Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pewnie tak 😞(bo mimo ze sie smaruje to juz zauwazylam ze sie pojawily lekkie 😠uhhhh....no trudno bede miala skasowany brzuch 😞(((....
tak patrze w lustro i calkiem niezle sobie dzis na tym ogrodzie u tesciow pyszczek i dekolt opalilam 🙂))no jeszcze jak dorzuce swoj tuning dax cosmetics to juz wogole bede czarna 🤪 🤪 😁 😁

• Mamusia
Widzę, że wszystkie poszły spać....a ja dopiero aktywna 🙂 🙂 Witam nowe lipcóweczki 🙂

Odpisała mi szwagierka, że jutro z moim braciszkiem wybieraja się do sklepu dla maluchów porozglądać się za moimi butelczynami, i jak będą, to kupią, i już we wtorek będę miała w domciu, bo na tydzień mój brat przylatuje 🙂 🙂 🙂 Już nie mogę się doczekać 🙂 🙂

Mnie dzisiaj cały dzień nie było, teraz nadrabiam zaległości 🙂
Trochę tego jest.
Ja niestety też nie mam nic dla siebie do szpitala. Niedosyć że "wyrosłam" prawie z wszystkich ciuchów, to jeszcze trzeba kupić szlafrok, koszule i jakieś papucie. No i nie można zapomniec o skarpetkach, bo podobno podczas porodu marzną syrki 🙂

Muszę się zaraz wziąśc za kuchnię, bo obiecałam Robertowi, że posprzątam ją dzisiaj. Cóż, trochę ją zaniedbałam ☺️ Nie chce mi sie strasznie 😞

• Mamusia
nie pamiętam dziewczynki, która z was nie chciała aby tatus był pokrzywdzony, ale napewno dziadkom też będzie miło 🙂 🙂 🙂

http://www.allegro.pl/item1013184049_body_dlugi_rekaw_100_polskie_sliczne_62.html

http://www.allegro.pl/item1013203935_body_dlugi_rekaw_100_polskie_roz_68.html

a tu ogólna stronka 🙂

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16562293&p=2&p=0

• Mamusia
witam grubaski moje ogłaszam wszem i wobec iż w moim brzuchu mieszka dziewczynka byłam wieczorem u gina i stwierdził że wszystko jest super aż był zdziwiony mała waży 1215g i mierzy prawie 40 cm 🤪 🤪 🤪 tylko mnie zmartwił że z porodem będą problemy mała przy porodzie bęzie ważyć ponad 4 kg ale chodzi o mójwzrost mam 157 cm i nie poszeżyły mi się biodra tylko wszystko idzie w brzucha to gorzej dla mnie był wogóle w szoku że taka duża dziewczynka pytał mnie czym ją karmie że tak rośnie ale bez cesarki się nie obejdzie

• Mamusia
dziewczynki poszukajcie w swoich miastach sklepu TEXTIL tam jest też odzież dla dzieci i naprawdę za 8 zł można kupić śpiochy z takimi napisami np. prezes junior kocham mamusię kocham tatusia mis piaskownicy śliniaczek mam z napisem pożeracz wszystkiego itp bardzo fajne sama tam kupuję bo są uroczę i naprawdę nie drogie

• Mamusia
witam mamusie 🙂
myślalam że będę pierwsza, a tu mnie szanowne koleżanki wyprzedziły 🙂 coprawda nie śpię juz od dawna, ale dopiero teraz zaglądam do was 🙂

Aniulka kawał baby z tej twojej niuni 🙂 mój Franio prawie 2 tyg. temu ważył 1285g i wg usg poród wypadałby 26 - 30.06 a nie 10.07 🤪 Może we dwie będziemy przodowniczkami 😉 Ciekawe jak to wyjdzie w praniu 🙂
Nie przejmuj się cc, może to nie jest ostatnie zdanie jeszcze, a tak naprawdę, co najważniejsze, to mała jest zdrowa, i tak trzymać!! 🙂
Koszula jest piękna, tylko nam juz tak niewiele zostało... 😉 A i ciekawe czy u mnie jest taka firma z tymi ubrankami co mówisz, muszę poszukać 🙂

Koralik ja wcześnie wstaję mimo woli, bo mój luby wraca z pracy - a pracuje tylko na noce, teraz go jeszcze wyjątkowo nie ma, ale tak to zawsze kładę sie znim i dosypiam 🙂
Ale jak ma wolne kilka dni, to zawsze wstaje 8 - 9. A uwielbiam spać 🙂