Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasiu jeszcze za wcześnie żeby poukładać harmonogram prawidłowo wstaje Pawełek na papu ja mialam tylko wyjatek bo Zuzka nie potrzebowala jeśc w nocy 🤢 sam sobie ureguluje godziny wstawania i jedzenia cierpliwości 😉 u Dosik Kacperek do teraz wstaje w nocy na jedzenia każde dzieciatko jest inne musisz się dostosować do Pawełka 😁

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
przeczytałam u marcówek dwa esy od Tuski od jutra zaczną jej dawać zastrzyki na wywołanie bo się pytali czy chce a ona że tak i miała usg mały 3770g podobno :P wszystko ok zobaczymy czy ruszy cos po zastrzykach na pewno napisze do nas z tel. ;*

Hej Dziewczyny.ja pewnie nadrobie to o czym piszecie w domu,bo na telefonie sie zle czyta..ja tylko napisze co i jak u mnie..tak wiec dzisiaj badala mnie lekarka powiedziala,ze szyjka ma 1cm,rozwarcie na palec,czyli od pn sie zwiekszylo,bo lekarz mi mowil,ze mam na opuszek. Robili mai usg i mam zmniejszona ilosc plynu owodniowego,ponoc pod koniec ciazy moze tak byc. , na ktg,ktore robili mi pol godziny wyszedl mi tylko jeden skurcz..od jutra mam dostawac zastrzyki,moze cos przyspiesza..choc nie chce mi sie wierzyc..moja mama mowila,ze z moja siostra dostala 4zastrzyki,przez dwa dni. Jej dawali i w 3dniu w nocy urodzila.mam nadzieje,ze u mnie tez sie ruszy 🤢

• Mamusia
tuska trzymaj sie tam:*

Kasiu moj wstaje w nocy 3lub 2 razy - zalezy czy pierwsze nocne karmienie zaliczy czy sobie zapomni

a ja od kilku dni nie wyrabiam - mam malego marude 😞 tylko placze bo na rece a nia chce gfo nosic 😞 poza tym zastanawiam sie czy jednak Filipek nie przytyl za duzo...ehhhh - zeby mu sie tylko humor popreawil - bo to nigdy nie wiadomo, tu sie cieszy i smieje a za sekunde ryk i trzeba go przytulic i znowu cisza 😞 moje biedactwo - a glupia mama nie wie jak ma pomoc 😞 😞 😞

• Mamusia
Monia to właśnie tak jest u mnie. Zje i usypia wiec go kłade spać. Polezy pare minut i zaczyna płakać i uspokaja się na rękach albo z butlą w buzi. W nocy budzi się kilka razy i nawet jak zje to nie usypia. Ja też ciągle myślę czy wszystko ok i czy wszystko robię dobrze. Dzisiaj Bombel nie spał już od 5 i usnął dopiero po 7. Od tej pory cały czas marudzi. A ja już jestem potwornie zmęczona 😞 i mam obawy czy nic mu nie dolega 😞

• Mamusia
no nie każdy ma takie szczęscie jk ja że młoda pięknie przesypiała noce juz po miesiącu no ale to się żadko zdarza niestety... i pociesze was tym że znając zyce przy drugim dziecko bede na odwrót... :P (ale mam cichą nadzieje że nie!) 😁

monic87 napisał(a):
to u mnie chociaz w nocy w miare dobrze - jak jest tragicznie to go klade do nas do lozka i od razu spokoj (wiem, ze zle robie) 😞 czasem pomaga bujanie w lozeczku - dobrze ze mam turystyczne z funkcja bujaka

Nie rób tego 😞
Kacper już w ogole nie śpi w łóżeczku 😞

• Mamusia
wiem ze zle robie...tomka siostra do dzis musi spac z synem a ma on 8 lat 😮
ale gdy on tak bardzo placze i tak dlugo to tylko to pomaga...
na szczescie Filipek jak na razie lubi spac u siebie dlatego nie wiem dlaczego czasem tak bardzo placze jakby mu ktos krzywde robil 🥴

Hej Dziewczyny..od jutra zaczynaja dawac mi zastrzyki,mam nadzieje,ze ruszy sie u mnie tak jakk u mojej mmamy..po 4zastrzykach czyli dwoch dniach,bo tu sa dziewczyny,ktorym nie pomogly zastrzyki ani kroplowka..jedna jest juz 11dni po terminie..no I maja bodajze jutro zaczac znowu zastrzyki albo kroplowke nie wiem..ona to jest biedna. Nire wiem czy pisalam juz do was o tych zastrzykach. I wogole co mi powiedzieli po ktg I usg,bo przez telefon to tak zle pisac.