Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

witam Dziewczynki! 🙂 no trzymamy kciuki za nią 🙂 ja jutro jadę na imieniny do rodziców to dopiero wtedy spotkam się z babcią i dziadkiem! 🙂 bo mam za daleko, żeby dziś odwiedzić 😜

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ach no Wy to już niedługo, bo ja to mam jeszcze troszeczkę czasu! 😜 choć nigdy nic nie wiadomo oczywiście 😁 ale ja sobie jeszcze poczekam 😉 i mam nadzieje, że mój maluszek myśli tak jak ja 😁 nie mogę się doczekać jak będziemy witać tutaj nasze dzieciaczki! 😁 no mnie swędzi skóra ostatni mi czasy, pomimo tego, że smaruje się oliwką i mam nawilżający żel pod prysznic.. no ale od wtorku byliśmy u teścia i szwagierki, a tam nie miałam żelu, więc może przez za małe nawilżenie skóry mnie swędziała..zobaczymy jak teraz będzie.

ja się już nie umiem doczekać, a co dopiero mój mąż.. on już szaleje, chciałby już mieć dziecko w domu, nie tylko to, żebym zaczęła rodzić 😜 co idzie do sklepu to coś kupuje 😜 ostatnio pojechał mi do apteki po paracetamol, bo byłam u dentysty i później nie umiałam wytrzymać z bólu.. i oprócz mojego paracetamolu kupił jeszcze aspirator do noska i gruszkę.. 😉 zapytałam się go po co to i to, to powiedział mi, że jedno jest do kóz, a drugie do śpików! 😜 nie wiem ja tam zawsze myślałam, że wystarczy jedno, bo pewnie by wystarczyło.. no ale to jest cały mój mąż. 🙂 jak kupiliśmy laktator to chciał go otwierać i patrzeć o co w nim chodzi, ale powiedziałam mu, że dopiero otworzymy jak będzie potrzebny...bo jak się okaże, że nie potrzeba to na allegro wystawimy

😁

bry! :*

co tam dziewczyny u Was? taka cisza tutaj od wczoraj.. 😉 mój mąż odsypia po nocnej zmianie, więc ja sobie siedzę jak na razie.. muszę jakieś śniadanko zjeść, ale mi się nie chce robić 😜

bo muszą zajmować się może bardziej swoimi dzieciaczkami, no i sobota to może mieszkanko ogarniają..ale tu tak dziwnie od dłuższego czasu cisza straszna panuje..nawet u mnie na marcówkach też cisza.