Skocz do zawarto艣ci

SOSNOWIEC - PORWANIE DZIECKA Ma艂a Madzia | Forum dla mam

asia85a_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Nie zapomnijcie te偶 o samym dziecku! Ono tez na pewno przezywa艂o brak bliskich os贸b. Teraz pewnie ju偶 przyzwyczai艂o si臋 do nowej sytuacji.. 馃槥
oby ludzie, u kt贸rych przebywa traktowali j膮 dobrze, bo dziecko niczym nie zawini艂o..
co dzie艅 modl臋 si臋 za t膮 dziewczynk臋, aby zosta艂a odnaleziona i trafi艂a do swojego, bezpiecznego domu
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Madzia nie 偶yje 馃槥
http://wiadomosci.wp.pl/title,Madzia-z-Sosnowca-nie-zyje-Matka-to-byl-wypadek,wid,14222025,wiadomosc.html

kur** kur** pierwsze co gdy dziecko upada i traci przytomno艣c to stara艂abym si臋 go reanimowac, potem dzwoni膰 na pogotowie.. a ona tak po prostu wyrzuci艂a je w krzaki... wszyscy zylismy t膮 spraw膮, modli艂am si臋 codziennie by dziewczynka by艂a ca艂a i zdrowa, by艂y reporta偶e, apele, nawet matka rozkleja艂a ulotki..
a dziecko martwe i zamarzni臋te le偶a艂o pod drzewem..

niech Madzia spoczywa w spokoju [*]
Odno艣nik do komentarza

wlasnie znalazlam to na innej stronie to straszne co ona zrobila
jak mozna wyzucic cialo dziecka nie probujac jej ratowac 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧
co to za matka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
sweety napisa艂(a):
jak mozna wyzucic cialo dziecka nie probujac jej ratowac 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧 馃槧

eh, mo偶e ratowa艂a.. tego nie wiadomo..
rozumiem, 偶e by艂a w szoku, ale mimo wszystko powinna mysle膰 racjonalnie. Mo偶e uda艂oby si臋 uratowa膰 dziewczynk臋, mo偶e przyjazd karetki uratowa艂by jej zycie... sk膮d pewno艣c matki, 偶e dziecko na 100% nie 偶y艂o? ;/
Odno艣nik do komentarza

kasia1986 napisa艂(a):
sweety napisa艂(a):

eh, mo偶e ratowa艂a.. tego nie wiadomo..
rozumiem, 偶e by艂a w szoku, ale mimo wszystko powinna mysle膰 racjonalnie. Mo偶e uda艂oby si臋 uratowa膰 dziewczynk臋, mo偶e przyjazd karetki uratowa艂by jej zycie... sk膮d pewno艣c matki, 偶e dziecko na 100% nie 偶y艂o? ;/

o tym samym pomyslalam ona mogla zyc moze uratowali by ja ale tego nikt sie juz nie dowie
szok szokiem ale zeby cos takiego wymyslec zeby pozucic cialo dziecka
normalny czlowiek zadzwonilby po karetke chyba ze ma sie cos na sumieniu 馃え 馃え 馃え
takie jest moje zdanie 馃ゴ 馃ゴ 馃ゴ
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kasia1986 w linku z, kt贸ry poda艂a艣 pisze w tek艣cie:

艢l膮ska policja potwierdzi艂a, 偶e otrzyma艂a informacje od Rutkowskiego. Na razie jest jednak zbyt wcze艣nie, by potwierdzi膰 przebieg zdarze艅 - m贸wi膮 艣ledczy.

Ja mam nadziej臋, 偶e jeszcze nie wszystko stracone... 馃ゴ Ale a偶 p艂aka膰 mi si臋 chce... 馃槥
Jednak poczekajcie mo偶e jeszcze, nie os膮dzajcie jej tak pochopnie...

Inne wiadomo艣ci:
Policja: B臋dziemy szuka膰 centymetr po centymetrze
"Matka powiedzia艂a, 偶e zdarzy艂 si臋 wypadek"
W艂a艣nie teraz, od 8, wznowili poszukiwania cia艂a dziewczynki...
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
jeszcze przesz艂o mi przez my艣l, skoro dziecko wypad艂o jej z kocyka bo rzekomo ten by艂 艣liski, to zapewne musia艂o by膰 ubrane ju偶 w kombinezonik i czapk臋 . Upadek w czapce na pewno w jakims stopniu zniwelowa艂 uderzenie o pr贸g, mo偶liwe, 偶e dziecko mia艂o jeszcze na g艂owie kapturek. Nie wierz臋 , 偶e tak szybko zmar艂o, ba, wierz臋, 偶e jedynie straci艂a przytomno艣膰, a spanikowana matka uzna艂a 偶e ju偶 nie 偶yje.
Najgorsze jest to 偶e zbezcze艣ci艂a cia艂o swojego dziecka.
Pytanie: czemu nawet nie wybieg艂a na klatke, nie wo艂a艂a o pomoc? na pewno ludzie wezwaliby karetk臋.
Co艣 mi tu 艣mierdzi - czy偶by planowane zab贸jstwo?

ile ludzi tyle domys艂贸w.. Ja ju偶 przestaj臋 o tym my艣le膰 bo fio艂a mo偶na dosta膰, Jak by艂o wie tylko matka i ten u g贸ry. Czekam na oficjaln膮 wersj臋 wydarze艅 przyj臋t膮 przez policj臋, ale bardziej to modl臋 si臋 by ju偶 jak najszybciej znale藕li ma艂膮, potem zapewne sekcja zw艂ok kt贸ra powie kiedy dziecko tak na prawd臋 zmar艂o, a na koniec godny poch贸wek 偶eby ju偶 spoczywa艂a w spokoju :-( a matka b臋dzie musia艂a z tym 偶y膰 do ko艅ca, 偶e przyczyni艂a si臋 do 艣mierci dziecka, to b臋dzie dla niej wystarczaj膮c膮 kar膮
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kasia dziecko upad艂o zaraz po k膮pieli... przypuszczam, 偶e by艂o tak (je艣li to co podaj膮 media to prawda) Wyk膮pa艂a dziecko, zawine艂a je w kocyk? sz艂a do pokoju z 艂azienki, po drodze "upu艣ci艂a" dziecko... stwierdzi艂a, 偶e nie 偶yje (?), ubra艂a je by wyj艣膰 na rzekomy spacer, po drodze zostawi艂a "martwe" dziecko pod drzewem... du偶o pyta艅 si臋 nasuwa, du偶o niedom贸wie艅... JEDNA WIELKA MASAKRA!! a matka zamiast przynajmniej teraz zacz膮膰 wsp贸艂pracowa膰 to nadal kr臋ci....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Skoro twierdzi, 偶e kocyk by艂 艣liski, to po jak膮 choler臋 zawija艂a w go dziecko?? Poza tym co ona chcia艂a wyj艣c z dzieckiem po k膮pieli w mr贸z na spacer?
Poza tym jak mo偶na upu艣ci膰 dziecko?? Dziecko si臋 trzyma mocno, nawet jak si臋 potknie samemu to dziecko by nie wypad艂o..... 馃槧

Czyta艂am wiele opinii psycholog贸w i psychiatr贸w, i tak jak s膮dzi艂am wcze艣niej, ona musia艂a miec problemy psychiczne, wog贸le patrz膮c na nia, odnosi艂am takie wra偶enie.
W wywiadach tatu艣 dziecka tez by艂a dziwnie spokojny, rozumiem, jakby by艂 na prochach, to by艂by zamulony, a on nic....banda.
Odno艣nik do komentarza

dobrze ale kto zawija mokre dziecko w kocyk??????????????? na mokrej skorze kocyk jest bardzo nie przyjemny w dotyku
slyszalam ze jej ojciec jest lekarzem i on ja leczy ale nikt nic nie powiedzial na co i jakim on jest lekarzem
ja tez mysle ze wiele z tego nowosci wyjdzie to nie koniec szokujacych informacji
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Nequitia napisa艂(a):
Kasia dziecko upad艂o zaraz po k膮pieli... przypuszczam, 偶e by艂o tak (je艣li to co podaj膮 media to prawda) Wyk膮pa艂a dziecko, zawine艂a je w kocyk? sz艂a do pokoju z 艂azienki, po drodze "upu艣ci艂a" dziecko... stwierdzi艂a, 偶e nie 偶yje (?), ubra艂a je by wyj艣膰 na rzekomy spacer, po drodze zostawi艂a "martwe" dziecko pod drzewem... du偶o pyta艅 si臋 nasuwa, du偶o niedom贸wie艅... JEDNA WIELKA MASAKRA!! a matka zamiast przynajmniej teraz zacz膮膰 wsp贸艂pracowa膰 to nadal kr臋ci....

hmm.. po kapieli spacer w taki mr贸z? bardzo dziwne. Chyba 偶adna zdrowo my艣l膮ca kobieta nie wysz艂aby od razu po k膮pieli na dw贸r na takie zimno.

zastanawia mnie: http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz-w-sprawe-smierci-Madzi-zamieszany-jest-mezczyzna,wid,14224130,wiadomosc.html
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Dla mnie to si臋 nie mie艣ci w g艂owie 偶eby nie pomoc w艂asnemu dziecku i nasuwa si臋 pytanie czy ona sama co艣 zrobi艂a Madzi czy pom贸g艂 jej kto艣 jeszcze.
Szczerze to ju偶 by lepiej by艂o 偶eby Madzie by艂a gdzie艣 sprzedana oddana czy cokolwiek i by 偶y艂a a nie zabicie w艂asnego dziecka.

http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz-w-sprawe-smierci-Madzi-zamieszany-jest-mezczyzna,wid,14224130,wiadomosc.html?ticaid=1ddaf

Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Dziewczyny czytajcie informacje medialne do ko艅ca... i te偶 nie ufajcie im zbyt pochopnie! To tak na marginesie...

Swoj膮 drog膮 "fajne" maj膮 media "show", nie ma co. Jak zwykle wy偶erka na ludzkiej tragedii na ca艂ego! 馃槧

Swoj膮 drog膮 jakiekolwiek by艣cie snu艂y domys艂y, przypuszczenia - ca艂kowita prawda zawsze pozostanie tajemnic膮. Pewn膮 cz臋艣膰 jej wyja艣ni膮 dalsze 艣ledztwa, etc. Nikt z internaut贸w, tylko policja, 艣ledczy, psychologowie, etc. W Jackowskiego i innych wr贸偶bit贸w, wybaczcie nie wierz臋.

Nie ma co si臋 sugerowa膰 te偶 tym jak pokazuj膮 jednego czy drugiego rodzica w tv - w takiej sytuacji oni naprawd臋 mog膮 by膰 na prochach i przez to wydawa膰 si臋 dziwni! A my tego nie wiemy czy s膮 czy nie. (Chodzi mi zw艂aszcza o ojca...) Kto by czego艣 nie wzi膮艂, by jako艣 funkcjonowa膰, po takiej tragedii?

Swoj膮 drog膮 to ja naprawd臋 te偶 bym wola艂a aby dziecko by艂o ca艂e i zdrowe, nawet je艣li w obcej rodzinie... 馃ゴ
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...