Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

joł joł! 😁

ja po siłowni..jakoś tak lepiej się czuję jak poćwiczę! 😁 no i nie wiem co miałam jeszcze pisać..
Gocha suką się nie przejmuj!! Papierochy i ciastko czy tam ciastka..czy co Ty tam jadłaś(skleroza 😜) u mnie masz wybaczone..na Twoim miejscu też bym pewnie pożarła..!!
Dzisiaj zjadłam kawałek ciasta "kremówka", szwagierka ukroiła wszystkim ja podziękowałam..po czym i tak pochłonęłam ☺️ ☺️ ona do mnie mówiła : "zjedz mnie,zjedz mnie" 🤪 🤪
Ale mężowaty stwierdził,że brzucho mi spadł! 😁
Ja widziałam kiecuszkę.. 😁 jako pierwsza, razem z Julką 😜

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej!
Gosia masz priv, bo nie chciałam bluzgami forum zapełniać 😉
Ja dziś popłynęłam z jedzeniem... wkurzyłam się na moją mamuśkę, a potem poszłam do pracy ojca... on akurat miał imieniny, więc nażarłam się ciasta (2 małe pączki z twarogiem, 3 rożki z jabłkiem, 6 francuskich, 4 kawałki ciasta maślanego, 2 kawałki sernika, 1 kawałek miodowego... 5 groszków ptysiowych... 4 cuksy czekoladowe!!! i jeszcze do tego wielka kiść winogrona, banan i kiwi... 😞((( ) jeny ja nie wiem gdzie to zmieściłam!!! 😞(((( ale mam teraz wielki wyrzut sumienia 😞(((((((((
Co do facetów to mi się w głowie nie mieści cała ta sytuacja Gogrusi!!! Zwłaszcza siorki... kurde gówniara jedna!
Iwonko ja ostatni tydzień też chodziłam przybita, zmęczona i z bólem głowy. Nie wiem co to. Dziś zrobiłam badania krwi. Jutro wyniki, zobaczymy...
A tak poza tym laseczki dobrze, że jesteście!!! :****
Monia pokaż się 🙂)))

• Mamusie
hmm u mnie już dzisiaj mąż urządził nam dzień kobiet 😮 aż się zdziwiłam jak wrócił z podarunkiem dla każdej z nas, dziewczyny dostały słodycze a ja dostałam bukiecik tulipanków hehe 😉 stwierdził że jutro wraca wieczorem, więc będzie za późno... 😁
i teraz mam wszędzie porozgryzane ptasie mleczko, którym delektowała się Majka 😁 😁 ale nie ruszę, nie ma mowy 🤢 a Amelka jadła przy mnie czekoladę z całymi orzechami... 😠 uwielbiam taką ☺️
Misia Ty chudzinka jesteś, więc Ci nie zaszkodzi, widocznie organizm cukru potrzebował 😉

oj,ale się Miśka najadłaś..same pyszności 🙂
kończę oglądać bajkę "Jak ukraść księżyc" i spać(mój włączył,bo wyczytał na necie,że fajna..po czym na połowie wymiękł i spać poszedł) 🤪 🤪

• Mamusie
Jol jol u nas meksyk.Znowu zabki ida.Szefowa 6 kup dzis zwalila z czego ostatnia wyplynela z pampka,przez body i spodnie wyplynela na koldre 😁 😁 Ma dziewczyna rozbryzg 😁 😁 Olka ty jestes zajebista 😁 😁 Misia daj znac jak wyniki.Piotrek mloda usypia,a ja na ryj padam 😞Nie dosc,ze noc bezsenna,pol dnia mloda mi w dupe dala to jeszcze troche w domu porobilam,bo tesciowa jutro w nocy przylatuje 😉

• Mamusie
Iwona napisał(a):
hmm u mnie już dzisiaj mąż urządził nam dzień kobiet 😮 aż się zdziwiłam jak wrócił z podarunkiem dla każdej z nas, dziewczyny dostały słodycze a ja dostałam bukiecik tulipanków hehe 😉 stwierdził że jutro wraca wieczorem, więc będzie za późno... 😁
i teraz mam wszędzie porozgryzane ptasie mleczko, którym delektowała się Majka 😁 😁 ale nie ruszę, nie ma mowy 🤢 a Amelka jadła przy mnie czekoladę z całymi orzechami... 😠 uwielbiam taką ☺️
Misia Ty chudzinka jesteś, więc Ci nie zaszkodzi, widocznie organizm cukru potrzebował 😉

Taka sama chudzinka jak i z Ciebie. Więc jak powiesz, że jesteś gruba to Cię uduszę :PPPP hehehe a z tym cukrem to się jutro okaże 😁
U mnie wszędzie rozpaćkany banan... łącznie z moimi spodniami, bluzą i całym ubraniem młodego 😁

• Mamusie
Hej laseczki 🙂
u mnie z dieta sie pojebało troche ale.... wracam do zywych od jutra bo dzisiaj jade do rodziców w odwiedziny wiwc pewnie cos podjem 😁
wczoraj jeszcze lepiej go załatwiłam cały wieczór go kusiłam i potem przylaz do wyraz dobieral sie a ja polazłam spac hahahahahahahaha niech ma huj za swoje....

oj teraz bede sie wogole nie cackac:P trudno za dobra byłam...;/ ale sie to zmieni 🙂

• Mamusie
ALekSanDra napisał(a):
Hej laseczki 🙂
u mnie z dieta sie pojebało troche ale.... wracam do zywych od jutra bo dzisiaj jade do rodziców w odwiedziny wiwc pewnie cos podjem 😁
wczoraj jeszcze lepiej go załatwiłam cały wieczór go kusiłam i potem przylaz do wyraz dobieral sie a ja polazłam spac hahahahahahahaha niech ma huj za swoje....

oj teraz bede sie wogole nie cackac:P trudno za dobra byłam...;/ ale sie to zmieni 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 oj i wstąpiło zło w Olę 😁 😁