Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pokarm mi zanika 🥴 🥴 mały non stop płacze i nie wiedziałam dlaczego, przy cycu prawie cały czas i jakoś mnie podkusiło wzięłam laktator i z ledwością ściągnęłam 100ml z dwóch cyców, a z dwóch cyców to ja do 300 dobijałam 😞 z jednego miałam więcej niż 100ml 😞

doberek! :***

no ja nie miałam pokarmu chyba przez to, że się zdenerwowałam, bo miałam z A mega kłótnie przedwczoraj, no i pokarmu nie było, ale poszłam do gina..posiedziałam trochę i myślałam, że mi zaraz cyce eksplodują 🤪 no i dzisiaj już normalnie pokarm jest, a nawet więcej! 🙂 ja tak do czerwca chciałabym pokarmić, bo później to już zacznie się wprowadzannie innych pokarmów, no i będę dawać cyca, z tym, że od października chce na studia iść, no i wtedy już na pewno nie zamierzam karmić, bo nie będę do szkoły laktatora brać ze sobą 😜

• Mamusia
ooo ja tez mysle o studiach 😜
a u mnie juz sie nie pojawia pokarm 😞 😞 😞

co do karmienia dodatkowo to coraz lepiej nam idzie - najbardziej nam smakuje marchewka- jest lepsza niz jablko 😜 wczoraj cala duza wszamal 😜 😜 😜 a jaka ladna kupka byla 🙂

doberek!;** dam znać, dam;-)
no a Alanek dzisiaj dał pospać mamusi! ;-) spał od 21.00 do 4.00, później włożyłam go do łóżeczka i zasnął o 5.00, no ale po pół godziny się obudził i wzięłam go do siebie do łóżka, przytuliłam i spaliśmy do 7.40 ;-) jejciu jak ja kocham tego szkraba! ;-D

Monic :*****
a jakoś kurcze, nie wiem czemu?!
moja wina...moja bardzo wielka wina 🙂

głosuje oczywiście codziennie 🙂 Filipek nieźle skoczył co nie? 🙂

Alanek jest cudny! ma takie niesamowite włoski 🙂

jak będę miała chwilkę dłuższą...co osattnio przy Ew jest niemożliwe, bo nie śpi wcale w dzień :/ to sobie obejrzę fotki na agu :***

doberek;*
a no z dosikiem to nie wiem co, bo faktycznie dawno jej nie było..
chciałam powiedzieć, ze moje dziecko jest prze kochane od ostatnich 3dni jak zasypia o 20.00 lub 21.00 to wstaje na jedzonko między 2.00 a 4.00, a później dopiero około 6.00, zje i na nowo śpimy do 9.00, a wcześniej mogłam pomarzyć o takim spaniu..