Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hahaha, no nie mieliśmy czapeczki w wózku, bo zostawiliśmy u rodziców w campingu, bo było ciepło, a w gondoli jest osłonięty, więc tam mu nie wieje.. a w czapce miał całe mokrutkie włoski, wiecie jaka jest ta jego czupryna;p poszliśmy do baru z rodzicami, a maly się obudził i trzeba było go wziąć na rączki, więc A wymyślił, że mu pieluszkę tetrową założymy;-)

no a Zuziia jaka dumna z tego, że ma kolczyki, nono ;-) ślicznie ;*

w ogóle jak dzisiaj byliśmy u tej lekarki to ona jeszcze więcej wynalazła 🤢 🤢 powiedziała, że ta asymetria jest przez noszenie częste..w ogóle co lekarz to inaczej mówi 😠 ae ona jest kierowniczką ośrodka i jak wróci właściwa lekarka to jeszcze do kontroli pójdziemy i ona zobaczy, no i zobaczy czy te zalecenia są ok co ta kierowniczka wystawiła.. jak na razie zalecenie mamy takie, że 2 dni w tyg. będziemy mieć rehabilitację metodą Vojty 😞 😞 😞 ja nie wiem jak to przeżyję, ale A. powiedział, że będzie z nami jeździł, bo sama na bank nie dam rady.. no a oprócz tego 4razy dziennie w domu będziemy musieli z nim ćwiczenia wykonywać. Pierwszą rehabilitację mamy w środę na 10.40 z innym rehabilitantem..nie z tą babką co wczoraj..ale jak na plakietce czytaliśmy to on jest specjalistą od tej metody..

• Mamusia
a no już za dwa dni :P
a Zuzia nawet nie interesuje się kolczykami myślałam że non stop bedzie łapać za uszy i ciagnąć bo lubi dotykać swoje uszy ale od kąd ma kolczyki ani razu nie pociągła za uszy nie dotknęła ich ani razu! nawet jak śpi jej nie przeszkadza a też myślałam że może być problem bo ona tylko na brzuchu i wiadomo głowa na bok 😜

jutro dzień dziecka a ja w pracy od 8:30 do 16 masakra bo jest festyn dla dzieciaczków i sąsiad jest w zarządzie i to organizuje w "mojej" knajpie 700 dzieciaków czujecie to! 🤢

dziewczyny dodałam nowe zdjęcie .. głosujcie ;-) link w suwackach ;-)

Namawianie do głosowania jest niezgodne z regulaminem, tym bardziej, jeśli robi się to na kilku wątkach na raz. Tusia ma bana do jutra, do 10:00.
Admin

Wszystkiego najlepszego maluszki kochane!!! 😘

ale już jestem spowrotem..pytaŁAM o podział na miasta na mamusiach i admin napisał aby w dyskusji ogólnej utworzyć Katowicki, a później jak się forum rozkręci to on przeniesie do podziału na miasta.