Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

no a moj ciagle jak tylko placze chodzi za mna i sie pyta co jest i co jest, mowie ze nic to nie wierzy i sie na mnie zlosci, a ja mu tlumacze, ze po prostu musze sobie poplakac..

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eeee tam, jeszcze ja jestem 🙂

Głosik na Zuzię oddany. Co do zmiennych nastrojów, też tak miałam pod koniec. Może nie zawsze kończyło się płaczem ale na pewno dąsami albo smutkiem a innym razem szczęście i radoch an całego.
Kurcze dziewczynki jak mi się Pawełek rozhulał z jedzeniem to normalnie brak słów i zaczął troszkę marudzić ale to już chyba taki urok maluszków. A jaka była Zuzia na początku? Ile razy w nocy wstawałaś Zuziek? A i przedwczoraj maluszek zrobił nam niespodziankę i zgubił w końcu tą klamerkę z pępowianką i ma teraz taki śliczny pępuszek, aż mniej strachu przy kąpieli. Aha a czym smarowałaś odparzenia?
Tuska jak Tobie już malutko zostało do tulenia Alanka. Mi się wierzyć nie chce, że Pawełek ma już 13 dni 😁

• Mamusia
Kasiu no właśnie ja wstawałam w nocy tylko jak młoda się obudziła jak spała to nie budziłam jej w ciągu dnia w sumie na zawołanie jak gloda to dawałam jak nie to aż zgłodniała... o tyle było dobrze że miałam po miesiącu przespane całe noce o tyle źle że ona jadła co 3h ale 80 90ml no i mleko mi szybko odrzuciła teraz nie je mleka wogóle tylko kaszke rano i wieczorem...
na odparzenia sudocrem smarowałam teraz nawet mąka ziemniaczka wystarcza lepsza niż sudocrem 😜

Tuska dziekuje ;*

no ja jestem ciekawa komu się tak chce oklaski kraść... 😠 no a ja czuję się ok, dziś ostatnia wizyta 😁 później dam znać co i jak Kochane 😁 😘 😘

• Mamusia
Ja Zuziek też wstaję tylko jak mały płacze. Zasadniczo jak zje między 9 a 11 to potem staję dwa razy ok 2-3 i potem 5-6. Ale dziś w nocy to jeszcze dodatkowo o 3 jeszcze dojadał, wiec wstawałam 3 razy. Na początku to w ogóle Pawełek jak zjadł to spał jak aniołek a teraz zaczyna marudzić 😞 i nie wiem czemu. Zuzia też tak miała?

• Mamusia
niestety każde dziecko musi sobie pomarudzić i przeważnie spowodowane jest tzw. skokami rozwojowymi poczytaj se w necie 😉 moja Zuzia ogólnie była bardzo spokojna i nawet już nie pamiętam to było 8,5 miesiąca temu to się szybko zapomnina :P