczoraj się tak strasznie wściekałam jak u mamy byłam bo w szortach chodziła.. jakbyście widziały jakie ona ma nogi! idealne... moje przy jej są takie grube że aż przykro...

czekam już na wieczór żeby poćwiczyć :P Mać mi teraz śpi ale boję się, że zacznę a oni zrobią szał..

też czekam na fotki od Maji! 🙂
Iwonka Ciebie też dawno nie widziałam :P

• Mamusie
Haha Gośka myślałam, że buty do ćwiczeń kupiłaś 🙂 a tu takie szpile zarąbiste!!! Jejku jak ja bym chciała umieć chodzić na szpilkach 🙂
Co do wysyłania maila do Ewy to chciałam już po pierwszym miesiącu, ale jakoś się zebrać nie mogłam i dalej nie mogę... głupio mi jakoś... te fotki tam wstawiać też jakoś głupio mi było.

Wesele mam Misia 13 lipca:P i pożyczyłam od siorki kieckę ale żadne buty mi nie pasowały do niej (tzn nie mam takich właśnie typowych szpilek i marzyły mi się od jakiegoś czasu:P) a te znalazłam jeszcze w takiej cenie ^^ w prawdzie m-c się ciężko kończy finansowo ale unudziłam mojego żeby udostępnił mi konto 😁

już tam ciul, że sukienka ma złote dodatki a szpile srebrne ćwieki:P ciemno się zrobi, wszyscy się opiją - nikt nie zauważy:P muszę je mieć 😁 hahaha

Misia a Ty niziutka jesteś to powinnaś w szpilkach umieć chodzić:P mnie jest głupio bo wyglądam jak godżilla ale mam to gdzieś:P

• Mamusie
Gosia ja Ci fotek nie pokażę bo wyglądam jak mała kulka ☺️
wlaśnie odnośnie wzrostu to ja zawsze myślałam, że my z Misią mamy tyle samo cm tzn164 😮 chyba coś mi się pomyliło, może Magda tyle ma 🙃
więc ja jestem jeszcze niższa, zawsze chodzę w butach na obcasach na wesela, imprezy i jeszcze z platformą 😜 i za nic ich nigdy nie zmieniam choć nogi odmawiają posłuszeństwa(bo nie należę do tych, które siedzą za stołem)
Uważam, że kobieta żeby pięknie i elegancko wyglądać musi pocierpieć 😁
nie mogę patrzeć jak zaraz po obiedzie dziewczyny zamieniają obuwie na baleriny, wtedy wszystko traci urok hehe, rozumiem ok północy jak już nie daje rady, ale żeby tak od razu? 🙃

Iwona ja też nie zmieniam butów na imprezie 🙂 późną nocą bose stopy same dają radę:P czasem nie potrzebuję...

jestem po turbo :P idę wołać dzieci do kąpieli... leje się ze mnie 😁 jutro nie poćwiczę 😞 bo idę na 18 do północy do pracy ...

• Mamusie
Misia napisał(a):
Nie wiem, ale tam jakoś przeskakują te foty i nie są po kolei. Tu link. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=595991603765925&set=oa.506995832678292&type=1&theater

Looo matko,to ty????Wow myslalam ze to jakas instruktorka albo cus!Ale zazdroscze i podziwiam za wytrwalosc.A co do wzrostu to mam 170 wiec najwyzsza jestem i najszersza 😁

Monia ja mam 173 ;p wiec najwyższa to ja niestety...
Magda nie posyłasz Adziuli do przedszkola w lipcu? Kuba bedziee chodził do 25 lipca i w sierpniu obaj trochę do prywatnego bo teściowa wyjeżdża na 3 tyg a ja mam urlopu tylko 2... i tak cudem mi się udało sierpień załatwić.