Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejo hejo!
Tusia zazdroszczę siłowni!
Magda gratuluję rezultatów.
Gosia, Iwonka nie smutajcie się :**** buziaki!!!
A ja dziś od rana ćwiczenia cardio kick-boxing i spalone 400 kcal... do tego 50 brzuszków, a potem długi spacer! Planuję od poniedziałku wrócić na jogę, więc będzie 3 razy w tygodniu sesja z kinectem i 2 razy joga. Do tego spacery i brzuszki. Muszę w końcu te bańki kupić i hantle.
A ważę 57 kg... cały czas... ehhh nie pozbędę się tych 2 kg 😞( do tego zjadłam dziś śniadanie otrębowe, a potem 15 cukierków czekoladowych, 8 wafelków śmietankowych i 20 precli taki dużych :OOO a do tego kawę i colę light! I nic poza tym... nie wiem, miałam chcicę na niezdrowe żarcie, ale już to zaspokoiłam. Jeden wybryk i tyle. Następny w sobotę... tort urodzinowy bratanicy :OOO hehehe 🙂))

hej.
my na 18.00 byliśmy w aqua.. a teraz siedzę sama,bo A. poszedł małego położyć..ale pewnie dlateg,że jemu samemu spać się chciało :/ i teraz słyszę jak chrapie! :/:/
miałam od dziś zacząć na nowo masować się bańkami,ale szczerze nie chce mi się i przyznaję..iż tego dziś nie zrobię.. Zrobię mężowatemu kanapki do roboty i idę spać...bo japa się drze jak cholerka 🙂

do jutra Kobitki! Nie smutać mi się! 😘

Ola pisz lepiej co się stało! wiem o czym mówisz bo też nieraz wolę napisać do Was niż zwierzać się komuś u siebie:/

tuśka ja nie lubię takich niespodzianek 😁 wystarczą mi mięśnie o których wiem 😁 a najlepiej to ja chcę skórę i kości - mięśni nie chcę :P hahaha

a w ogóle to nie pisałam wam bo mi z głowy wyleciało ale od ponad tyg jestem intensywnie ruuudaaa 😁

Misia daj przepis 😁

jeszcze foty sobie nie zrobiłam :P a właściwie to nie ma mi kto pstryknąć :P poza tym niepomalowana jestem cały czas i wyglądam jak zombi 😁

• Mamusie
Przepis gdzieś w necie znalazłam. Ogólnie podsmażasz cebulkę i czosnek, dodajesz koncentrat i troszkę mąki. Wlewasz to do gorącego bulionu, dajesz pomidory z puszki i gotujesz. Potem miksujesz i doprawiasz solą, pieprzem, cukrem i ziołami. Na talerzyk drobisz mozzarellę, zalewasz gorącą zupką i wcinasz z grzankami 🙂

😘 😘 😘 😘

powiem Wam w tajemnicy, że użytkownik Magda123 jest W CIĄŻY!!! zawiesza dietę i urodzi mi rudą córeczkę 🤪 🤪 🤪

humor mam 😁

Magda się nie pochwali bo ona się wstydzi, że to moja córeczka będzie.
a Wiesz.. Magda teraz znowu musi być gruba i na bank będzie miała peeełno rozstępów i 2 razy większy cellulit niż ten, którego się pozbyła 🤪 🤪 🤪 🤪