Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja do 20 bylam bardzo szczupla.Wazylam 48kg przy wzroscie 170.Dopiero jak wyjechalam do UK to mi metabolizm siadl i nawet dietetyczka w Polsce nie potrafila mi pomoc.I tak sie zmagam do dzis.Diviana ja to sie smieje,ze mam wrodzone ADHD 😁 😁 Nie potrafie siedziec bezczynnie i zawsze musze cos robic 😉

• Mamusie
Monisiu zazdroszczę ja to wiecznie zmęczona i brak energii wiesz jakie to wkurzające ciągle mi się spać chce itp ale to przez tarczyce która długo nie była leczona jako nastalatka byłam szczuplutka a potem nagle przez 2 miesiące przytyłam 8 kg oczywiście to przez tarczyce ale moi rodzice nie zobaczyli w tym nic dziwnego strwierdzili że dojrzewam i tyle i wtedy też własnie z enegią już był koniec

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
ADMIN CO TO JEST POD AWATAREM??? ILOSC ZNAJOMYCH ??O CO CHODZI? I CZEMU SUWACZEK MI SIE NIE ZMIENIL 😞
klikając na profil danej osoby, w okienku z informacją o danej osobie, w lewym, górnym rogu dodałem opcję "Dodaj do znajomych".
W profilu jest również zakładka "Znajomi" - to są osoby, których dodasz do swojego grona.

Po co ta opcja? Ano po to, by można było włączać określone informacje w swoim profilu (gg, e-mail, itp.) by były widoczne tylko dla Twoich "znajomych". Poza tym przewiduję w przyszłości również wykorzystać grupę znajomych do innych funkcji - tj. publikacja określonych zdjęć widocznych tylko dla "znajomych" itp.

Nie wiem co masz na myśli pisząc "suwak" - czy to, co masz w podpisie, pod postami, czy to, co jest po lewej stronie postu "Suzanna ma ..." (to po lewej wynika z podanej w Twoim profilu daty urodzenia dziecka).

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
tak tak Admin to co pod postami 😞 bo schudlam hehehehe
A to opcje znajomych juz obcykalam 😁 fajne 😁
no sorry, ale to pod postami to masz z innych serwisów - suwaczki generowane są na podstawie tego, co tam w danym serwisie z suwakami podałaś - Mamusie.Net tylko pobierają gotowy suwaczek z danego serwisu i wyświetlają go.
Technicznie rzecz biorąc, to ten suwaczek (obrazek) z Twoim BMI pobierany jest stąd - http://www.suwaczki.com/tickers/ue869x0hj5dxng5g.png więc nie mam wpływu na to, co na nim się wyświetla 🙂

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
ha! a ja za to jak byłam mała byłam GRUBA i uwielbiałam JEŚĆ... 😠 czego efekty męczą mnie do dziś...
znalazłam dzisiaj skany zdj jak byłam mała 😁 hehehe

no to czekamy na małego pulpecika gogruśkę kiedy zdjęcie wstawisz?

hehe jak się wywlokę na komputer stacjonarny to Wam wrzucę małego pulpeta :P

Nie poćwiczyłam przedtem bo mi czasu brakło.. Ale zaraz się biorę 🙂 oczywiście znów będę walczyć z bolącym podbrzuszem 😞 ehh... jak to jest, że ja mam coś w rodzaju bardzo silnych bóli menstruacyjnych lub jak bóle jajników non stop? 😞 a no - spa i inne przeciwbólowe niespecjalnie pomagają...

Magda - dupo! Ja nie widziałam 😞

MajaCh - jestem na etapie badań ale z tego co widzę nic się nie dowiem :/ bo lekarz jak na razie twierdzi, że wszystko w porządku... za 2 dni wyniki jednych badań a za tydz usg... Ale mam przeczucie, że nic się nie okaże...

• Mamusie
Buuuu ja nie widzialam.A ja zjadlam dzis fryteczki 😉Bede sie w piekle za nie palila 😠:angry 😁iviana ja ci powiem,ze ja czasem mam dosc mojego adhd,bo nie potrafie sobie usiasc spokojnie,jak wszystko nie jest porobione.I jak sie wystarczajaco w ciagu dnia nie wymecze,to potem w nocy nie moge spac.Pani pasztetowa musisz sobie nowy suwaczek stworzyc 😁 😁 Piotrek mloda karmi,a ja uciekam spac.To byl dlugi i ciezki dzien.Dobraoc

ooo ale słodko Magda 😁
Monika dzisiaj się przekimałaś,bo mnie nie było 😁 😁 😁
GoGruśka to jak tak chwalisz póki co te Asystor to może i ja sobie zakupię 🙂 a faktycznie Maja ma racje to mogą być bóle przez to Twoje denerwowanie się ciągłe.

Magda 🙂 słodziachna fryzurka! :P

MajaCh i Tuska - nie łączę tych bóli w ogóle z nerwami... bo bóle nie pojawiły się razem ze stresem a wcześniej 😞
poza tym... ostatnio czuję się dużo spokojniej, mniej nerwowo... wiecie - psychicznie lepiej.. a bóle się nasiliły...
no i jak do tej pory moje nerwobóle ograniczały się do kłucia w klatce piersiowej więc no:P Ale zobaczymy 🙂 czekam jak na szpilkach aż ktoś mi w końcu powie, że przestanie boleć :P

Poćwiczyłam.. NIby ponad godz ale jakoś tak słabo.. nie czuję, że poćwiczyłam i nie mam siły ćwiczyć dalej 🥴 😮