Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

Odciągnęłam troche ponad 100ml z obu piersi.. z tej co je ok.70ml reszta z tej co nie je .. slabo jak na moje mozliwosci kiedys...kurna naprawde jestem podlamana 😞

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Po prostu się rozmyśliła?! ;o
Ja bym tam biła do niej z pretensjami. Tu człowiek robi sobie nadzieję a tu nagle jej się odwidziało?! Chyba , że miała jakiś konkretny powód to wtedy rozumie...

Tuska głowa do góry! 3mam kciuki aby laktacja ci się popudziła! ;*
a mój Bartek jeszcze nie śpi.....

Coś Ty..Wy tylko wyszliście to On usiadł na łóżku..zaraz patrze,a On leży,ogląda tv i oczy mu się zamykają..odłożyłam Lilę,żeby Go przebrać do piżamy,ale niestety..Mała się rozdarła i jak ja uspokoilam to ten juz spal .. wiec tylko mu spodnie sciagnelam i zanioslam do niego.

Cześć Kochane 😉

Nie odzywam się,bo normalnie czasu brakuje .. sprzatanie,gotowanie,spacery .. niby to co u wszystkich,ale jakos mi ciezej sie zorganizowac przez ostatnie dni niz wczesniej..pewnie przez to,ze moja cora potrzebuje coraz wiecej uwagi i coraz mniej sypia.

Dzisiaj ide do gina na kontrole i od razu ta wkladke zakladam.. ciekawe co z tymi moimi zgrubieniami tam... na szczescie juz dzis sie dowiem. 😉

Co tam u Was?

Alan coraz bardziej daje w kosc tym dokuczaniem malej,ale jakos probuje ukrucic to .. z tym,ze ciezko jest.

• Mamusia
Tuska nic dziwnego dwójka dzieci nie ma szans być zorganizowanym cały czas :* unormuje się wszystko ty bedziesz już wprawiona a my będziemy się męczyć 😁 hehe

ja szaleje z cukrami wczoraj miałam za wysoki bo dostałam glukometr dzisiaj na szczęście w normie teraz idę po "zielenine dla królika" do warzywniaka :P hehe sałatke se muszę zrobić bo "na obiedzie" bede siedzieć w poczekalni u gineksa...

Cześć 😉

Miałam pisać,jak u gina .. tak więc będę miała zabieg..bo to zhrubienie,tzn.ta odstajaca kropka zle sie zagoilo,bo podkrwawia,krwawi momentami...mysle,ze po prostu zle zszyte tez zostalo..no i w nastepny czwartek bede jechac do Swietochlowic i mu to wytnie i zszyje na nowo..moglby mi to w gabinecie zrobic,ale stwierdzil,ze duzo zaplace,a tam mi w ramach nfz to zrobi.

Ogolnie to ja uwazam,ze wgl mnie zle zszyl,ale juz musze sie z tym pogodzic..dobrze,ze ewentualnie A.bedzie mnie tam ogladac i gin,jak jux przyjdzie do wizyty..
No ale lapie mnie deprecha z tego powodu i nawet nie chce myslec co bedzie z cyckami po karmieniu,juz drugim .. 😞

Kurde zalozylam wkladke i sie glupia naczytalam,ze zajscue w ciaze zdarza sie zaraz po zalozeniu wkladki,bo jest mozliwe osuniecie badz cos tam,a my sie w ten sam dzien seksilismy i mam schize ☺️ krwawilam,ale leciutko..no a dzis chyba dostalam okresu,bo leci..ale to dosc normalne po zalozeniu wkladki..tylko pamietam,ze za pierwszym razem mialam strasxne bole menstruacyjne juz zaraz po zalozeniu,a teraz nic.. no ale robil mi usg i widzialam,ze jest tam w srodku.. wiecej juz nic nie czytam,bo serio mam schize,ze sie osunela

• Mamusia
Dzień Dobry 😉
dzisiaj pogoda taka se wycieczka córki odwołana i przełożona na 4 czerwca... w sumie dobrze bo dzisiaj może padać a w następnym tyg. ma być ładnie 😉
Wczoraj pojechaliśmy do smyka zawieść L4 moje i dziewczyny dostały kase na prezenty na urodziny od rodziców Wojtka... Zuzia 100zł a Wiktoria 50zł bo dostała jeszcze kuferek z akcesoriami w środku... dziewczyny wparowały na lalki i szał 😁 😁 Wiktoria wybierała wszystko powyżej 100zł nawet do 300zł wszystko z barbie czy Monster high trzeba było jej tłumaczyć że ma tylko 50zł i musi wybrać coś mniejszego... a moja Zuzia wzięła wielkie pudło zestaw lalka rower piesek i niemowlak i mówi to chce ja patrze na cene i z moim rabatem 44zł ja mówie jej możesz jeszcze coś wziąść bo jeszcze dużo reszty ci zostanie ona oczy jak 5 zł i no to jeszcze to dobrała małą laleczke też na rowerku za uwaga 15zł z rabatem 😁 szczęśliwa z dwoma dużymi pudłami idzie do kasy i pyta czy starczy jej jeszcze na wiatrak z kopciuszkiem a ja że tak i że jeszcze zostanie jej 20zł a ona SUPER 😁 moje ekonomiczne dziecko :P

a dzisiaj sortowanie ciuszków pierwsza tura przyniesiona 😉