Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Monia u nas jest jeden basen i chodzić można popływać tylko w weekend, bo szkoły mają zajęcia... :/ Poza tym ja pracuję do 21 lub 23, a w wolne dni mam jogę. Nie dam rady już nic wcisnąć nigdzie 😞
BTW to minął tydzień bez mięsa i jest mi z tym dobrze 🙂

ale ja nie mam jak dlatego,ż♫e A.non stop pracuje 😞 bo ja z checia bym poszła na aqua.. kurde jakbym miała jak przynajmniej na basen na godzinę jechać aby popływać.

ale ja nie mam jak dlatego,ż♫e A.non stop pracuje 😞 bo ja z checia bym poszła na aqua.. kurde jakbym miała jak przynajmniej na basen na godzinę jechać aby popływać.

• Mamusie
Zapraszam na ciasteczka owsiane 😁 Przepyszne wyszly.Misia to tak w zyciu jest,ze jak sie siedzi w domu,to chce sie isc do pracy,a jak sie pojdzie do pracy,to by sie jednak w domu posiedzialo.Czlowiekowi nie dogodzisz,taka juz nasza natura 😁 Chociaz ja ci powiem,ze nie pracuje,a czasu tez mam malo na wszystko

• Mamusie
hejo... ja dziś się złamałam i zjadłam w pracy szarlotkę z lodami i ciasto marchewkowe z polewą czekoladową. ale mam w nosie, bo tyle co się nalatałam, to akurat pewnie spaliła. monia gdyby nie kasa to ja wolalabym byc w domu i nie narzekalabym 🙂

Ja nie trzymam diety 😠 i nie ćwiczę.. na tej pogodzie zwyczajnie nie dam rady... całymi dniami jestem tak słaba, w łbie się kręci, że nie dam rady...
Nie mam sił nawet myśleć o diecie:/
Do tego chyba mam zapalenie pęcherza 😠 tak kurewsko boli i tak strasznie nie dam rady się normalnie wysikać:/ dzieci spały a ja od 4 latałam co 3 sekundy do toalety:/ martwię się trochę bo co jakiś czas widać było krew:/

A co do pracy to ja bym chciała.. ale nie ma gdzie 😞

Iwona to możemy sobie rękę podać.. tylko, że ja stresów nie mam! Co będzie jak się pojawią?? a pojawią się na pewno bo dawno nie było :P
Nie chce być gruba!!!!!! 😞