Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak już się odważyła na 5 kroczków to mama przygotuj się na dzieckowe szaleństwa o dwóch nogach 😁 hehehe

Postanowiłam od dzisiaj spróbować raz jeszcze a6w 🙂 zobaczymy ile wytrwam:P

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ale z sadełkiem na brzuchu i boczkach 😞 i nie umiem się tego dziadostwa pozbyć...

Dzień pierwszy a6w za mną 🙂 postanowiłam wykorzystać czas i ochotę i zacząć zanim zmieniłabym zdanie :P

• Mamusie
GoGr napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/23/jaipiotru.jpg/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/391/jaipiotru.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

w niebieskim to ja ☺️ a to drugie to mój brat bliźniak 🙂

dobrze ,że napisałaś bo już się zastanawiałam ,która to ty ☺️

• Mamusie
Gocha ty szkieletorze 😮 😮 nie odchudzaj sie kobito bo zaczynasz źle na twarzy wyglądać ,masz to samo co ja 😜 jak za bardzo schudnę to robia mi się takie doły w policzkach 🤔 masz super nogi i resztę a brzuch da się wyćwiczyć..... brzuszki sobie jedynie rób i to hula kiedyś wyćwiczysz mięśnie, mnie to się już prawie kaloryfer robi hehe 😁

Iwona napisał(a):
Gocha ty szkieletorze 😮 😮 nie odchudzaj sie kobito bo zaczynasz źle na twarzy wyglądać ,masz to samo co ja 😜 jak za bardzo schudnę to robia mi się takie doły w policzkach 🤔 masz super nogi i resztę a brzuch da się wyćwiczyć..... brzuszki sobie jedynie rób i to hula kiedyś wyćwiczysz mięśnie, mnie to się już prawie kaloryfer robi hehe 😁

A mnie się niemiłosiernie podobają takie dołki w policzkach! 😁 no i niestety bez diety boczków nie stracę... 😞

Prawie godzinę odśnieżałam z Kubą podwórko 🙂 napadało śniegu, że hoho :P Ale lipny bo taki suchy i nie da się bałwana ulepić 😠

Diviana gdzie masz te pucie ?:P strasznie mi się podobają dzieciaczki z takimi chomiczkowymi pysiami 😁

Magda - na fb coś mi się w oczy rzuciło ale jeszcze się nie wgłębiałam w temat.. nie wyobrażam sobie co rodzice muszą czuć...

No a mi się u mnie podobają:P bo wtedy nie mam takiej puciatej twarzy... :P
na tamtym zdj trochę jest przerysowane bo zdj pod skosem zrobione.. Ale jeszcze trochę bym chciała na buzi wyszczupleć 🙂

Aneti napisał(a):
GoGr duża różnica naprawdę - podziwiam Cię, że mam tyle zapału do ćwiczeń, jak nie hula hop to brzuszki, teraz kolejna nowość chyba zacznę z Ciebie przykład brać.

Aneti ale ja mam niestety często taki słomiany zapał ☺️ ☺️ ile daję radę to daję.. ale jak już się złamię to przerwa od 2 tyg do miesiąca...

Ale teraz jak mężo ma zupełnie inne podejście do tego to liczę, że wytrzymam dłużej 😁 w końcu jeśli on będzie ćwiczył to ja się nie mogę poddać 😁

Iwona napisał(a):
to Twoja sprawa Gosiu zdjęcie i tak nie odda rzeczywistości ,martwię się po prostu żebyś nie przesadziła, bo bardzo łatwo popaść ze skrajności w skrajność 😜

ta chudsza skrajność mi odpowiada 🙂
poza tym - grunt, że moje dietowanie nie polega na głodzeniu się (a znam takich wiele..) - więc źle się nie powinno skończyć :P