Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
TUSKA powiedz mii bo neurologa i rehabiitacje mamy za soba
w razie gdyby mam namiary na prywatne wizyty zarowno neurologa jak i rehabilitacji
tylko daj znac czy bedziesz jakies chciala
Rehabiltanta mam super z zabrza i jest on tez na NFZ jednak te terminy,ale nam malego rozkreciil i teraz wszedzie go pelno w razxe gdyby pisz na LIPCU 2010
DAM CI NAMIARY
OBY Alankowi jednak nie byly potrzebne 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiu a sprobuj jakies witaminy lub odzywki..
bardzo dobre sa te tabletki
http://www.nokaut.pl/medycyna-konwencjonalna/merz-special-na-wlosy-i-paznokcie-60-draz.html
moja fryzjerka je brala po porodzie i ma bardzo geste i dlugie wlsoy teraz...czyli pomagaja 😁

z nieba mi spadłyście~! bo mi też wypadają 😞 koszmar...bo są wszędzie...chodzę i zbieram i od razu wyrzucam...bo małej nie raz już z buzi wyciągałam!! 😠
brałam kiedyś belise, pomagała ale po trzech miesiącach było widać efekt...a jak przestałam to efekt znikł 🙂 także spróbuje tego co monic polecasz!

my też do neurologa pod koniec maja...nie w temacie jestem, ale widzę że o tym mówicie

• Mamusia
Doberek 🙂

dzięki Aga 🙂

Mój adres: [email protected]

Jesteśmy po wizycie. Pawełek najprawdopodobniej miał tą 2-3 dniową gorączkę, która kończy się wysypką. a faktycznie ma jakieś krosteczki na brzuszku i pleckach. Ale też wyszło mu w moczu jakby miał stan zapalny układu moczowego tyle, że w takim przypadku w dalszym ciągu miałby gorączkę. Dlatego musimy powtórzyć raz jeszcze badanie moczu a na razie nic nie brać wygląda na zdrowego. Normalnie spacerować i nie przegrzewać 🙂

• Mamusia
Monia jaki twój Filipek już duży chłopczyk 🙂

Paweł też już niedługo w gondoli się nie zmieści 🙂
A co do badań to ciekawa jestem jaka wyjdzie drugie badanie moczu.
Teraz śpi mój słodziak jeden. Nie była parę dni na spacerku a dziś po lekarzu nadrobiliśmy. Dostał powietrza, zjadł i zasnął z butlą 🙂

• Mamusia
Pawełek ostatnio najlepszą zabawę ma z własnymi rączkami. Nauczył się łapać i teraz cały czas potrafi ćwiczyć łapanie rączki rączką 🙂 łapie też zabawki, które ma zawieszone na takim stojaczku, niby dla dzieci pod 6 miesiąca.