Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
zuziek napisał(a):
dobry 😉

Patii może po prostu macica ci się powiększa dlatego boli ja tam miałam często w tych tyg. co ty jesteś...
dziś na obchodzie pytam się czy czasem mnie nie wypuszczą... 😜 zobaczymy

mocno cię bolało? i co jakiś czas?
Daj znać co postanowili 😉

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i jednak zostaje a to dlatego że dostaje antybiotyk bo mam bakterie w moczu... o.O dopiero teraz się dowiedziałam (fajnie) a biore je od piątku do 5 dni muszę brać wtedy pomyślimy... więc jeszcze uziemiona... a dzisiejsze ktg ok zero skurczy młody serduszko ok 😉

ból przeważnie promieniował nie był jak skurcze... rwało mnie w plecach albo w pachwinach czasem w podbrzuszu...

• Mamusia
Dzień Dobry 😉
ja czekam sobie na obchód 😉 pogoda piękna aż by się chciało wyjść serial mi się skończył i został tylko net... :P
wczoraj byłyśmy odwiedzić koleżanke z pokoju co miała cc. w niedziele i taki malusi Stasiu 2900g i 51cm miał słodziak 😉 a dzisiaj w nocy zaczęła się akcja kolejnej i o 7urodziła dziewczynkę też idziemy zobaczyć małą 😉

• Mamusia
Hej 😉
zuziek, widzę , że powoli przyzwyczajasz się z myślą porodu 😉

Byłam dziś u gina. Z dzidzią wszystko dobrze. Za to bóle podbrzusza , które mi towarzyszą to nie powinno ich być.. muszę zażywać nospe, jak będą te bóle silniejsze to musze jechać do szpitala. ;(

Czeeeeść,

Mój Młody dzisiaj dał popalić jak szliśmy do cioci na kawę..tak,ze zostawilam Artura z nim i poszlam w pizdu przodem,bo moj tez mnie wkurzyl. No i mysle,ze jakby to byl normalny spacer to bysmy sie pozarli maksymalnie i przez dwa dni ciche dni..ale ze do cioci szlismy to tam ochlonelismy troche i spokoj byl..na szczescie w drodze powrotnej Alan szedl grzecznie.

Monika ja to jak lezalam na patologii to z taka Madzia lezalysmy,a reszta sie non stop zmieniala..wiec jak ja sie wypisalam na wlasne zadanie to Magdzie strasznie przykro bylo,bo zostala sama z tych co dlugo lezaly..
Ona lezala z cisnieniem,pozniej jakies zle zapisy ktg ponoc wychodzily..i zastanawiali sie nad cc.. no i powiedzialam jej,ze urodzi szybciej niz ja.. no i bylo tak..ona miala termin na 17kwiecień,a jux 18marca jej cc robili..strasznie jej cisnienie skakalo i to pewnie przez to..

Pati Ty sie oszczedzaj! :*

• Mamusia
ja dzisiaj się poce jak świnka 😜
rano byłam pod prysznicem i wieczorem też idę o.O bo nie wyrobie...
Tuska u nas rotacja straszna 😜 zostałyśmy we dwie chodzimy na porodówke odwiedzać a koleżanka zostaje tu jeszcze z 3 tyg. bo do 2 tyg. bedzie czekac na cc. a potem po cc. jeszcze swoje musi odleżeć... ja może jutro wychodzę :P

Mam kryzys laktacyjny i chyba jutro zakupie mm,zeby miec w razie w..
Co chwila musialam zmieniac wkladki,a teraz gdyby nie to,ze raz na ile trzeba zmienic to bym nie musiala..karmie jedna piersia ostatnio,bo w jednej piersi mam wklesly sutek i mala sie wiecej denerwuje,niz zje..no i nawet nie mam twardej piersi,tej z ktorej nie je..dzisiaj odciagnelam z tej piersi mleko i tylko 60ml...a normalnie mialam 150ml wczesniej ... co naajmniej 😞
Obudzila sie mala i dalam jej to odciagniete mleko i ladnie zjadla bo pierwsza proba jedzenia butla byla kompletna klapa..teraz dojada z cyca.

Kurde z tej piersi z wkleslym sutkiem sciagnelam wlasnie tylko 20ml 😞 z tej drugiej nie sciagam,bo boje sie,ze nie bede miala czym malej w nocy nakarmic ... 😞 Pati ja nawet o takim czyms nie slyszalam..a gdzie to idzie kupic? Jutro z rana lece po mm i herbate na laktacje..strasznie bym chciala karmic przynajmniej do pol roku..

Kurczę najgorzej tak .. nadzieja,że się wyjdzie i dupa..

Byłam ważyć mojego pulpecika i 5kg waży 😉

Bylam w rossmanie po ich herbatke na laktacje,a kobieta do mnie,ze nie maja i musialam kupic hippa..a ponoc z baby dreama duzo tansza i naprawde dobrze dziala.. a ja nigdzie nie widzialam tych lusek kakaowych :/

• Mamusia
dziewczyny popłakałam się normalnie 😞 nie ma mieszkania babka się rozmyśliła ;( po prostu gdybym była w domu to bym wyła całą noc a tu chodzę z miną srającego psa ;((((( nie wiem co teraz? już tak się cieszyłam miałam wyjść i już wszystko planować robić kompletować a teraz mam DOŁA jak stąd do Warszawy... 😞 ( załamana jestem naprawdę... to nie jest mój najlepszy dzień... 😞(

Jak to się rozmyśliła? Dlaczego?

Też bym była podłamana na Twoim miejscu.. 😞

A ja dałam mm i jestem trochę tym podłamana.. przy cycku płacz,bo od razu nie leci,bo pokarmu mało i trzeba mocno ciągnąć..a z butli leci,ale to nie cycuś i jazda 😞 zresztą Pati widziała,bo była u nas.
Alan padl w momencie,a Mała pojadła mm i nie umie zasnąć..nie wiem przez to,ze kapana nie byla czy dlatego,bo chce do cysia... 😞 ryczec mi sie chce !!!!!!