Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziekujemy Zuziek 😘

jejku czytam wlasnie Aaaaaaaaaaaaa Monika rodzi 🙂 superasnie 😉 moze dzis Filipek pojawi sie na swiecie, a dzieci urodzone 31 sa takie siuper 😁 😁 😁 ( nieskromnie napisze Wojtus i Ja 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 😜 😜 😜 zartuje 😁 😁)
czekam na wiesci od Moniki

Mamusia nasze z brzuszkami 😉 na wasze wiadomosci z porodowki tez juz czekam ahhh teraz bede was tutaj czesciej podczytywala 😉 zeby byc na beizaco 😘 😘

• Mamusia
zuziek napisał(a):
nooo fajnie że już bedzie po... zaraz pewnie nam się Kasieńka rozpakuje a potem czekać na twojego bąbelka Tuska 🙂

Ja jestem już po wizycie i mój bąbelek to się na luty chyba zapatrzył i w tym tygodniu to jeszcze posiedzi. Pani doktor stawia na przyszły tydzień. A teraz trzymam kciuki za Monie 🙂

• Mamusia
kasiaw napisał(a):
zuziek napisał(a):
nooo fajnie że już bedzie po... zaraz pewnie nam się Kasieńka rozpakuje a potem czekać na twojego bąbelka Tuska 🙂

Ja jestem już po wizycie i mój bąbelek to się na luty chyba zapatrzył i w tym tygodniu to jeszcze posiedzi. Pani doktor stawia na przyszły tydzień. A teraz trzymam kciuki za Monie 🙂

no to Kasiu bedziesz miala juz lada dzien swojego babelka tak jak Monika przy sobie 😉
stresik masz juz ?? przed tym najwazniejszym dniem w zyciu 🙂 ??

kurde mój mały się tak rozszalał w brzuszku, że nie wiem czy da mi dzisiaj spać 😜 jadłam ciasto (snickersa) pewnie smakuje mu tak samo jak mamusi i dlatego się teraz tak wierci 😉 obejrzę "M jak miłość" i idę pod prysznic.. tam też od kilku dni szaleje, szczególnie jak skieruje słuchawkę prysznica na brzusio to się wierci 😜

• Mamusia
Luty sie zaczoł wiec czekamy teraz na Pawełka 😘
a pozniej na Alanka 😉 😘

i nie bedziemy miec juz brzuszkowych mamus poki cio 😉

poklaskam wam troszke 😉

P.S Zuziek hehe mi tez ktos czasem podkrada oklaski no coz 😉 widocznie zasluzylam 😁 😆 😆 ☺️ ☺️ ☺️

doberek! ;*

ja wczoraj zasnęłam późno, bo troszkę mnie prysznic ożywił..no Alanek chyba już tam w brzuszku wie, że jak idziemy pod prysznic to jest pora spania, bo pod prysznicem się wiercił, no a jak się położyłam to rozprostował sobie nóżki 4razy zadając mamie ciosy w żebra i poszedł spać! 😁

no teraz czekamy aż u Kasi się zacznie 😜 ja dostałam w końcu maila od położnej ze szpitala w Gliwicach z wyprawką do szpitala dla mnie i maluszka, więc nie muszę sobie robić ściągawki z waszych list 😜 dzisiaj chyba pojedziemy z mężem na zakupy, bo wolę być przygotowana już...chociaż nie zamierzam się jeszcze wypakowywać 😜 niech sobie Alanek jeszcze posiedzi w brzusiu 😜

Kurde, ale ludzie są dziwni z tym odbieraniem oklasków ja nie wiem..co im to kuźwa daje? 🤢

• Mamusia
Tuska pewnie lepiej miec wszystko szybciej przygotowane w razie gdyby . . . 😉
ale niech Alanek jeszcze z 2 tyg posiedzi sobie w brzuszku u mamusi
przynajmniej tam jest cieplej niz tutaj na dworze brr

Kasia ja tez sie pod koniec nie stresowalam wlasciwie szlam z bolami na pelnym luzie oj bo bylam taka zielona jak sie pozniej okazalo hehe co do przebiegu calego porodu . .. ale bylo minelo

co do oklaskow to pozostawie to bez komentarza . . . trudno sie mowi 😉

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

To znowu jakiś podkradacz grasuje 😠 ech należy mu się kopniak w cztery litery.
Kurcze ciekawe jak tam Monia się dziś czuje 🙂 Pewnie sama nie wierzy, że już po ... a tu Filipek już w ramionach a nie w brzusiu ... superowo 😆

teraz Kasiu czekamy na Twojego Pawełka! 😁 nic mi się dzisiaj nie chce..mam takiego lenia.. tyłka mi się nie chce z kanapy ruszyć, dobrze, że mam grzybową z wczoraj, zostało jej sporo, więc jeszcze dzisiaj zjemy 😜
a mój maluszek się właśnie chyba obudził i buszuje w brzuszku 😉

• Mamusia
Ja dziś mam ogórkową z wczoraj, nie chce mi się robić nic innego 🙂 Ale idę poprasować trochę bo zostało mi parę ciuszków dla maluszka no i z bieżącego prania, typu koszule męża 🙂 W końcu ile można byczyć się na kanapie 😉 A Ty już po zakupach czy dopiero się szykujesz?