Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

doberek Dziewczyny! ;*

nie martwcie się o mnie, po prostu nie miałam czasu w ogóle pisać..w sobotę pojechałam do rodziców na imieniiny i później w niedzielę nadrabiałam z mamą czas, który się nie widziałyśmy rozmową 🙂 no a niedziela jak wróciliśmy to kolędę mieliśmy, a później padłam.. No a cały poniedziałek u szwagierki, bo byłam w sanepidzie odebrać wyniki, no i mam bakterię w moczu.. oczywiście nazwa łacińska i nie wiem co to za bakteria, ale mam jej mało, więc lekarz jak do niego dzwoniłam to powiedział, że jak przjdę to tylko furagin czy jakoś tak mi przepisze.

• Mamusia
tuska8 napisał(a):
doberek Dziewczyny! ;*

nie martwcie się o mnie, po prostu nie miałam czasu w ogóle pisać..w sobotę pojechałam do rodziców na imieniiny i później w niedzielę nadrabiałam z mamą czas, który się nie widziałyśmy rozmową 🙂 no a niedziela jak wróciliśmy to kolędę mieliśmy, a później padłam.. No a cały poniedziałek u szwagierki, bo byłam w sanepidzie odebrać wyniki, no i mam bakterię w moczu.. oczywiście nazwa łacińska i nie wiem co to za bakteria, ale mam jej mało, więc lekarz jak do niego dzwoniłam to powiedział, że jak przjdę to tylko furagin czy jakoś tak mi przepisze.

ja bralam furagin - potem robisz siusiu w kolorze slonecznej zolci 😁 bardzo zabawnie to wyglada 😁 ale mam nadzieje ze ci pomoze - mi niestety nie pomogl i teraz mam keflex

• Mamusia
zuziek napisał(a):
doberek ;*

nie wiem co z Tuską trzeba do marcówek zagadać może coś wiedzą... 🤨

Moniś i Kasiaw jak sie czujecie coś się zaczyna czy cisza przed burzą? 🙂

Hej Zuziek 🙂

Nie ukrywam, że już coraz ciężej. Nie wysypiam się bo trudno mi się ułożyć tak, żeby brzuś nie przeszkadzał. A dzisiaj coś bardzo mi brzuch ciągnie w dół, że aż ciężko mi chodzić, no i ogólnie czuję się jak balonik. O 17 mam dziś lekarza więc zobaczymy czy coś bliżej porodu 🙂

no miejmy nadzieję, że pomoże jak nie to też na pewno gin. zmieni mi. Zobaczymy jak to będzie. No to Kasiaw jak już będziesz po wizycie to daj znać co i jak 😉
mnie też już ciężej troszkę mąż się ze mnie śmieje, że przy wstawaniu z łóżka do toalety to się nastękam.. no ale co ja na to poradzę, że śpię od ściany i to nie jest tak hop siup wstać! 😁

no przed ciążą mąż spał od ściany, ale jak juź zaszłam w ciążę to się zamieniliśmy, bo on się bardzo rozpycha i bałam się, że spadnę 😉 no teraz do ściany się przytulam 😜 tzn. on bardzo lokciami sie rozpycha.. a mnie to wnerwia 😉