Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc dziewczyny jak mi sie uda to pokalskam i uciekam kurcze mi tez moj Babel przez ostatnie 3 dni daje tak popalic,ze nie wiem jak sie nazywam, ale i tak go kocham z calego serca 🙂

Aniu no to ci córcia dałą zadanie do posprzatanian nie zazdroszcze, ale pewnie wszystko przede mna 😁

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

a ja dzisiaj mam trochę przyjemności wyłacznie dla siebie bo lecę na 13 do fryzjera a uwielbiam jak ktos robi coś z moimi włosami. A tu 2 w 1 bo przyjemne i w dodatku poprawia wygląd. A już muszę iśc bo odrost aż w oczy kłuje i trzeba je też trochę podciąć 🙂 Jedyny minus to to, że w moim przypadku to 3 godziny z głowy tyle mam tych włosów 😁

Dziewczyny, każdy maluszek musi sobie popłakać, i na pewno będą dzieciaczki grzeczne 🙂))
ja przeobiłam dwa typy: AlicjA rozdarciuch że masakra, cały czas wycie a natalka przekochana i spokojna, tylko że w mierę czasu to sie odwaraca, anti robi sie coraz większym rozbójnikiem a Alicja teraz grzeczna i kochana jest, więc wiecie, nie jest powiedziane że taki charaktrr zostaje.
I oklaski oczywiście dla Was 🙂))

• Mamusia
Hej 🙂

Kasiu i jak fryzurka? Zadowolona? 🙂

Emila też by la dzisiaj maruda 😲 Może to ta pogoda. U nas zębów ani widu ani słychu... coś czuję, że na roczek pójdziemy z łysymi dziąsłami 🥴

Jej ale się najadłam ☺️ Zamówilismy obiad: cordon blue z frytkami i surówkami i do tego pizza na pół ☺️

ja pierwszy ząb miałam na roczek..stuknął o łyżeczkę jak dawali mi odrobinkę tortu 🙂 Wolałabym, żeby mój dzieciaczek miał troszkę szybciej ząbki 🙂

Ja nie wiem czy mnie coś nie łapie, wczoraj wcześnie zasnęłam, dzisiaj tak samo zmęczona, a do tego wymiotuje :/ mam nadzieje, że mi przejdzie, bo już nie mam siły biegać do łazienki :/

no właśnie Kasiu jak nowa fryzurka?

• Mamusia
Nie no, ja się nie martwię o ząbki... w końcu kiedyś wyjdą. A to, że im poxniej tym mocniejsze to też słyszałam.. no ale teraz Aniu utwierdziłaś mnie w przekonaniu 😉
ALE też słyszałam, że im pozniej wychodza tym dziecko to gorzej przechodzi... zobaczymy jak to będzie u nas 🙂

eee..nie powiedziałbym, Ali wyszedł pierwszy jak miała 9 mscy a Nati, jak ponad 10...i bez problemu 🙂
pewnie, co sie martwic, jak ma wyjśc to wyjdzie, z reszta na to i tak nie mamy wpływu 😁

• Mamusia
Mafiaani nie zgodze się że im później tym lepiej moja siostra miała pierwszego zęba wieku 10 miesięcy i nagle wszystkie na raz zaczęły jej wychodzic tego co moja mama przeżyła to jest jej miała masakra w domu biegunka gorączka i wszystko co może być związanie z ząbkowaniem w tym przypadku wolałabym żeby młodej wyszły szybciej a jeden po drugim a nie wszystkie naraz 😞

Zuziek ,nie o to chodzi, jak, tylko tak jak napisałam, lepiej, bo są mocniejsze i bardziej dojrzale, a to waży na całej że tak powiem przyszłości uzębienia. a to, jak wychodzą, to juz jest osobniczo zmiennie i tego sie nie przewidzi, sa dzieci które gorączkuja przy tym, wszystko jedno czy mają 4 czy 11 miesięcy, a czy wyjdą na raz czy nie to tez jest różnie. mojej młodej wychodza średnio co 2-3 miesiące kolejne.

Kasiu, jak dziecko rodzi sie z zębem, to trezba go usunąć, bo to nie jest prawdziwy mleczak, tylko tak zwany ząb wrodzony, no i trzeba je usunąć.

Natalka jeszcze nie ma wszystkich ząbków, dopiero wychodza jej górne kiełki, także jeszcze nam brakuje 6 zębów.

• Mamusia
Dziewczyny fryzurka odświeżona, w końcu wyglądam normalnie i nie widzę tych paskudnych odrostów. zafundowałam sobie też grzywkę no i nie wspominając już jak się zrelaksowałam 😁 ... aż miło. Kasiu a co do jedzonka to ładnie zajadasz, ja niestety teraz już bardzo latwo się zapycham i nie moge zjeść tyle ile bym chciała bo mam wrażenie, ze pękne. No cóż, ale za to dzidzia rośnie 🙂
Tuska czy Ciebie przypadkiem jakaś grypa jelitowa nie bierze, teraz to paskudztwo znowu grasuje 😞

Kiedy ja będę o ząbkach dyskutować ... trochę jeszcze minie. Ale za to na razie mogę szaleć z zakupami dla Pawełka 😁

no ja nie wiem, ale w tym miesiącu to ja przeszłam już grypę jelitową, więc mam nadzieje, że kolejny raz nie :/ wtedy to ja się męczyłam całą noc. Dzisiaj jest już naprawdę lepiej, na szczęście! 🙂

ja tez wpadam znurzona zyciem...całkiem depresyjny nastrój mnie dopadł...łeeeeeeeee..(a w dodatku alicja dziś zasmarowała smarem najlepsza kurkę...-zejść nie chce i wyc mi sie chce).

ale klaskam Wam kochane i daje dyla....

ale mafiaani ja mam taki nastrój od dwóch dni..nie wiem może to przez tą pogodę..sama nie wiem..:/ dobrze, że kuzynka męża zaprosiła mnie dzisiaj na kawkę to trochę mi się nastrój poprawił, bo nie siedziałam cały dzień sama..bo niestety mąż ma od 14 i cały tydzień, całymi dniami samiutka w mieszkaniu siedzę i dopiero mam jakieś głupie myśli..